0 oy
263 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benım ehlyetım var bekarken aldım aradan 8 sene gectı ama araba sürmek ıstemıyorum çok fazla korku oluyor ıcımde

Kaynanamla esım bıkmadan her zaman dıyokı ellerın karıları arabayı uçuruyor vs vs dıye konuşmaya başlarlar 

Kaynanam der istek yokkı ıcınde der bana ben artık çok sıkıldım bu sozlerınden

Sızce ne karsılık versem susarlar 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,157 puan) tarafından
Ama bence kötü birşey söylemek istemiyorlar seni hırslandırıp gaza getirmeye çalışıyorlar sizde güzelce diyin ki direksiyon eğitimi alırsam neden olmasın
tarafından
Aldım ama panık atagım var sürerken bırıne çarparsam bu kezde esım bana kızacak nıye caprtın dıye
(1,157 puan) tarafından
O zaman söylediklerini bu kadar ciddiye almayın
tarafından
Zaten susuyorum ama kaynanam ılerı gıdıyor artık susturmak ıstıyorım
(1,157 puan) tarafından
Eşinle atan bozulacaksa bence hiç susturma sen beyninde onun konuşmalarını kapatma tuşuna bas
tarafından
Esımde aynı annesı gıbı
-Reklam-
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Benmkiler de araba kullancam diye korkar ehliyetim var kullanırm da ama elime vermezler gezip tozarim anneme giderim diye
0 oy
(931 puan) tarafından
Yani sen o ehliyeti kullanmak için almadıysan uzun bir süre kullanmak için düşüncen yoksa bu konu açılınca hiç cevap verme tepkisiz kal uzaklaş 

Ama sende kısa sürede üzerine düşüp kullancam diyorsan hallederiz de kendine güvenli ol senin tercihine bağlı 
0 oy
(9,864 puan) tarafından
Dort yıldır aktif araba kullanıyorum eşim arkamda olmasa süremezdim carpacaksın ufak tefek seyler olacak bunları bekliyorum dedi bekledıgı gibi de oldu park ederken bszen sürttürdüm bazen on tamponu vurdum derken cok sukur şimdi iyiyim eşinin arksda olup laf etmemesi lazım 
0 oy
(20,219 puan) tarafından
Kaynananın ehliyeti var mı kendi uzun yol şoförlüğü falan mı yapıyor. Ne alaka benimde ehliyet almaya isteğim var ama kendime güvenim yok eşimde destek aslında ama bu tamamen senin verebileceğin bir karar bence bir özel hoca eşliğinde ( asla kocan değil ) deneyip öğrenebilirsiniz acil durumlarda vs kullanmak için iyi olur ama hiç böyle bir niyetiniz yoksa kayinvalidenizi susturun bence 
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Ellerin ne güzel kaynanalari var şu işi bu işi yapıyor de hangi işi yapamiyosa onu de. Ehliyet var diye sürmek zorunda değilsin ki benim arkadaşım da öyle trafikte resmen panik oluyo eli ayağı dolaşıyo o yüzden kullanmiyo 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 400 göst.
0 oy
25 cevap 1,341 göst.
+2 oy
3 cevap 86 göst.
20 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (3,291 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 260 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Glcnm (253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,012 soru

23,688,014 cevap

310,708 kullanıcı

...