0 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde (3,631 puan) tarafından
Kızlar abim sanal kumar oynamış 300 bin borcum var diyo  altın degerinde verir misiniz eşinle konuş  dedi eşimle konuştum  eşim cocıgumun rızkını vermek istemiyom dedi bıktı adam artık ailemden başka konularda var şimdide bu cıktı biraz konuştuk en fazla 100 bin tl degerinde verebilirim onuda yok bil geri gelmez diyo napcam bilmiyom kızlar abim kendimi öldürcem vs demiş sanal kumar oynayan var mı tanıdınız akıl verin napsam 

36 Cevaplar

0 oy
(17,885 puan) tarafından
Bence etmemelisin borcu kapattığı dakka o sıkıntıyı unutup yeniden oynayacsk o da kapatırsa tabi borcu kapat diye eline verilen para ile oynama ihtimali bile çok yüksek 
(3,631 puan) tarafından
Evet eşimde diyor para geri gelmez haberin olsun oğlunun rızkını abine yedircen dedi ama kendine bişey yapar eder sen pişman olma diye ver dedi
(17,885 puan) tarafından
Yani gitsin bir işe girsin neden babanın emekli maaşı ile geçiniyor o değişime karar versin siz yardım edin ama direk eline para verirseniz muhtemelen o borca yatırılmayacak
-Reklam-
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Ben yardım etmezdim nefret ediyorum kumar oynayanlardan. Ne Halide varsada görsün geberse yardım etmem 
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Benden sana tavsiye hic abinin borcunu sirtlama. Bi kere verirsin o duze cikinca yine gider oynar. Kafasinda ay oyniymde borcumu odiyim kazanirsam kafasi olucak. 300 olacak sana 500.
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Aklınız varsa vermeyin dahada batiyorlar eşim oynadı 2 ev parası yedi yardım etmeyen kalmadı okada yalvardım ki kaynima kaynanama vermeyin yine yapacak dinlemediler dayisindan 800 bin degerinde altın almış neler ettim ama dinlemedi borcunu kapattı yine oynamis uçan sineğe borcumuz var tek maaas askeri ücret ne boh yiyecek bilmiyorm 2 çocuk var kafayı yedirtti bize bankalara tonlarca borç var asla asla vermeyin öldürecek olan gider aşar sıkar kafasına eşimde öyle kandırdı herkezi yasiyor merak etme oldurecem diyen öldürmez öyle kolay değil kendi canını almak yardım etmeyin ederseniz daha çok batacak ..
(3,631 puan) tarafından
Bizimkinde kimse vermez ki aile baglar kuvvetli degil ***** degil millet kumar borcuna vercek benim ailem desen hiç bişeyi yok durumalrıntok 10 bin tl alıyor babam Bi o bşde ev var işte başka varlığımız yok ben evliyim zaten eşim bunu verdikten sonra başka vermez zaten
(3,074 puan) tarafından
Bizimde kaysidan ev paramz vardı peşinat için onu aldı bnm ayrı birikim vsrdi onuda aldı , kardeşinin ev peşinat parasını aldı annesinden ne aldı bilmiyorm dayisindan 800 bı. TL'lik altın aldı ki altın hergun artıyor ,yalvardım vermeyin bndekileri zorla aldı gırtlak gırtlağa geldik , ne huzur var ne tat ne gelecek kaldı elde üstüne utanmadan 2 milyonluk borç var bankaya maaşa el konulacak aldı 18 dükkanda var ama ev gecindiremeye zor yetiyor , verme canım bir TL de olsa verme hava gercekten borcu kapatsa utansa inan ver derim ama verme dahada batiyorlar buseferde çevreye olan borcu venej için oynayacak batacak
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Zor   valla ne malum o parayla oynamıca   ona verecegıme varsa çoluğu çocuğu     onlara veririm
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Hiç vermem oynamasaydı bugün ister yarın yine yapar öldürsün çalışsın ödesin
0 oy
tarafından
Siz onun borcunu odedikce o oynar . Parasız kalsın naparsa yapsın borcunu 
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Vermeyerek ! Oynarken sana mı sordu 300 bin TL az mi ya evlatlarının rızkını verip batıyor vermeyin verdikçe daha çok yapcak niye böyle konuşuyorum biliyor musunuz çünkü aynısını kardeşim yaptı iki küçük yavrusunun rızkını gitti zikkima yatırdı biz el kapisindayiz eşim de haklı olarak vermek istemedi vermedik neyse öyle böyle ödedi essek gibi günlerce  çalıştı şimdi yine oynuyor mu oynamıyor mu bilmiyorum ama cidden artık bu ekonomide o zıkkımı oynuyorsa ödemesini bilecek 
0 oy
(338 puan) tarafından
Ben vermezdim. Devamı gelecek. Kendini öldürmek öyle kolaymı... Öldürecek adam kendimi öldürecem demez. 
0 oy
(310 puan) tarafından
Ben olsam versem az bir para değil ayrıca alışkanlık haline getirir kapatsaniz tekrar oynayacak 
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Maalesef abim oynamış bankadan kredi çekmiş bide. Annemler ödemeye çalışıyor evli bide çocuğu var abimin. Ben yardım etmem kesinlikle. Aklı fikri var oynamasaymis

0 oy
(1,282 puan) tarafından
Kendi düşen ağlamaz. Hiç acıtasyon yapmasın abin. Eşin hakli bu arada.
0 oy
(577 puan) tarafından
Ben olsam vermem. 300 bin büyük bir rakam değil. Çeksin kredi otursun çalışsın ödesin. Ama öyle kendimi öldürücem falan, belli kolaya kaçan biri
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Doktordan dinlemiştim.kumar borcu olanın borcunu ödemek al bunu da kumar oyna demektir diyordu.
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Abiniz bile olsa vermeyin. Hastalık değil, ölüm değil neden vereceksiniz. Vermezse eşinizle aranız bozulur. 
0 oy
(909 puan) tarafından
Kumarbaz biz amcanın yiğeni olarak diyorum ki borcunu ödediğiniz sürece oynar devam eder hiç bitmez amcam çarşı göbeğinde iki dükkan yedi yıllar önce öyle sanal falan da değil bildiğiniz masa da yedi kalktı en son senet imzalattılar ödemeyince hapse düştü kaç yıl hapis yattı öyle akıllandı kendi de der ya öldüreceklerdi yada böyle zorla uzak tutacaklardı yoksa bırakmazdım diye o yüzden boşuna yardım demeyin en güzel yardım psikolojik destek alması ve kendi borcunun sorumluluğunu üstlenmesi sonuçta şahsa değil borcu bankaya vs yapılandırma yapsın çalışsın ödesin 

İlgili sorular

408,339 soru

12,267,654 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...