0 oy
698 göst.
Diğer kategorisinde (3,603 puan) tarafından
Kızlar arkadaşım bir küpe almış durum yapmış bende dedim ki hayırlı olsun canım gule güle kullan oda dediki knki bunlar gümüş dedim olsun canım güle güle kullan bir kaç ay geçti üstünde bugünde yazmış ki o küpeler gerçekti işte ben sen üzülme diye sana söylemedim bende dedim niye üzüleyim dedi senin yok ya nisbet yapmak istemedim bende dedim ben zaten kıskanç biri değilim ki yani arkadaşım aldıysa mutlu olurum onun var benim niye yok dememki zaten altın isteseydim başta eşimden isterdi diyor ki art niyetli düşünmedim kiskancsinda demedim sadece alamadım ya sende uzulurusun diye söylemedim diyor şimdi ne demek oluyor bu 

19 Cevaplar

+13 oy
(2,201 puan) tarafından
Arkadaşının duruma küpe koyması, senin ona yorum yapman, onun da gerçek mi sahte mi açıklama yapması... Nerden baksan çok absurd bir olay. İnsan küpesini neden paylaşır... Garip ilişkiler. 
(2,201 puan) tarafından
Baya baya hava atma postu ya, bakın kocam var bakım bana küpe aldı falan :) Ezilmiş veya zorbalığa uğramış insanlar ihtiyaç duyar bunlara.
(6,941 puan) tarafından
Bunu yazmaya gelmiştim baktımki yazılmış ☺️
(322 puan) tarafından
İndigo bacim ben bu yuzden sosyal medya kullanmiyorum. Kupe paylasmak ne ki. Cok uluslu bir sirkette calisiyorum ve sosyal medya kullandigim donemlerde tabi sirketten arkadaslar da ekliydi. Yani keske kupe paylassalar, sabahtan aksama butun gun ne yedi ne icti nereye gitti ne aldi kimle konustu (ki sosyal platformlarda yemek paylasilmasina asiri karsiyim) artik midem bulandi, lanet olsun dedim kapadim. Kimsenin birseyini gormek istemiyorum, herkes hayatini baskasi icin yasiyor. Benim aldigim kupeden sanane di mi. Neden paylasir bir insan. Ama gunumuz bunu yapanlarla dolu. Bu sebepten cok insan eledim hayatimdan, herseyimi kapadim sadece kendi yasadigima bakiyorum
(2,201 puan) tarafından
Ben de böylesileri sessize aldım o yüzden benim Instagram aşırı sıkıcı :D Ana sayfa 3 günde bir falan yenileniyor :D
(322 puan) tarafından
En temizi :)) ben bi cinnet aninda kapadim oyle kaldi. Kafam kulagim rahat :D o cinnetle sessize almayi dusunemedim niyeyse :D
-Reklam-
+2 oy
(2,584 puan) tarafından
Öyle düşünüyorsa durumuna koymasaymış saçmalk bence tutarsız biri diye düşündüm 
(3,603 puan) tarafından
O zmaan nispet yapmak istememiş ondan ben üzülürüm diye yalan söylemiş öyle diyor bende dedimki ben kıskanç bir insan değilim ki üzüleyim arkadaşım alsa ben sevinirim ki ben altın mi bile demedim ki güle güle kullan dedim oda altın değil gümüş bunlar demişti
+2 oy
(926 puan) tarafından
İyi niyetli olduğuna inanmıyorum:)
(3,603 puan) tarafından
Bende art niyet aradım
(926 puan) tarafından
Böyle insanları hiç sevmem madem o kadar düşünceli niye fotosunu paylaşıyor madem o kadar iyi niyetli niye sana ilk yalan söyleyip doğru dürüst ortada konusu yokken böyle bişey söylüyor başlı başına çelişki
(3,603 puan) tarafından
Yani banada saçma geldi bide sen üzülme falan diyor yani neye uzuleceksem başta kocam dövdü sonra aldı dedi bende sandimki hani dövme söylemedi üzülmeyim diye direk altın diye üzülürsün diye söylemedim diyor
(926 puan) tarafından
Aman sanane onun altın küpesinden sana yararı ne zararı ne akraba kardeş aile bile değil arkadaş Allah'ım ne cins insanlar var
(3,603 puan) tarafından
Yani ne gerek var saçma sapan işler ya bosverdim mesafe koyacam ama
+2 oy
(2,330 puan) tarafından
Lüzumsuzluk etmiş ne o öyle çocuk çocuk fikirler. Üzülme diye söylemedim derken yani sanki herkes altın küpe diye ölüp bitiyodu. Allah Allah.
(3,603 puan) tarafından
He işte banane onun kupelerimden ben niye üzüleyim
+2 oy
tarafından
Şimdi niye söylem gereği duymuş anlamdım 
(3,603 puan) tarafından
Bende öyle dedim ve niye kıskanıp üzüleyim ki dedim
+2 oy
(4,248 puan) tarafından
Sana tekrardan küpelerinj hatırlatıp hava atmak istemiş 
(3,603 puan) tarafından
Kız zaten kulağında küpeler de altın olup olmamasi beni ilgilendirmez ki
(4,248 puan) tarafından
İçine dert olmuş altın olduğunu dememesi zaten onu hatırlatmak istemiş
(3,603 puan) tarafından
Olabilir canım zaten mesafemi koydum
(4,248 puan) tarafından
Direkt engelle
+2 oy
(2,329 puan) tarafından
Yaptığı çok ayıp, sen yada başkasına bu gerçek yada gerçek değil demektense ne diye takıp hayatına devam etmiyor, duruma atıyor. Nasıl bir kafa yaşıyor böyle insanlar bilmiyorum. Nasıl bir görmemişlik
(3,603 puan) tarafından
Ne bilim canım bende şaştım yani bide sen üzülme dedi ya şok oldum
(2,329 puan) tarafından
Sen üzülme diyerek bir nevi sen alamazsın, üzülürsün gibi düşünüp küçümser ve acıyarak gibi bakması da hoş değil. Açık açık demese de bu, bunu böyle gösteriyor. Ne sanıyor kendini, bir o mu alabilirmiş. Görmüş bir insan olsa, kendisi de sürekli alabilecek birisi olsa zaten bir küpeyi paylaşacak görgüsüz olmazdı. Küpe dediğin nedir sonuçta. Sanki paristen cartier mi almış. Böyle bir insandan arkadaş olmaz, güvenme mesafe koy bence net
+1 oy
tarafından
Bende genelde söylemem insanlari rencide ediyormuş hissine kapılıp üzülüyorum. Arkadaşında kötü niyetle söylememiş art niyetli düşünme canım . 
(3,603 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum aslindada bilemedim ki
(17,884 puan) tarafından
Ay çok saçma değil mi teşekkür ederim canım sağol der geçersin. Aslında altındı da sen üzülme söylemedim demesi açık açık kıskançlık imasıdır.
(3,603 puan) tarafından
Yani neyini kiskanayim ben yazdım kıskanılacak bir şey değil ki neyini kiskanayim kiskanipta üzüleyim
(1,982 puan) tarafından
Ee sonra niye ben sen üzülme diye öyle dedim  açıklamasi yapıyor o zaman?
(3,603 puan) tarafından
İşte bende onu anlamadim ya
+1 oy
(4,380 puan) tarafından
Ne alaka nasıl konusu açıldı ki böyle birşey söylüyor 
(3,603 puan) tarafından
Yani altın mi diye sormadım ki güle güle kullan dedim tek oda altın değil onlar gümüş dedi
(4,380 puan) tarafından
Bence nispet yapmış çok net hiç iyi niyetli olamiycam
(3,603 puan) tarafından
Nispet yapar gibi söylemek istemedim o zmana üzülürsün diye şimdi itiraf edeyim dedi gümüş değil altın sana yalan söyledim sen üzülme diye dedi
(4,380 puan) tarafından
Canım iyi de altın mi diye sormamissin ki zaten. Gerçekten çok samimiyetsiz bir arkadaşınmis derdi hava atmak gibime geldi
(3,603 puan) tarafından
İşte bende orda takıldım ya altın mi dmeedim ki güle güle kullan dedim yani altında olsa sanki ben ne yapacam niye uzulecem milletin altını için
+1 oy
(217 puan) tarafından
İyi niyetli derken sonunu okudum

Ovunmedende yapamamış 
(3,603 puan) tarafından
Valla öyle oldu canım ben de anlamadım ne yapmayı çalışıyor
+1 oy
(1,970 puan) tarafından
Bence bilerek yapmiş sen hayırlı olsun demişsin o altın değil demiş sen kıskanma diye öyle demkş madem altın değil o zmn demedin şimdide deme niye diyorsun
(3,603 puan) tarafından
Yani zaten altın mi demedim ki
(1,970 puan) tarafından
Böyle arkadaşların altında hep birşeyler var benm bir arkadasimda böyleydi kolyesini begenmiştim sahte demişti sonradan altın demesiyle o an öyle dedim gibi bahaneler uydurdu yani neyini kiskancak insan Allah daha çok versin şuan goruşmuyorum bile onunla bunlar iyi niyetli değiller asla
(3,603 puan) tarafından
Bencede yani ne yapalım sizin malınızı mülkünüzu bende diyorum ki kadın dayak yemiş ona uzulecegimi düşünmüş diye düşündüm altın diye üzülme demeside ne bilim kıskançlık duygumda yok
+1 oy
(17,884 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eski arkadaşım olur kesinlikle durumlarını hikâyelerini sessize alırım. Hiç bir şekilde iletişim kurmam sanırım. Hayatımda bundan daha saçma çok az şey duydum. Kendini ne sanıyorsa onun kıytırık altın kupelerini kıskanacağını düşünmüşte ince düşüncelilik edip sen üzülme diye gümüş demiş :) peki şimdi ne oldu da üzülmeni göze alıp büyük gerçeği açıklama gereği duymuş. 

Yerinde olsam A hangisi senin öyle bir küpen mı vardı hiç hatırlamıyorum derdim. Böyle şeyleri fazla önemsiyorsun diye de bir gülerdim konuşma orda biterdi.
Ayrıca o ne görgüsüzlük küpeyi durum yapmalar falan:) çok komik ya 
(3,603 puan) tarafından
Ben dedim ki yani üzülecek bir şey değil ki uzulecegimi nerden cikardin ben fazla altın falan takılmam böyle seylere
(17,884 puan) tarafından
Arkadaşın ya sonradan görme ya da evliliğinde mutlu değil çul çaputla hava atıyor yani kocasına teşekkür edecekse etsin yanında değil mi bu adam açık açık hava atmış. Seni de eziklemeye çalışmış canım yok gümüştü yok altındı sana söylemedim üzülme diye falan gerçekten densizlik başka bir şey değil tekrar yüz yüze gelirsin konusu açılır ay aslında altındı ama o an öyle dedim derse belki bir nebze ama şu an kesinlikle iyi niyetli bir tavır değil
(3,603 puan) tarafından
Zaten kocasinla arası iyi değil işte beni dövdü sonra bu küpeleri.aldi falan dedi bende tam anlamadım ne demeye çalışıyor neyi savunuyir
(17,884 puan) tarafından
Bundan sonra durumlarına veya herhangi bir şeyine bence yorum yapma biraz mesafe olsun aranızda :)
(3,603 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum yani normaldede yakın evimiz falan ama bu saatten sonra bir mesafeyi haketti
+1 oy
(138 puan) tarafından
Arkadasimia maddi durumdan dolayı çok altın takılmadı bileşik yani kolye falan bende yeni gelirdim bankaya koyacaktır ona misafirliğe gittiğimde eşim evde durmasın tak demişti bende ona gidince şakayla karışık çalınmasın diye taktım ha hava atmaya gelmedim buraya haberin olsun demiştim.bu iyi niyetli bir davranış sonrasında da bir daha konusunu açmadım.oda beni bildiği için çok kıskandım nispet yapıyor demi dedi güldük geçtik gerçek arkadaşlık bu 
(3,603 puan) tarafından
Yani kıskanılacak bir şeyde değil öyle biride değilim ki uzulecegimi nerden cikarttip yalan söylemiş onu anlamadım
(138 puan) tarafından
Arkadaşın psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyoruz galiba yaptığı değişik kim bilir evde neler oluyor yani iyi biriyse destek ol seviyorsan arkadaşını tanıyorsun gerisinde bosver eşi dövdü falan demişin
(3,603 puan) tarafından
Olabilir canım ne bilim bende şaşırdım eşiyle sıkıntıları var evet ama karar veremedim yalan söylemesi falan garip geldi
+1 oy
(1,136 puan) tarafından
Benim takıldığım tek yer insan neden küpesini paylaşır :) 
(3,603 puan) tarafından
Kocası almış teşekkürler kocam yazmış
+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Arkadaşın çok garip
(3,603 puan) tarafından
Dimi bu aralar bende öyle düşünüyorum
0 oy
(594 puan) tarafından
Gösteriş delisi olan insanlardan nefret ediyorum bir s*çıp onu çekip paylaşmadıkları kaldı. Onuda yakında görürsek şaşırmayalım. Mesela paylaştı eline ne geçti? Ben tamamen görgüsüzlük olarak görüyorum....
(3,603 puan) tarafından
Yani canım ben sosyal medya kullanmıyorum fazlada whatsaba bir şey koymam ama ne bilim böyle değişik geldi yani
(594 puan) tarafından
Banada anlamsız gelir o şeyler canım
0 oy
(13,094 puan) tarafından
Değil takı ev alsam paylaşmak aklıma gelmez. Allah Görgü yoksunu olandan uzak etsin beni çoluk çocuğumu
(3,603 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Anlaşılan sen ona arkadaşsın ama o sana degil
(3,603 puan) tarafından
Olabilir canım demekki öyleymiş
0 oy
(348 puan) tarafından
Aynısı başıma gelse, o zaman söylemediysen şimdide söyleme ve benim gibi biri senin hayatında artık yok derim engellerim ve sonsuza kadar hayatımdan çıkarırım, ufak bir mesele bile olsa gereksiz laf yapan bi insanı hayatımda istemiyorum tahammülüm yok.
(3,603 puan) tarafından
Dimi bencede

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 310 göst.
0 oy
3 cevap 49 göst.
+3 oy
17 cevap 450 göst.
+5 oy
23 cevap 351 göst.

408,338 soru