0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Doğduğundan beri bu gaz illetini çekiyoruz damla kullanmamıza rağmen bir türlü önüne geçemedim 2 defa spa ya götürdüm o şekilde çözüm bulmuştum direkt gazını alıyordu o su. Bir onceki yumurta yediğinde olmuştu şuan yine aynı yumurtadan kaynaklı yaşanır mı bu artik buyudugu icin tekrsr vermeye baslamistim mama destekli besleniyor bu arada tecrübeli gazlı bebek büyütmüş anneler yazarsa sevinirim

7 Cevaplar

+1 oy
(10,471 puan) tarafından
Yumurta gaz yapar canim ama sen dokunuyo der vermezsrn bunyesi nasil alisacak az az ver gunluk ki slissin diger yemeklerine zetinysgi koy mutlaka kabiz olmasin gaz masaji yap sicak kompres yap karnina usutmesin bi de zamanla gececek bu bi anda olmaz 
-Reklam-
0 oy
(122,387 puan) tarafından
gaz damlanizi degiistirin bebeginize iyi gelen gaz damlasini bulana kadar farkli markalari deneyin kac aylik bebek sadece gazmi emiyomu mamaylami besleniyo 
(51 puan) tarafından
8 aylık mama anne sütü ve ek gıda alıyor
(122,387 puan) tarafından
ek gidada kabizlik normal ilk baslarda ama siz gaz yapan seyin kaynagini bulun bazi gaz damlalari bebege iyi gelmiyo iyi geleni deneyerek bulcaniz ben nurse harweys kullanmistim kullandigin mamada gaz yapabilir baska marka mamaya gecip deneme yap anne sutu aliyosa yedigin ictigin seylerede dikkat et acili ozellikle karabiber asla tuketme felaket gaz yapar mesela bulgur feci gaz yaparmis nohut fasulye karnina gun icinde masaj yap rahatlatmaya calis
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Yumurtaya alerjisi olabilir sizin gaz sandığınız şey bağırsak ağrısı oluyor bebeklik dönemi alerjilerinin yüksek bir çoğunluğu bağırsaklar tam gelişmediği için olur bu yüzden ek gıdayı tek tek veriyoruz deniyoruz bakıyoruz. Yumurtayı fırınlayarak verin ilk başta ( bebek keki gibi) bağırsak ağrısı olmazsa 1 ay kadar o şekilde verin bağırsakları alışsın birde domates salçası domates portakal mandalina limon gibi asitli gıdalara 10. Aya kadar ara verin 10. Aydan sonra yavaş yavaş deneyin :) 
(51 puan) tarafından
Teşekkür ederim dikkate alacağım söylediklerinizi
(6,048 puan) tarafından
annee sütü alıyormuş asitli gıdaları sizde tüketmeyin yumurtayıda :( benim oğlumdada çoklu besin alerjisi vardı Elhamdülillah yendik inşallah sizinkide zamanla geçer
(51 puan) tarafından
Siz nasıl yenebildiniz bu durumu
(6,048 puan) tarafından
Alerji doktorumuz önce test yaptı sonra diyet yaptırdı bana bir süre oğlumun vücudu toparlandı ek gıdaya geçmemiştik henüz sonra kandan alerji testi yaptık düşük seviyede çıktı alerji oranı diyet açmaya başladık önce ben sonra oğluma diyet açtık bizim süt ürünleri yumurta ve tavuğa alerjimiz vardı hepsini sırayla ve yavaş yavaş açtık talimat listesine göre o süreçte alerji ilacı kullandık bağırsak ağrısı olmasın diye çok şükür düzeldi yani düşün ki 2 kaşık yoğurt yiyordu 3. Kaşık aşırı hassasiyet gösteriyordu 1 ay boyunca istikrarla hergün 2 tatlı kaşığı yoğurt verdim 1. Ayın sonunda 3. Kaşığa geçebildik :D
(51 puan) tarafından
Gerçekten baya zor bir süreçmis inşallah bizde atlatabiliriz
0 oy
(537 puan) tarafından
Alerjisi olabilir mi yumurtaya, benim oğlumun gıda alerjisi vardı aşırı gazlıydı
(51 puan) tarafından
Bende böyle düşünüyorum çünkü ikinci kez yumurtadan sonra böyle oldu
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Bebeğiniz büyümüş anladığım kadarıyla ek gıdaya başlamış yumurta yedikten sonra oldu demişsiniz alerji olabilir bunu takip etmelisiniz yumurtayi kesin bakın nasıl oluyor ona göre tekrar verip gaz olup olmadığına bakabilirsiniz
(51 puan) tarafından
Önceden yaşamıştı bunu tekrar gaz sorununu çözdükten sonra uzun bir süre yumurta vermedim başka gıdalar tüketiyordu sorun yoktu yumurta tekrar vermeye başladım yine aynısı oldu
(13,119 puan) tarafından
Demekki yumurta alerjisi var canım tekrar ara ver bazı bebeklerin alerjisi olabiliyor zamanla geçiyor.
0 oy
(255 puan) tarafından
Alerjisi varsa eğer yumurtaya gaz yapar canım ne kadar doğru bilmiyorum ama bir yerde de duymuştum 4 aydan sonra gaz devam ediyorsa çocuğun birşeye alerjisi vardır diyordu istersen çocuk doktoruyla görüş 
0 oy
(1,991 puan) tarafından
8 aylık bebeğin bağırsak düzeni oturmuştur artık gaz problemi olacağını düşünmüyorum kabızlık sorunu falan mı var acaba

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 355 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (539 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 166 göst.
1 Aralık 2021 Aile kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 145 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu

403,624 soru

12,092,809 cevap

36,386 kullanıcı

...