0 oy
808 göst.
Diğer kategorisinde (579 puan) tarafından
Yyyyyyyyyy

25 Cevaplar

0 oy
(10,774 puan) tarafından
Benimde karanlık binanın arkasında bina yapılmıştır 3 metre ya var ya yok 2 bina arasında. Evimin arka tarafı karanlık ön tarafı aydinliklik yaninarka 3 oda karanlık öndeki 3 oda aydınlık benimde ruhum daraliyo ondan hep ön odlarda oturuyoruz on odalarınin birini yatak odası birini çocuk odası salon ztn önde mutfağım mesela gündüzde sürekli ışık açık 
(579 puan) tarafından
Öyle ışık açacak kadar karanlık değil ama işte bana göre aydınlık değil daha ışık olsun istedim
(10,774 puan) tarafından
Kız şükret sen benim evi gor:)
-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından
Kendi eviniz ise tavana gömme spotlar güzel aydinlik veriri
0 oy
(453 puan) tarafından
Benım de çok ısık almıyor çok da karanlık değil ama ben de karanlık seviyorum yaaa. Hele kışın daha bır aydınlık oluyor sankı gıcık oluyorum perdelerı çekiyorum karartma perde. Karanlık karanlık oturuyorum ☺
0 oy
(675 puan) tarafından
Karanlık ev çok zor seni çok iyi anlıyorum bi evde oturdum mutfak ve yatak odasının önünde duvar vardı sabah olduğunu asla anlamıyordum  geceden geceye uyumak için eve gidiyordum o derece bunalmıştım  ama diğer odalar da böyle ışık alıyorsa iyi bence 
0 oy
tarafından
Aydinlik evden cikinca boyle hissetmeniz normal annemin evi 3 cephesi de bostu annemin evinin oldugu tarafta o cephedeydi her tarafindan gunes aliyo sabah gunesi bi taraftan girerdi aksam gunesi diger taraftan orda yataktan kalkmak bile daha kolaydi her isimi hizlica yapardim evlendim benim tarafin dibinde koca bina var girisin ustunde oturuyorum bende oylece kapali karsi binadan biri balkona ciksa adamla goz goze geliyodun dusun haliyle kisin daha karanlik bi de hemen hamile kaldim o bi taraftan bastirirdi o sene yataktan cikamazdim sonra zamanla alistim simdi zimba gibi uyanip her isimi yapiyorum illaki gunes enerjisine ihtiyac yok yani sende alisirsin hatta suan annemlere gidip kalsam sabah 5 6 da uyaniyorum asiri aydinlik geliyo yazin mutfak tarafina girilmiyo o kadar gunes aliyo ki insan mayisiyo bi is yapamiyo 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 434 göst.
26 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekkk34 (6,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 248 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gizemli kadin (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Tazeanneadayi (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,907 soru

23,699,639 cevap