0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Arkadaşım şehir dışı başka yere taşınıyor çok duygusal durumdayım çok alışmıştım ona benden bayağı küçüktü ama gider gelirdik çocuklarımız çok güzel oynuyordu evlerde oturmamizda yazın özellikle çok iyi oluyordu parklarda falan onu görmemek çok koyacak bana nasıl alisicam bilmiyorum evlerimiz uzaktı nadir gelip gidiyorduk ama çocuklar okulda aynı yerdeydi fln ayy çok kötüyüm yaa

1 cevap

0 oy
(926 puan) tarafından
Benimde cok sevdigim bi kuzenim vardi 2 adim otede otururlardi 2 gune bir bi aradaydik sonra tasindilar oda bende cok buyuk boşluğa düştük gunlerce agladik telefonda konustuk arada bir gorusmeye çalıştık ama olmadi o cok eve kapandi bende evlendim cocugum oldu 2 kat daha uzak olduk 

İnsan başta cok uzulup agliyor bi bosluk oluyor ama sonra alisiyorsun ki mecbur alisacaksin neyseki cocugun varmis o sana en guzel arkadas olacak
(57 puan) tarafından
Ayy gülüm seninki daha zormuş:(( ya işte birine alışıp bağ kurmak istemiyorum hiç duygusalim hemde çok yakinimdan başka binaya taşındı diye önce çok üzüldüm şimdide daha uzağa gidiyor gideceğim kapı kalmadı çok iyi biriydi nezaman gelcem desem yok demezdi onun üç çocuğu vardı her an gelmiyordu ondan çocuğum gitmek isterdi biz giderdik genelde fln nebilim yaa herkes onun gibi davranmıyor evinde
(926 puan) tarafından
Duygusal insanlar icin daha zor bende zor bag kurarim ama kurdum mu tam kurarim seninkide oyle olmus canimm insan alisinca hep oyle devam etsin istiyor ama hayatin cilveleri heralde bazen boyle seyler olabiliyor sen yinede cok bosluga dusmemeye calis cocuguna odaklan daha rahat olur ilk bi zor gelir ama zamanla alisirisin o hissiyata
(57 puan) tarafından
Hayat duygusal insanlar için çok zor bee inşallah dediğin gibi çabucak atlatirim canım.benim hayatımda belirsiz yaşadığım yerde kimsem yok aile akraba olarak büyük şehir her imkan var ama kimse olmsyinca boş benimde ne olacağım belli değil işte oda canımı sıkıyor gibi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Kabe571 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 404 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 253 göst.
+1 oy
2 cevap 52 göst.