0 oy
405 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (124 puan) tarafından
Herkese hayırlı geceler söyle birşey başlıkta da anlayacağınız gibi bazen eşime çok üzülüyorum eşim çocukken annesini kaybetmiş daha sonra babası başkasıyla evlenmiş hiç iyi bakmamış çoğu şey içinde kalmış elimden geldiğince herseyine kosturuyorum birşey içinde kalmasın diye evliyiz bir çocuğumuz var çok şükür 27 yaşında bazı şeyleri diğer gençler gibi yapamıyor yapmıyor kıyafet mesela hep ben alırım ona o almaz, abim çok markacı takılır evli değil eksiği de yok her istediğini alır geçen bir yağmurluk almış pahalı bir markadan gözlerinden anlıyorum esiminde  beğendiği  abimle zevkleri hemen hemen aynı beğeniyor al diyorum almıyor bende gözlerinden anlıyorum içinde kalıyor ve üzülüyorum.

Ben mi abartmıyorum bilmiyorum gece oldu işler bitti benim düşünceler başladı 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Duygularını anliyorum ama sen yine de çok annesi gibi davranma eşlik başka aile durumu başka sen onun evisin artık geçmişi de degistiremeyecegimiz için sürekli o geçmişte yaşadığı yolluklari gidermeye çalışarak yaşamak seni yıpratır erkekler de çok annesi gibi eş görmek istemiyor genelde
(124 puan) tarafından
Ortayı bulmak gerekiyor haklısınız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haberi olmadan al sürpriz yap
(124 puan) tarafından
Genelde öyle yaparım ama bu sefer istemez biliyorum
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Gercekten eşin eli öpülesi bir adammış senin yerinde olsam ben ona alırdım arada zevkini biliyorsam benim kocamdan sıra bana gelmiyor valla
0 oy
tarafından
Allah senin gibi bir eşten razı olsun inşallah canım kardeşim ❤️❤️  Durumunuz iyiyse abine yanlış anlayıp anlamayacağını sor ona göre eşine hediye al aynısından 
(124 puan) tarafından
Allah sizden de razı olsun alacam Rabbim nasip ederse
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Bence aynısından eşine al canım dersin abimde çok beğendim sanada almak istedim
(124 puan) tarafından
Haklısınız
0 oy
(5,066 puan) tarafından
Okurken eşim gözümün önüne geldi bende hep genelde ona alırım ilk başta ne gereği var der ama fark ederim ki hep aldığımı giyer buda beni çok mutlu eder 
(124 puan) tarafından
Benimde aldığım şeyleri giyince bende çok mutlu oluyorum
(5,066 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(18,391 puan) tarafından
Sen sar sarlama bundan sonra mutlu olsun ve onun kendisinin de çok kıymetli ve her hediyeye değer olduğunu benimset ben işe girdiğimden beri yani param olduğundan beri doğum günlerimde kimseden bir şey beklemeden kendi kendime hediye alıyorum hiç doğum günü kutlanmayan hiç çocukluk fotoğrafı olmayan biri olduğum için belki :(
(124 puan) tarafından
Her insanın yarası hayatı kendine sizi anliyorum güzellikler sizinle olsun
(18,391 puan) tarafından
Seninde canım çok şükür ki sen çıkmışsın
0 oy
(926 puan) tarafından
Merak etme sen cocugun eski zor seyleri unutturursunuz 

Sen hissettikce israr et al aldir supriz biseyler yap guzel gunleriniz olsun
(124 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(457 puan) tarafından
Sen eşinin karısısın annesi değilsin olamazsın 
(590 puan) tarafından
Bu posta bu yorum Allah merhamet versin
(457 puan) tarafından
Ne alaka merhametle. Bu kadar dert edebilir ama belli etmemesi lazım.
(124 puan) tarafından
Ne alaka bacım zaten ben annesiyim demedim bir daha okuyun isterseniz
(457 puan) tarafından
Anladım başka bişey anlatmaya çalıştım da neyse
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Bence bunun annesini kaybetmeyle alakası yok canım çoğu erkek aynı eşim gidip de kendine bitane peçete almaz bekarken alıyodu sevgili olduğumuzdan beri almıyor
(124 puan) tarafından
Kişiden kisiye değişir bence bu
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Canım çok zor gerçekten küçük yaşta imtihan olmaya başlamış ama eşin doğru olanı yapiyo her beğendiği şeyi alması olmazki bide pahalı diyosun marka takilacagina sizin için birikim yapar daha iyi. Bende babamı kaybettim her gün aklımda ama hayat devam ediyo geçmişe dönüp üzülerek geciremeyiz şimdiki zamanı yaşayıp geçip gidicez. Eşin senin ona üzüldüğünü hissederse daha çok kırılır acınacak halde olduğunu sanır 
(124 puan) tarafından
Sizde haklısınız teşekkür ederim
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Senin anlattığın kişi babam 

Annesini 12 yaşında kaybetmiş dedem hemen evlenmiş babam.okulu bırakıp İstanbula gelmiş (babanem ölmeden önce hep dermiş gidin bu köyden kalmayın İstanbula gidin diye)

Babamı akrabalar kızları var diye eve almamışlar sokaklarda dükkanlarda kalmış.Calismis halde otogarda fabrikalarda manavlarda sonra Allah yüzüne  bakmış iyi bir fabrikaya ise girmiş patronu babamı hemen fark etmiş yanına almış şoför olarak patron sforu olmuş.Hayati değişmiş babam 67 yaşında şimdi.Memeleketten annemle evlenmiş, anneme ilk günün sabahı anamda bacimda babamda kardeşimde karimda herseyim sensin birbirimizi uzmeyelim söz ver demiş.Babam hepbir kizi olsun istermis anama benzesin dermis.Ben gercekten babaneme benziyorum babam benden hic birsey esirgemeden buyuttu beni maddi ve manevi , ama kendine hic birsey almazdi simdi daha iyi anliyorum annem hep babama alirdi babam kendine alinani hep cok gorurudu ihtiyacim yok vs derdi Hicbir gun bu yemek niye boype bu ev niye boyle bubhayat neden böyle gibi şikayet eden hırslanan isyan eden bir tarafını görmedim  hic sikayet ettigini duymadim.Annem hep babamı buruk görürdü babam hastalaninca uykusnda anam diye inlermis ananem bile aglar başında beklermis. 

Annemde babamda birbirlerini başının üstünde tuttular hep nitekim bana da öyle davrandılar. 

Onlar büyüdüklerinde şartlar maddi manevi şartlardaki yokluk onları aza kanaat etmeye itiyor, ama ailesindeki kişilere kendi imkanlarını sunma isteğini arttırıyor sanki kendi yapamadıklarını full onlar yaşasın diye benim içimde kaldı onların kalmasın, onlar yaparsam ben zaten mutlu olurum düşüncesi ile.

Siz göz ardı etmemeye esinizi devam edin onunda kendini ne kadar istemiyormuş gibi girunsede değerli, özverili davranıldigini hissetme ihtiyaci var hatta kendisi bile farkında değil.

Benim babam şimdi torunu için ölüyor, ben misim gibi davranıyor o kadar belli ki hatta şimdi rüyalarında gece Ayça diye konuşuyormuş ❤️
(124 puan) tarafından
Eşlerimiz bizim can yoldaşlarımiz Rabbim karşımıza güzel insanlar çıkartsin

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 238 göst.
0 oy
14 cevap 429 göst.
0 oy
5 cevap 126 göst.
+1 oy
13 cevap 319 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu