0 oy
85 göst.
önce Diğer kategorisinde (95 puan) tarafından
Hanımlar biri 7 biri 3 yaşında çocuklarım var. Eşim şehir dışında ve o gittikten sonra küçük olan özellikle daha bir yapıştı bana. Uyumak istiyorum gerçekten çok ihtiyacm var buna ama maalesef ne gece ne gündüz yatamıyorum. Saat dokuz on gibi uyumuş oluyorlar ben de onlar yattıktan bir saat sonra falan uyumuş oluyrm zaten pertim çıkmış oluyor. Gece diyorum tek başıma yatim hemen uyanıp peşime geliyorlar. Asla rahat yatamıyorum.elli kez uyanıyorz gece sonrs sabah namazına kalkıyorum saat altıda ve tamam bitti uyku bu kadar napicm ben ya gözlerim acıyor artık elim kolum kalkmıyor. Sizde böyle bir durum var mı varsa nasıl baş ediyorsunuz?

6 Cevaplar

0 oy
önce (658 puan) tarafından

Seninkiler büyükya seni salmalari lazım artık vala benimde ikizlerim var 6 aylık bende uykusuzluktan mahfoldum artık büyümelerini sabırsızlıkla bekliyorum :'(

-Reklam-
0 oy
önce (5,154 puan) tarafından
3 yas kucuk degil canim. Gerekirse kiz yani. Benimki de 3 yasinda. Herkes kendi yerinde uyuyacak diyorum. Ben hic yataga yanima almadim zaten. Bi kez hastaydi o zaman aldim. Hemen alisti 3 gun tekrar alayim diye agladi. Bidaha almiyorum da. 

Hele 7 yas artik laftan anlamali yatsin yatagina uyusun. 

Bende cok uykusuzluk cektim ama sukur 6 aydir rahatim.
0 oy
önce (171 puan) tarafından
7 yas küçük değil ki ayrı odada ayrı yatakta bile yatabilir 

Oğlumda 3 yaşında simdi uyutuyorum gece çişi gelirse yanıma geliyo götürüyorum yada hastaysa ağlayarak uyaniyo sakinletirip tekrar yatiriyorum uykusu açılsa bile yanımda yatiyo kalmiyo yani 

Bizimle aynı odada park beşikte yatiyo kızımda 1 yaşında beşikte yatiyo gece uyaniyo eniziriyorum beri uyuyo uykusu açılırsa doymazsa mama yapıyorum altını değiştiriyorum 1 saat sonra uyumuş oluyo 
0 oy
önce (5,530 puan) tarafından

sneinkiler buyuk kendileri takilirken yan gel yat. :) bebeklik zamaninkanal degisirken bile kumanda elimde uyumuslugum var:)) izlemek icin film ararken bir anda uyuyakalmisim:))

0 oy
önce (2,249 puan) tarafından
7 yaşındaki kendi odasında uyumalı. Küçük olanda büyük kardeşi olduğu için odada korkmadan uyur çok rahat. 
0 oy
önce (211 puan) tarafından
İkisi de buyuk aslinda neden kalkiyorlar ki gece. O yaslarda deliksiz uykuya gecmeleri gerek coktan 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 156 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sed.bey (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
19 Ocak 2024 Aile kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 66 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 312 göst.