0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (1,680 puan) tarafından
Kızlar, siz türklerde ve biçok yerde okul sonra lise doye gidiyo ama bizde 1ci sınıftan 11ci sınıfa kadar diye oluyo sonra universe falan. Luse falan diye sınıflandırılmıyoruz.  Şimdi ben 9cu sınıftan  sonra okuyamadım okutmadılar tamamen tahsilsizim, eğer istersem bu saatden sonra psikolog olmak için biyerden baslaya bileceyim bişeyler var mı? 

3 Cevaplar

0 oy
(854 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Danismanlik merkezleri var oralara basvuru yapilip kurs veriliyor sonra danisman olabiliyorsun mesela 

Bizim yan komsumuz hic bi sekilde psikoloji uzerine egitimi yok aile yasam merkezinde danismanlik basvurusu yapti kurs acildi gitti suan hem danismanlik hemde psikoloji uzerine seans veriyor ucretli klinik gbi calisiyor ama bahsettigim kisi 2 uni bitirdi diye hatrliyorum canim lisede kaldigin icin suan nasil bi tamamlama olur bilemedim
(1,680 puan) tarafından
Anladım canım çok tesekkurler :)
(1,544 puan) tarafından
Bitirdiği ünilerin bölümleri ne acaba kuzu
-Reklam-
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Biz Türklerde parayla her haltı halleden birçok ş.refsiz var. Parayla istediğin üniversiteden birkaç bölüm harici her bölümün diplomasını veriyorlar dolar üzerinden. Ama sen doğrudan şaşma. Gir sınavına psikoloji oku ve hakkını veren bir psikolog ol.. 
(1,680 puan) tarafından
Yok yaa, ben öyle parayla işim olsun diye istemiyor o mesleyi çok seviyorum ve ilgileniyorum ve gercekden istiyorum işini seven işnin ehli olmayi.  Çok tesekurler yorumunuz icin:)
(18,470 puan) tarafından
Kız bu nasıl oluyor. Ben hiç duymadim.
(5,301 puan) tarafından
40 bin dolara istediğin diplomayı veriyorlar bacım :)  neler dönüyor neler
(18,470 puan) tarafından
Kız ucuzmuş valla. Ne var 30 bin doları öde yıllarca maaş al. Ben de diyodum bu sahte diplomayı alanlar nerden adamlari bulup da aliyolar. Öyle ya ben sahte diploma almak istiyorum desen nasıl ulaşırsın bunlara diye. Neler donuyo be. İşte ülkede herkes kendi çıkarına hak yiyince ülkenin burnu b.ktan kurtulmuuo bı türlü.
(5,301 puan) tarafından
Aynen öyle maalesef...
0 oy
(3,817 puan) tarafından
Sen şimdi burada yaşıyorsun değil mi ,okula kaldığın yerden açıktan okuyarak devam et ,(denklik araştırmayı unutma yurt dışı diplaman ile başvur denglige gore nerden başlayacağını meb sana bildirir) ona göre sonrasında da üniversiteye basvurursun.(üniversitede gidecek imkan yoksa (aof bölümü diye biliyorum pdr başvurabilirsin)
(3,817 puan) tarafından
Meb değil aöf :)
(1,680 puan) tarafından
Yok canim turk değilim azeriyim azerbaycanda boyle, meb aöf nedir anlamadım
(3,817 puan) tarafından
Biraz arastirasan intertten sana faydası dokunur Aöf açık öğretim fakültesi uzaktan ortaokul lise  üniversite okuyabiliyorsun Azerbeycan unv ile anlaşması var ama pdr bölümü var mi bilmiyorum.Aöf sitesine gir bir araştır.Azerbeycandaki diplomanın ile denklik başvurusunda bulunup burda krsiliginhangi okul ise başvurup uzaktan hibrit okuyup sınavlara görebiliyorsun.
Hatta Şuan burdan Azerbaycan'daki okullardan devam bile edebiliyorsun diye biliyorum.

Sen Google dan bak sana epey faydası olur
(1,680 puan) tarafından
Çokkk çoook tesekkurler canim Allah razı olsun arastırcam

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 339 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
4 cevap 108 göst.
14 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ecrin-Busra (2,385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 68 göst.

403,632 soru

12,093,088 cevap

36,386 kullanıcı

...