0 oy
379 göst.
Aile kategorisinde (5 puan) tarafından

Arkadaşlar yeni evliyim hamileyim 28 haftalık 

Tek çocuk mu iki çocuk mu olsun karar veremedik eşimle bazen arkadaşı olsun die iki bazende yok bir tane yeterli diyoruz varmı tavsiyeleriniz bekliyorm..:)

24 Cevaplar

+6 oy
tarafından

Cocuk doğunca ikinci çocuk fikri otomatik iptal oluyir :D

tarafından
Tek çocuk bile hiç çocuk diyorlar yalan 2 çocukla beni hastaneye kapatırlar yani abartısız söylüyorum tedavi olurum
(5,740 puan) tarafından
yaaa :))) idil ben ikinciyi dogurunca esim istem gelince cocugu kucagina verip hic bise demeden direk disari atiyofum kendimi.  market falan gezmek
bile yetiodu da donuste eve giderken ulan bugunde biri beni kaçirmadi keske biri beni kacirsa üc bes sene dilendirse  dilenciolik falan yaptirsa falan sonra koyverse ipimi evine donebilirsin dese  basip donsem evime diyordum:)). dilenmeye bile raziydim. hastaneye  kapatsalar cok buyuk lux yani:)
tarafından
Ben dilenemem de :D hastane okey :D
(5,740 puan) tarafından
dilenmeye de raziydim be haciiii:)
tarafından
:D susukzjmfe
-Reklam-
+1 oy
(1,205 puan) tarafından
Ya sn sağlıkla bunu Bi doğur hele sonra düşünürsünüz 2 yi.3ü
+1 oy
(10,676 puan) tarafından
Biz yeni evliken 3 5 7 diye dusunuyoduk ilki dogdu ameliyattsn ciktim sakin bana 2inci cocuk deme dedim 
0 oy
(3,824 puan) tarafından
1ini yap canim.ikinciye emin ol 5 yil sonra dusunureun..o yuzden simdiden takma kafaya..saglikla gelsin bebiş ♥️
0 oy
(2,526 puan) tarafından
Üç yeterli benim üç tane çocuğum var:))
(5 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(6,474 puan) tarafından
4 buçuk yaşında bir kızım var bende yeter diyorum ☺️
(129 puan) tarafından
Neyle korunuyorsunuz peki
(6,474 puan) tarafından
Kocam hallediyor o işi ☺️
(129 puan) tarafından
Prezervatif mi
(6,474 puan) tarafından
Evett
0 oy
(2,917 puan) tarafından

Önce bir doğur kız .o büyüsün 3 4 yaşına girsin sonra düşün 2.olsun mu olmasın mı. Ne bu aceleniz.belki gecesi gündüzü olmayan bir bebeğin olucak çok haylaz yerinde durmayan diceksin aman aman 1 yeter:D yada çok uslu kendi kendine uyuyan her yemeği yiyen dışarda hiç eziyet etmeyen olucak 1 tane olsun dicen 

(5 puan) tarafından
Dedim ya hemen ard arda olsunki beraber büyüsünler yada hiç düşünmeyiz
0 oy
(6,245 puan) tarafından

2 çocuk ideal . Ama şimdiden bunları konuşmak gereksiz :)

0 oy
(1,570 puan) tarafından
Bebeğiniz doğmadan buna karar vermeniz zor, belki anne babalık zor gelecek ve başka çocuk düşünmeyeceksiniz belki de çok güzel anne babalar olup 3.yü de yapsak mı diyeceksiniz ☺️ bu size, ilk bebeğinizin sizi çok yorup gözünüzü korkutup korkutmamasına, maddi durumunuza ve daha bir çok şeye bağlı ☺️ ilki once bi saglikla gelsin buyusun buna karar vermek icin bolca vaktiniz olur❤️
(5 puan) tarafından
Anladm teşekkür ederim
(1,570 puan) tarafından
Rica ederim ama fikrim tek çocuk olmaması, 2 ya da 3 çocuk fikrine sıcak bakıyorum ☺️
0 oy
(913 puan) tarafından
Hele bi doğusunda bir daha düşünün ajsjdjjdjd
0 oy
(6,762 puan) tarafından
Bunu bence şuan düşünmek çok saçma geliyor zaman ne gösterecek belki durumun iyi olacak büyük tek kalmasın diye ikinci çocuğu isticeksin belki de durumun yerinde olmicak istemiceksin o yüzden her zaman Rabbim hayırlısını nasip etsin 
0 oy
(1,912 puan) tarafından
Şuan ne desek boş sizin bunu düşünmenizde erken bir düşünce. Önce çocuğunuz doğsun bir iki yaş alsın ondan sonra 2 ci çocuğu düşünün. 
0 oy
(726 puan) tarafından
2 cocuk yeterli bu devirde daha fazlası çocuğa da haksızlık olur hele maddi durum yönünden çok iyi değilsen benim 2 kızım var ikinciyi 10 yıl sonra yaptım Allah ömürlerini versin başka istemem Allah olmayanlara versin 
0 oy
(18,698 puan) tarafından
İlk çocuk olunca aman aman tek yeter deme ihtimaliniz yüksek. Ama sonra bı kardeşi daha olsun istiyo.insan. ben 2 çocuktan yanayım. Eşim 3 istiyor. 
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Bakabileceğin kadar çocuk maddi açıdan daha çok maneviyat önemli çocuk sabır ve sevgi ile büyür kimi sadece bir çocuğa yeterken bazıları dört beş tane bakabiliyor yetebiliyor benim kızım 14 yaşında ikinci bebek düşüncesi kızım 9 yaşına girince aklımıza düştü ama olmadı hemen yeniden 42 yaşına girince anne oldum oğlum 18 aylık geç yaşta anne olmak da zor ama oğlum iyiki var sende sağlıcakla doğur büyüt öğle karar ver ama kendi yaşınıda çok geçirme 
0 oy
(3,359 puan) tarafından
Önce doğur bunu büyüt kendiliğinden cevabını almış olursun:) 
0 oy
(599 puan) tarafından
Kızım 5 yaşına girecek bana tek çocuk yeterdi 3 yıl boyunca eşim yalvardı ikinci çocuk için o bu kadar istekli olunca bende istedim şimdi doğuma bir ay var :) çok zor olsaydı kimse ikinciyi düşünmezdi heralde bence iki ideal
0 oy
(13,234 puan) tarafından
Yas farki olmayacaksa bi kardeşi olmalı ama 4 yaş ve üzeri olacaksa tek daha iyi. Benim kızım 2.5 yaşında bu yaz çok istedim eşim istemedi ve tren artık kalktı ben istemiyorum tek kalsın 
0 oy
(2,669 puan) tarafından
Onu zaman gösterir canim bizim soylememizle olmaz 

Ben iki çocuk ideal diyorum mesela
0 oy
(2,006 puan) tarafından
İlk çocukta hep çok zor arkadassiz diye tepindim durduum gittim ikinciyi yaptım ama arkadaşları farklı düşünceleri karakterleri farklı bu kez ikiye bölünüyorm ikisine yetebilmek için küçük idrak edemediği için büyük hep eziliyor gibi hissediyorum. Ama tek çocuk olsa dersleriyle ben ilgilenirim etkinliklerine kosa koşa katılırım. Ve bu özel günümz oluyor cikacaz mesela iki çocuğu bırakamiyorsn biri sürekli pacanda hayat kalmıyor eş de anlayışlı değilse ev yemek konusunda sen boguluyorsun adam değiştin diyor soğukluk oluyor
(5 puan) tarafından
Anlıyorm sizi eşimde daha rahat edinelim die tek istiyo

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 657 göst.
12 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde AlpereNur (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 621 göst.
0 oy
4 cevap 91 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Serapse (112 puan) tarafından soruldu
0 oy