0 oy
101 göst.
önce Aile kategorisinde (125 puan) tarafından
Herkese hayırlı geceler söyle birşey başlıkta da anlayacağınız gibi bazen eşime çok üzülüyorum eşim çocukken annesini kaybetmiş daha sonra babası başkasıyla evlenmiş hiç iyi bakmamış çoğu şey içinde kalmış elimden geldiğince herseyine kosturuyorum birşey içinde kalmasın diye evliyiz bir çocuğumuz var çok şükür 27 yaşında bazı şeyleri diğer gençler gibi yapamıyor yapmıyor kıyafet mesela hep ben alırım ona o almaz, abim çok markacı takılır evli değil eksiği de yok her istediğini alır geçen bir yağmurluk almış pahalı bir markadan gözlerinden anlıyorum esiminde  beğendiği  abimle zevkleri hemen hemen aynı beğeniyor al diyorum almıyor bende gözlerinden anlıyorum içinde kalıyor ve üzülüyorum.

Ben mi abartmıyorum bilmiyorum gece oldu işler bitti benim düşünceler başladı 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (896 puan) tarafından
Gercekten eşin eli öpülesi bir adammış senin yerinde olsam ben ona alırdım arada zevkini biliyorsam benim kocamdan sıra bana gelmiyor valla
-Reklam-
0 oy
önce (693 puan) tarafından
Haberi olmadan al sürpriz yap
önce (125 puan) tarafından
Genelde öyle yaparım ama bu sefer istemez biliyorum
0 oy
önce (572 puan) tarafından
Allah senin gibi bir eşten razı olsun inşallah canım kardeşim ❤️❤️  Durumunuz iyiyse abine yanlış anlayıp anlamayacağını sor ona göre eşine hediye al aynısından 
Allah sizden de razı olsun alacam Rabbim nasip ederse
0 oy
önce (1,555 puan) tarafından
Bence aynısından eşine al canım dersin abimde çok beğendim sanada almak istedim
Haklısınız
0 oy
önce (846 puan) tarafından
Okurken eşim gözümün önüne geldi bende hep genelde ona alırım ilk başta ne gereği var der ama fark ederim ki hep aldığımı giyer buda beni çok mutlu eder 
Benimde aldığım şeyleri giyince bende çok mutlu oluyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 372 göst.
0 oy
5 cevap 173 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde Alyakus (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 383 göst.
0 oy
15 cevap 617 göst.