0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından

Kizlar oğlum 1. Sınıfa gidiyor. Öğretmen çok şikayetçi. Çok dağınık bir çocuk diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum inaninki.6 yaşını gecti. Sürekli kalem silgi açacak kaybediyor. Kitapları yırtık pırtık. Okul acilali 2 ay oldu 2-3 paket kuru boya (12 li) aldım kaybetti. Kaç tane resim defteri aldım kağıt uçak yapmış parçalamış. 

Bunun nasıl önüne gecebilirim? Güzellikle anlattım karşıma aldım. Daha bugün de rehber öğretmen ile görüştüm. O da aynısını diyor. Dağınık olmazsan madalya vereceğim falan dedi. 

Bir de dün beslenmesini kaybetmiş. Akşama kadar aç kalmış çocuk. 

Lütfen akıl verin

8 Cevaplar

0 oy
(219 puan) tarafından

En İyi Cevap

Postum üste ciksin 

-Reklam-
0 oy
(727 puan) tarafından
Acaba birileri mi alıyor elinden yani sonuçta nereye gidiyor bu eşyalar, beslenmeyi nereye koymuş olabilir? Sorunca söyleyince peki ne diyor sana , hani tmm anne veya bilmiyorum mu diyor. 
(219 puan) tarafından
Bilmiyorum anne diyor. Çantami açıyorum bakiyorim yok diyo. Biri mi aldı diyorim bilmiyorum diyor.
0 oy
(15,855 puan) tarafından
Ay varya aradaki denge çok önemli. Bende kizimin sürekli düzen takıntısından yoruldum. Ana okuluna gidiyor ve okulda sürekli sinifi topluyormuş. Tamam evde sorun değil ama okulda resmen kullanılıyor gibi hissediyorum. Oyuncaklari ben topladım, boyaları topladım diyor. Herkes kullanıp kalkiyor bizimki topluyor. Kızıyorum sakın başkasinin dağıttığını sen toplama diyorum ama anlamıyor. 
tarafından
Offf bende buna kızıyorum benimkide öyle ya ama şöyle kiii evde topluyor kardeşi karışıyor dağıtıyor diye bırakıyor okulda herşeyi kendi yapıyormus
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun bacım zor işin 
0 oy
tarafından
Bence bu kadari çocuğun yaramazlıgi olamaz birisi bunun bu halinden faydalanıp alıyor olabilir . 
(219 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum. Günahlarıni yemek istemiyorum ama Ahmet diye Suriyeli bı coccuk var sürekli o alıyor diyor. Öğretmen de o çocuk öyle biri değil oğlunuz çok dağınık eşyalarını kaybediyor diyor anlamadim
0 oy
(13,586 puan) tarafından
görev ver evde, şu senin görevin bu senin görevin gibi. valla ven ceza sistemini seviyorum. ceza ver, yapmadı mı, eşyayı mı kaybetti çeksin ceza, alma yenisini  senin dediğini yapana kadar onun dediği hiçbir şeyi yapma 
(219 puan) tarafından
Kız almadim. Okulda resim dersinde herkes resim yapıyor ben öyle bakıyorum dedi. İçim ciz etti :(
0 oy
(797 puan) tarafından
Çok daha küçükken alışması gereken bir alışkanlık bence bu :( 
(219 puan) tarafından
Haklısın valla :( ilk erkek torun olunca el bebek gül bebek büyüdü:(
(252 puan) tarafından
Mesela kaç yaşında oğlum 3 yaşında dağınık mı değil mi.bilemiyorum oyincagini çok nadir kaybeder koyduğu yeri unutmaz isteyince bulur getirir dağınıksa 3 yaşında nasıl anlarim
(219 puan) tarafından
1. Sınıfa gidiyor kuzum. Evde de aynı dağınık. Eşyalarını topla dediğim zaman zar zor yapardı. Bazen hiç yapmazdı :( acaba bizden mi oldu ya
(252 puan) tarafından
Aynı şekilde oğlumda eğer kendi istediği oyun olursa topluyo ya koltuğun altına atiyo ya koltuğun üstüne koyuyo bazen kutuya topluyo yada tlfon vericem dersen yani yine kendi istediği şey olursa
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Ya birileri aliyirdur diğer cocuklar falan. Yada evde bla eğitime aslında küçüklükten beri alistirmak gerekirdi ben oğluma 2 yas olacak dağıttığnə toplamayi öğreniyir artık, evde ödev faıan yapinca hadi topla yavrum de kaybetmemek için toplqmlısın ve gözlemle bak nasıl topluyor. Hepsini topluyormu dikkat ediyormu dikkatsizmi topluyo gerektiğinde mudahele et. Belkide yavas yavas topluyo belki diğerlerinkine karışıyor dikkat etmiyor. Topladidkan aonrada küçük ödüller vere bilirsin

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 800 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 193 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 371 göst.

411,511 soru

12,388,047 cevap

43,623 kullanıcı