0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (20,453 puan) tarafından

Neler yapacaksınız bugün planlarınız neler anlatın bakalım :)

Ben kahvemi içtim çay koyucam oğluşlarım uyuyo çamaşırlar katlancak ev süpürülcek akşama balık yaparım heralde buzdolap silincek başkada işim yok işte siz napıyosunuz kahvaltıya ne yaptınız fikir çalıyım :))))

image

27 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Valla bu gün keyfim yerinde arkadaşa gidiyorum 
(20,453 puan) tarafından
Oh mis valla aslında bende bi kahve içimi bi arkadaşıma uğrayabilirm yaaa :)
-Reklam-
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Yataktan şimdi çıktım bugün öğleden sonra gideceğim işe öğlene kadar kahvaltı ev toplama ve oğlumla vakit geçireceğim dün ortalığı dağınık bıraktım maalesef onları toplamam lazım şimdi kahvaltı hazırlıyorum 
(20,453 puan) tarafından
Kolay gelsin canım
0 oy
(16,446 puan) tarafından

Adetliyken hiç bişey yapmak istemiyorum heleki ilk üç gün :angel: 

Ama çamaşır var yıkanacak asılacak sonra eve süpürge tutarım belki kızımla oynarız biraz sonra yemek yparim  falan iş bitmiyor ki  off katyaaaaaaa de gel.haydee:D

(20,453 puan) tarafından
:D katya kim gı aman iş bitmez ahanda dolap siliyorum iki gün önce gardroplara giriştim kışlıkları kaldırdım sürekli iş iş iş bıkmışke
(16,446 puan) tarafından
Karya olaydi da geleydi temizleyeydi
0 oy
(926 puan) tarafından
Kuzenim geliyor yolda pogaca yapmis bende patatesli yumurta yapacagim simdi oglani uyuttum kahvalti edip dinlenecegiz bakalim iki hamiş :)))
(20,453 puan) tarafından
Ay ne güzel yaaa ♥️
0 oy
(13,094 puan) tarafından
Bugün dersim yok evdeyiz kızla. Rutin ev topla kızla etkinlik akşama nohut pilav tarator planım var inşallah. Belki bir ara markete çıkarız minikle abur cubur almaya kolay gelsin bebito sana da
(20,453 puan) tarafından
Sanada kolay gelsin canom teşekkür ederim musmutlu günler ♥️
0 oy
(594 puan) tarafından

Mide bulantısı durursa bende kahve içip iş yapacağım 

Afiyet olsun <3

(20,453 puan) tarafından
Nane limon yapıver canım keser o  teşekkür ederim ♥️
(594 puan) tarafından
Gebelikten canım teşekkür ediyorum
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Yatak odam süpürüp silinecek halıları serilecek bebeğin beşiğini kaldırmıştım onu kurcam birde akşam yemeği inşallah <3

(20,453 puan) tarafından
Kolay gelsin tatlım ♥️
0 oy
(3,164 puan) tarafından

Afiyet olsunn❤️ daha kahvaltı yapmadım hiç bir şey canım istemiyor granola yerim ama pişi güzel olurdu bak. Öğlen sohbetim var akşam da eşimin arkadaşları dışarı çağırdı rahatım bugün ☺️

(926 puan) tarafından
Ben sadece yulaf bide gevrekleri biliyorum yiyorum gronola hic denemedim guzel oluyor mu sut ile mi tuketiliyor sadece ben yulafi yada gevrekleri yogurtlada yiyorumda
(20,453 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️ süper valla eşimde balık yapalım dedi daha kolay geliyo diğer yemeklerden :D
(3,164 puan) tarafından
Yoğurtla da yenilebilir ama tatlı biraz yani çeşitleri var çikolatalı kuru meyveli kuruyemişli. En güzeli kellogs marka küçük paketleri oluyor bazı marketlerde deneyebilirsin. Yulaf daha sağlıklı ama granola çok lezzetli :)
Asena fırında mı yapıyosun canım ben de bu kış fırında yapıcam ilk defa hep kızartırdık
(926 puan) tarafından
Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederimm :))
0 oy
(7,431 puan) tarafından

image

yemek koydum ocağa. Ogleden sonra bebek görmeye gidicez. Hava güneşli en sevdiğim hava :))))
(20,453 puan) tarafından
:) yaaa mis demi burdada öyle
0 oy
(7,208 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Biz daha yeni uyandık kahvaltı yapıp kapıları ve banyoyu temizleyecem. Sonra yemek yapıp sohbete gidecem nasip olursa inşallah ❤️ 
(20,453 puan) tarafından
Kolay gelsin ben işimi bitirdim çay içiyorum arkadaşa gidicem :)
0 oy
(2,019 puan) tarafından

O kadar çok ki yapacağım iş:woot:

Dolap yaptırdım dün geldi yüklük gibi eşya koymak için.

Akşam bazıları dizdim. Karnım ağrıdı bıraktım.

evi bozdum biraz şimdi kalanı yapacağım. Yatak odası düzenlenecek bari bir kere bozulmuş yatak odası duvar silmeyi düşünüyorum. Perdeyi yıkarım. Kısacası tamamn temizlemeyi düşünüyorum.

Akşam baza altı da yaptım biraz.koltuk altları da yapacağım 

Şimdi çay içiyorum birazdan kalkarım.

Diğer işleri de saymıyorum 

(20,453 puan) tarafından
Allah kolaylık versin kuzum
(2,019 puan) tarafından
Amin sağol canım.
Biraz ara verdim.
Ara verme mecburiyetinde kaldım bebeklerden:)
0 oy
tarafından
Lahana sarmasi yaptim ev islərim kaldi ..bebegimi uyutup ev isleri yapicam..sonra inşallah kuran okuyucam ..bu günün planlari iyi.. dün aksama kadar bos bos oturdum ..bu gün is zamani
(20,453 puan) tarafından
Allah kabul etsin şimdiden bende arkadaşıma gidecem saat 2 gbi
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Oğlumu okula bıraktım. Kızıma da şimdi yumurta yedim kahve molası verdim. Sonra ortalığı topluycam her gün topla her gün mahvoluyor bu ev işlerini hiç sevemiyorum nankör iş ☺️
(20,453 puan) tarafından
Aynen ya yap yap bitmiyor bi ayağımızı uzatıp oturamıyoruz vallahi
0 oy
tarafından

Terliklerin çok cici canım :D

(20,453 puan) tarafından
Vereyim sana :D
tarafından
Adres atayım mı:D
0 oy
(704 puan) tarafından
Afiyet olsun balım

Kahvaltı sofrasını toplicam oğlanların odasına dip köşe giricem yemek yapıcam büyük oğlanın toplantısı var oraya katılcam
(20,453 puan) tarafından
Ben eve yeni geldim valla arkadaşjmdaydım :)
0 oy
tarafından

image

en sunumsuzundan :) 

Sorma valla bugunun hakkindan gelebilirsem daha kimse yikamaz beni 

Esim geceden geldi yatti 12de kalkacak kayinbabamla okulu araba almaya gidecekler o gidince cocugun uyku saati o uyanjnca da kaynanama gitcez aksam da esim evde is yaptirmaz yarinda evde o evdeyken hic bi is yapamiyorum 

Yapmam gereken isler 

Mutfak tezgahi ocak yikanacak bulasik makinasi bosaltilacak halisi supurulup kaldirilacak yerler ciflenecek sonra salonun koltuklari cekilip silinip yerlesecek oturma odasi yatak odasi cocuk odasi korudor ayni sekilde supurulecek halilar kalkip tekrar supurup silinrcek yerlesecek banyo wc yerlesecek hangi ara nasil yapcam hic bilmiyorum 

Bi cocugun kahvaltisini yedirdim kahve iciyorum ayilamadim cunku bi de makinaya camasir attim esimin is elbiseleri icin o serilecek daha offff offff 

(20,453 puan) tarafından
Kız öyle bi anlatmışsın evi kaldırasjm geldi canım iş çekti hahahaha :D
tarafından
Huyum kurusun temizlikte asiri istahliyim oyle de anlatirim :)
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Eltim çağırdı, ona gidicem. Az dedikodu yapıp kendime gelmem lazım :)))) 
(20,453 puan) tarafından
Ben dejarj oldum arkadaşımda geldim :D
0 oy
tarafından
Kahvaltıya çılbır yaptım canım günaydın hemen hemen her işimi yaptım balkonları yikayacagim sonra  artık yaz akadar durur supururum hangi birini yikacagim hasta oluyorum sonra 
(20,453 puan) tarafından
Dikkat et canım
0 oy
(4,912 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Esimle kızımı okula gönderdim. Bugün pek bı ısım yok ev temiz. Yemeğimde var. Yeni perdelerimi yikayacm esım asacagi için onun gelmesini beklemeliyim aksamustu gelir. Kızımı okuldan almaya giderim. Hiç iş bırakmadım heryer temiz. Kışlıkları çıkardım dolap içlerini hallettim. 
(20,453 puan) tarafından
Ben oğlanı aldım geldim arkadaşımdsydım okulada uğradım evdeyiz bi mantı soslarm daha tokuz
0 oy
tarafından
Hastaneye gidiyorum 

Dönüşte hemen bir kahvaltı mutfağa girisicem 

Afiyet olsun sana
(20,453 puan) tarafından
Geçmiş olsun esmoş neyin var

İlgili sorular

+2 oy
28 cevap 270 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 411 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 425 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hayatbanadaguldu1 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 177 göst.

408,338 soru

12,267,569 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...