0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şuan gözlerim dolu aglanakliyim ama çocuklara yansır diye agliyamiyorum için doldu taştı annelik yapamadım beceremedim olmadı 

Bunu çok iyi biliyorum 

Öncelikle şöyle baslayayayim uzun olmadan özet geçmek isterim 

Çocukların.yemek.komusunda çok seçici 

Küçük çocuğumda aybi şekilde 

Bamya prasa ıspanak brokoli karnıbahar havuç 

Patlıcan domates salatalık zeytin reçel bal hiç bişey yemezler 

Bı yumruta yoğurt çorbalar mercimek tarhana 

Şehriye arabası yeşil mercimek paça haşlama 

Meyvelerden sadece muz seviyorlar geri kalan tüm meyveler ağzına sürmedi ikiside pastalara kattım.olmadi yok sularını ağzına sıkıyorum yesinler diye olmuyor zorla ama hep aç aç gezecekler hele oğlum tüm yemiyor 

Ana yemekler hic bişey yemezler olmuyor her sofrada ağıtları birbirine karışıyor istahlari hiç yok 

Bir günümüzü örnek yazayım.

Bugün şunları yaptım zorla yedirdim belki linç yiyeceğim 

Tarhana çorbası patates kaşarlı beşamel soslu 

Yoğurt elma suyu vardı zorla yedirdim iki üç kaşık 

Öğle Cennet hurması muz yedirdim 

Sabah yumurta yedirdim 

Akşam ise bamya pilav ve yoğurt vardı ve yemek istemediler ve yemediler iki kaşık o.iki kaşık o aldı 

İçim doldu geldi 

Ben nerede yanlış yaptım niye böyleler sabahlarq kadar uyumuyirlar ikiside 

Bilmiyorum neden oynatiyorum ilgileniyorum olmuyor 

Saçımı süpürge ediyorum yoğurtlarini comlekte yapıyorum doğal olsun diye dolaba yazdan sebze attım yok olmuyor 

6 Cevaplar

0 oy
(265 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Cnm üzülme malesef çoğu. Çocuk öyle kızım 4 yaşında kaç gündür ağzına bsy sürmüyor uzuluyorum ama noiyim oğlum 9 yaşında com secici azda olsa buyudigu için artık biraz olsa yiyor buyudikce ins düzelir diye umuyorum
tarafından
İnşallah canın duzelirler ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çorba sadece mantı çorbası seviyorlar 
0 oy
(740 puan) tarafından
Ben bu durumu tamamen çocuğun kendi yemeğini kendi yememesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Yani kaç yaşlarındalar ne Aman ellerine kaşık çatal aldılar bilmiyorum ama genelde böyle oluyor
tarafından
düzenlendi
Biri dört biri 9 aylık çocuğum yaşına yaklaştı küçüğüm
(740 puan) tarafından
Kendileri yiyorlar mı yemeklerini?
tarafından
Yok kız nerde ben yedirmeye çalışıyorum yemekleri için de izin veriyorum olmuyot
(740 puan) tarafından
İşte bu yüzden malesef :( bak ek gıdaya başladığından beri benimki kendi yer yemeğini. Köy önüne yiyorsa yesin yemiyorsa aç kalksın
tarafından
Koyuyorym canım iştahı yok kuzum
(740 puan) tarafından
Zamanla olacak birşey bu. Dediğim gibi yediklerini yesinler yemedikleri kalsın. Israr etme. İllaki açıkacak
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Ya üzülme boşuna okadar çok üstlerine düştügün için böyleler bence benim oğlumda öyleydi 6 yaşındaydı elimde tabakla sokakta peşinde gezerdim yemezdi uyumazdı şuan 13 yaşında zayıf ama yemek yiyor çocugun yapısında bir karakterinden kaynaklı bişey benimki taa bebekken ek gıda dahi yemezdi tükürürdü aklı başına gelene kadar yemedi valla yemeyen çocuk yemiyo yiyen çocukta taştan yumuşak ne varsa yiyor yapcak bişey yok öyle böyle büyüyorlar sen fazla üsteleme bırak aç kalsınlar bakın nasıl anne yemek diye gelecekler üsteledigin zorladıgın için yemiyorlar 
tarafından
Bilmiyorum ama bende tükendim
(1,752 puan) tarafından
Geçecek bugünler sabret ve zamana bırak üsteleme
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️❤️
(1,752 puan) tarafından
Rica ederim canım Allâh kolaylık versin
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(4,883 puan) tarafından

Annelik çocuğun yemek çok yemesi veya az hemesi ile ölçülecek bir kavram değil ki sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun ama yemiyorlar yapacak birşey yok bence sen en iyi anne olmak istiyorsun biraz sal kendini de çocukları da oğlum

3 yaşına girdi bir triplerde  iki haftadır kahvaltı masasına  oturmuyor canım istemiyor diyor bende bizim kahavati saatimiz bir saat bir saat içerisinde yedin yedin yemedin eğer kaldırıyorum diyorum dolanıyor geliyor oturuyor kaldırma yicem ben diyor yemezse zorlamıyorum alıp kaldiriyorum bu benim kötü anne olduğumu göstermiyor bence biraz kuralci ol yoksa saçlarını süpürge ederken psikolojik anlamda yorulursun
tarafından
Canım haklısın yoruldum ki zaten
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı senin gibiyim bende 3 çocuğum var çok şükür biri 16 biri 12 küçüğüm de 4 buçuk olacak iki çocuğum gayet güzel yer herşeyden verdim hep yediler küçük kızımda 3 yaşına kadar çok güzel yerdi bir buçuk senedir gitmedigim doktor psikolog gelişim uzmanı diyetisyen beslenme uzmanı kalmadı hatta dün hocaya götürdüm okuttum artık ne yapabilirim bilmiyorum asla ağzına ocakta pişen  yemek koyamıyorum bir çocuk makarna yemez mi yada köfte, çorba yok hiç bir şey yemiyor tek yediği şey omlet ve krep arada pankek daha da birşey yemez o kadar daraldim abur cubura bile razıyım yeterki boğazından bir şey geçsin yok olmuyor kendimi sorgulamaktan yoruldum.nerde yanlış yaptım iyi anne olamadım bilmiyorum Allah yardımcımız olsun çok zor bir durum. babaannesi geldi 1 hafta kaldı kafayı yicem en iyisi evime gideyim bu kızı görmeye dayanamıyorum dedi sonra da senin kızını melekler yediriyor yoksa 1 buçuk senedir yemeden dayanamazdı böyle dedi.
tarafından
Bilmiyorum ki canım bende iyi değilim ya inanki Allah yardımcımız olsun
(2,359 puan) tarafından
Amin cümlemizin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 330 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,559 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 2801 (718 puan) tarafından soruldu

410,763 soru