0 oy
294 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından

Hanımlar oğlumun 4 Ekim de kolu kırıldı düşme sonrası iki kolıda 16 Ekim de tutmadığı için açılıp tekrar alçıya alındı geçen hafta doktorumuz dirsekleir hareket etsin diye yarıya aldı 14 gün sonra çıksın dedi ama bana sanki süreç uzuyor gibii geliyor kolun çok alçıda kalması sorun olur mu 

image

8 Cevaplar

0 oy
(239 puan) tarafından
Ayy çok geçmiş olsun... Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.. Çocupu kesinlikle özel ve daha konforlu Bi doktora götürün uzun süre kalmış bide üstüne tutmamış.. :((
(41 puan) tarafından
Doktorumuz çok iyi aslında o doktoru bulamsak zaten ters kaynayavak mış sadece alçı süresi kafamı karıştırdı
-Reklam-
0 oy
(15,846 puan) tarafından
Doktor kontrolünde olduktan sonra sorun olmaz bence. Benim kizim kolundan ameliyat oldu 6 hafta alçıda kaldı kolu. İlk 2 hafta tam alçı sonraki 4 hafta yarım alçıda kaldı. Alçı çıktı sorun yok şimdi. 
(41 puan) tarafından
Sizede çok geçmiş olsun
0 oy
(2,694 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım, süresiyle ilgili bı bilgim yok ama Instagram'da gördüğüm birinin 2 ay kalmıştı alçısı onunda dizden kırılmıştı 
(41 puan) tarafından
Biizm iki kol bilek üstü
0 oy
tarafından
Ayyy cjk gecmis olsun canim bilgim yok Rabbim yardimcin olsun kac yasinda cocuk 
(41 puan) tarafından
Teşekkür ederiz 3 yaşın da
tarafından
Nasil duracak ki o kadar alcida daha yasi cok kucuk
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Gecmis olsun canim. Sorunun cevabini bilemedim ama istersen baska bi doktora daha goster
(41 puan) tarafından
Valla bu beşinci soktor artık buna güvenmek zorundayım
0 oy
(5,506 puan) tarafından
1 ay kaldi benim iki kolumda alcida bende kirdim parcali kiriksa fizik tedavi yapiyorlar biri butun kirikti onda fizik tedavi almadim digeri parcali kirikti tam dirsekte onda fizik tedavi aldim 
(41 puan) tarafından
Yok parçalı degil bizimkiler
(5,506 puan) tarafından
Alcidan cikinca sicak suya sokun bu yumusak toplar varya avucuyla sıktırsin bana oyle yaptirmislardi tatli tatli kasiniyorsa kemik kayniyordur birde kemik iligi suyu corbalarina yemeklerine ekle canim
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim 
(41 puan) tarafından
Teşekkür ederiz
0 oy
(13,537 puan) tarafından
kemik suyu kaynat ver bolca, kaynamasın yardımcı olur. alçıdan sonra da fizik tedaviye gerek var, kasları zayıflar çünkü. çok geçmiş olsun 
(41 puan) tarafından
Parçalı kırık degil aslın da fizik tedavi olur mu bilmiyorum
(13,537 puan) tarafından
fzik tedavi kasları için gerekebilir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
6 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Buket166 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.
13 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Güneşim (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
15 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatym35 (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 204 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu

411,411 soru

12,384,541 cevap

43,433 kullanıcı

Kategoriler

...