0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
İyi akşamlar hanımlar 2 hafta oldu sipral takılalı doktor sadece 1 ay sonra kontrole gel dedi ama korunmayla ilgili unuttum soru sormayı bilgisi olan varmi korunmaya gerek varmı?

6 Cevaplar

0 oy
(2,848 puan) tarafından
Biz 15 gün ilişki yaşamadk ek korunma yöntemi kullanmadık ama sprialle hamile kalanlar oluyor kayma vs bı şey farkedersen ihmal etme 
(1 puan) tarafından
15 gün sonra ilişki olduğunda korundunuz mu peki
(2,848 puan) tarafından
Valla canım ben 2 sene önce kullandım tam hatırlamıyorum ama doktor beni de 1 ay sonra çağırmıştı korunduk diye hatırlıyorum
-Reklam-
0 oy
(5,364 puan) tarafından
İyi aksamlar. Bize 3 hafta iliski yasakti sonra kontrole gittim sorun yoktu serbestti. 

Baska yonteme gerek yokmus koruyuculugu %99 oranindaymis. Ben kesinlikle 2.cocuk dusunmuyorum. O sebeple bi de geri cekilme uyguluyoruz. Biliyorum korunma yontemi degil ama daha once 3 sene bu sekil korunmustuk istedigim ayda da hamile kalmistim.
0 oy
(24 puan) tarafından
Doktor ilk 1 ay yani kontrole kadar korun demişti. Ben korunmadım maalesef. Dün kontrole gittim yerinde korunmaya gerek yok dedi
(1 puan) tarafından
Bende korunmadim ve şuan çok korkuyorum
(24 puan) tarafından
Adet dışı kanama, ağrı, yeşil akıntı kokulu akıntı yoksa kaymamistir dedi doktor
0 oy
tarafından
Benım komşum spiral varken hamile kalmış bebek spriale yapışıkmış  o sebepten aldırmak zorunda kalmışlar ben spriale güvenmiyorum 
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Korunun o şekilde hamile kalan da çok 
0 oy
(17,268 puan) tarafından
Asla istemiyorum dersen bence ikinci bir yöntem daha kullanmalısın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 199 göst.
+1 oy
9 cevap 189 göst.
0 oy