0 oy
226 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (138 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Dokunsanız ağlayacağım o moddayim.Bende anneyim iki evladım var küçükler çok kötü hasta oldular üstüne bana bulaştı birde regl oldum.haliyle kolumu kıpırdamadan halim yoktu annemi aradım iki günlüğüne bari gel zar zir geldi söylene söylene üstüne birde sofrada bizim yanımızda babamla tartıştığı babamda bırakıp küstü gitti.bir haftadır çok bunalttı beni o öyle mi olur haydi kalk ne yatın şunu şöyle yap haydi  yakıver ediver anne hastayım ayakta duracak halim mecalim yok diyorum evin düzensiz evinin düzeni yok evin disiplini yok seni doğuracağı diye emek mi çektim ki seni doğuracağı taş doğurmadı daha neler neler ya diyorum canı sıkkın morali bozuk ustelemiyeyim biraz önce sofradan kalktım midem çok kötü oldu çıkardım geldim bir nefes alayım dedim sofrayı kaldır yıka sonrada annnah dedi ben gidiyorum diyip gitti.cok bunalttı bütün anneler mi böyle evin dolapların falan silmiş bide söylenir ben dedim sana temizlik yap mi diyorum biraz toparlayalım çocuklara yardımcı ol onlarda hasta gece gündüz başında bekliyorum kendim oyle üstüne regl oldum halsizlik uykusuzluk yorgunluk tamam git anne dedim kızdım normal sesle güle güle kendinize iyi bakin dedim dokunsanız ağlayacağım ama ya  ben evlatlarının gözünün içine bakıyorum yavrum kuzum canım diyorum iyi olsunlar diye bilmiyorum çocuklar hasta olunca desteğe çok ihtiyacım oluyor ikisi birden hastalanır çocuklar gecem gündüzüm karışıyor üstüne banada bulaşıyor arıyorum başının çaresine bak diyor 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,297 puan) tarafından

Ben anlamıyorum eşiniz yokmu neden başkalarına ihtiyaç duyuyorsunuz oturduğum yerden desteksiz kalkamadım halde çoğuma baktım ben anlamıyorum birilerini cagirmanin amacını 2 gun gec olsun evin işi eşin akşamdan 2 tas çorba Makarna yapsa yatalak değilsiniz iki dakika ısıtır yer ve yedirirsiniz 

(138 puan) tarafından
Maalesef eşimde destek olmaz iki küçük cocukla kendimde hasta olunca rezil oluyorum
(4,297 puan) tarafından
Ozaman eşine kız cnm gerçekten bi nevi yatalak kaldım yinede eşimden başkasindan 1 bardak su istemedim eski paylaşımlara bakabilirsiniz çocuğumu istediler onu bile yollamadim
(138 puan) tarafından
Anlamıyor çok kavgalarımız oldu yinede anlamıyor
(100 puan) tarafından
Busra baskasi dediginiz annesi? Insan annesinden, kardeslerinden ailesinden daha doğrusu yardim isteyebilir çok normal. Bazen insan yataktan kalkamiyor. Ben de bi ara cok hastalanmıştim. Kusma, bogaz enfeksiyonu kolumu kaldiramiyordum. Eski anneler bence cok anac olmuyor. Simdi ki anneler daha candan
(4,297 puan) tarafından
Valla ben eşim haricî kimseden birşey beklemiyorum o yüzden bana sacma geliyor eski posralara bak ne demek istediğimi anlarsıniz
(100 puan) tarafından
Neyi saçma geliyor. Anne anne. Anneden insan zor durumlar hastalıkta, zor gunler de ana babadan yardim bekler insan. Bana da diğer turlu sacma geliyor. Hele bi annenin cigeri evladi. hemen gitmesi lazim
(4,297 puan) tarafından
O zaman kocalariniz yetersiz ne diyim daha iyi günde kötü günde diyerek evleniyoruz sonuç ben hasta olunca eşim eşim hasta olunca benim bakmam gerekiyor bunca şey yaşadım esim anneme dâhi bırakmadı beni haylada yemeğimi de yapar evimin işinede yardım eder  bu benim fikrim ters geliyor sa yorum yapmaya bilirsin
(100 puan) tarafından
Herkes sizin fikrinize katılmak zorunda değil. Ve insanlar düşüncelerini soyleyebilirler. Kocalarin yetersiz olmasiyla ne ilgisi var. Benim esim sabah 6 gece 10 çalışıyor adam isten yorgun geliyor. Bir daha kalkip nasil yemek yapsin? 15 saat calisiyor ayrica esim de bakar ama bence insanin annesi kötü gunde gelip yardimci olabilir. Anne daha iyi anlar bakar. Kusura bakma asil sizin düşünceniz bana cok tuhsf geldi. Baskasi dediğiniz anneniz demek ki sizin annenizle iliskiniz de destek, yardim yok
(4,297 puan) tarafından
Yoo elhamdülillah aile ilişkilerim muhteşem dir her hafa Sakarya'dan çıkıp İstanbul'a beni ziyarete gelirler alti üstü adet olmuş grip olmuş bunun için birinin gelmesine gerek yok benim eşimde çalışıyor bu bi bahane değil bir çorba yapmak öldürmez benim yorumuma katilmak zorundasiniz demedim ama yorumuma atlayan sizsiniz
(138 puan) tarafından
Altı üstü grip değil kbogaz enfeksiyonu ates anda yüksek enfeksiyon çıktı bacaklarıma yayılmış yürüyemiyordum adetim şiddetli  sancılı geçer açıklık olurum durumları bilmeden yorum yapmayın lütfen zor zamanında ailemden destek alamayacaklar nasıl aile bu yada onların zor zamanlarında yanında olmayacaksan aile demek iyi gün kötü gün demek
(100 puan) tarafından
Bi corbayla olacak şey değil. Aile bu günler icin var. Annenin, kardeslerin birbirine her zaman destek olmalari gerek. Ayrica bahane değil diyorsunuz ama mesela benim esim 15 saat çalışıyor ayrica hic izin günü yoktu geldigi gibi uyuyordu. Hayat sartlari zor
 Kimse de merhamet yok. insanlar gecim derdine düşmüş. Cunku ac kalinca kimse kimseye bi yudum su vermiyor
(100 puan) tarafından
Yorumunuz atlanilmayacak gibi degildi asiri dengesiz, sacma bi yorum olmuş
 Post sahibi annesinden bahsediyor. Anne icin bile, doguran, 9 ay karninda taşıyan, büyüten) kişi icin bile baskasi diyorsunuz. Kusura bakmayın ama biraz geniş dusunun
(4,297 puan) tarafından
Yapmayın lütfen ya benim yerimde olsanız demekki mezarlıktan yer ayirtacaksiniz eşim ben bakicam karımı dedikten sonra kimsenin gelmesine ihtiyaç duymadik bu zamana kadar rabbim inşallah bundan sonra da kimseye ihtiyaç duyurmaz

Bağırsak torbayla dışarda
31 haftalık hamileyim
3 buçuk yaşında oğlum var
Bunca şeye rağmen ev taşıdım yerleştirdim
İlk ameliyatımi 7 haftalık hamileydim geçirdiğim operasyonlarin haddi hesabı yok esim dedi çocuğu idera edin ben karımı bakarım ki taburu olup eve geldim gibide oglumuzu aldik yanımıza
(4,297 puan) tarafından
HANIMLAR TAMAM SİZSİNİZ DAHA YORUM YAPMAYACAĞIM İYİ GECELER ALLAH RAHATLIK VERSİN İNŞALLAH GUT BAY
(138 puan) tarafından
Sizin şansınız eşiniz olmuş maalesef her eş oyle değil mesela benim eşim hiç yemek yapamaz işinden izin alamaz oyle temizlik falan bilmez bazen deri. Kaynamaya da keşke. Gösterseydiniz yaptırmayın diye kaynanam der kiyamadigimdan onun yapacaklarının ben yapardım diye böyle büyütmüş bunu ne kadar konuşmamda asamiyorum çocuklara bak desem de sabırsız ilk fırsatta kızar bağırır benimde içime batar sonra
-Reklam-
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Evlerine kaçmak için bahane ariyolar 
0 oy
(926 puan) tarafından
Kız böyle anaların olması beni üzüyor yaa
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Annen garipmis. Her anne böyle değil. Ha bak ben hastalansam annemi cagirsam gelir. Evimin düzeni yoksa soylenir. A kızım bu neden böyle bu neden söyle zırt pırt. Bir sürü şey çıkarır. ben de sen kendi evine bak derim geçer. Böyle günde destek olmayacak da ne zaman olacak acaba annen
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Ah desem arkasına bakmadan koşarak gelir annem Allah razı olsun. Hamileyken ayağımı kırdım büyük oğlum da 2 yaşındaydı geldi hem oğluma baktı hem evimi barkımı topladı temizledi. Bir kez olsun şkayet etmedi her şeyine koşsr
(138 puan) tarafından
Böyle anneleri duyunca çok özeniyorum maşallah kıymetini bilin annenizin
(4,091 puan) tarafından
Allah başımızdan eksik etmesin değerini şükür biliyorum canım
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Yok ya her anne öyle olamaz olmamalı azınlık öyle bence 

Benimki ben hamileyken gelmişti yemeğimi önüme koyup kaldırdı evimi temizledi yerimden kaldırmadı olması gereken de o yani riski de gebeliğim vardı 
0 oy
(556 puan) tarafından
Annem bir ay bende kaldı bana bir gün bulaşık yıkatmadı her işimde elinden geldiğince yardım etti Allah razı olsun ondan 

Senin annenede merhamet versin
0 oy
(15,632 puan) tarafından
Madem annen gelmekten hoşnut değil niye ısrarla çağırıyorsun. Valla ben sürünsem kimseye gel demiyorum. Ya bilmiyorum ama annelerde artik yorulmuş olabilirler. Evlat yetiştiriyorlar, torun yetiştiriyorlar, kendi evlerine bakiyorlar, kizinin gelininin evine bakiyorlar. Hiç kendi hayatları yok gibi bazı kadınların. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 233 göst.
0 oy
12 cevap 331 göst.
24 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde bodur (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.

408,339 soru

12,267,667 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler