0 oy
322 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (677 puan) tarafından
Kızlar bir kaç gün önce bir rüya gördüm ve rüyamda babam bana Perşembe günü gideceğini söyledi bende nereye diye sordum öbür dünyaya gideceğim dedi çok etkilendim anneme anlattım ama annem dedi babana söyleme korkar falan dedi. Babam diliyle çok zulüm ediyor anneme kardeşime alt katta oturan abim yengem ve çocuklarına yani hiç bir sorunları yok maddi manevi ama adam sorun yaratıyor boş boş herkesle küsmüş yani uzun mesele hiç açmak istemiyorum ama diyorum hani rüyamı soyliyim belki etkilenir o da davranışlarını değiştirir ölüm ne zaman gelir bilemeyiz, sizinde düşüncelerinizi merak ettim şimdiden teşekkürler 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ben olsam öyle babaya anlatırdım 
(677 puan) tarafından
Ariyacam birazdan valla korkar belki düzeltir kendini inşallah
-Reklam-
+2 oy
(926 puan) tarafından
Baban annene zulüm ediyor ama annen gene onu düşünüp deme korkar diyor ahh ahhh analarımız..

Valla gerçekten babanın yaptıkları sıkıntılı ise ben söylerdim belki az ölümü hatırlardıda çenesini tutar hayırlı şeylere açardı o çeneyi 
(677 puan) tarafından
Vala annem melek gibi kadın ama babam eve birşey alsa sürekli başlarına kakıyor sizi ben doyuruyorum size ben bakıyorum aşağılayıcı laflar sürekli yani anlatsam bitmezde ama anlatacam rüyamı karar verdim sağol :)
+2 oy
tarafından

Bu durumda ben arar ballandıra ballandıra abartarak anlatırdım :D

(677 puan) tarafından
Ayy adam direk kalpten gider :)))
tarafından
Yani bilemedim bu bir avantaj olurdu herhalde :D
+2 oy
(699 puan) tarafından
Annen ne güzel düşünceli bi kadın Rabbim ondan razı olsun
(677 puan) tarafından
Evet valla çok zulüm gördü annem öbür dünyada inşallah peygamberimize komşu olur ,babam içinde çok üzülüyorum çok günaha sokuyor kendini
(699 puan) tarafından
İnlallah annenin yaşadıkları günahlarına kefaret olur. Babana Allah güzel huy güzel ahlak versin Rabbim nefsini öfkesini zayıf etsin
+2 oy
(4,388 puan) tarafından
Ben de bir hafta filan oldu babamın öldüğünü görüyordum kimseye anlatmadım da pek hayırlı bir rüya degil
(677 puan) tarafından
Babam ne kadar kötü huylu olsada çocuklarını çok seviyor bize aşırı bağlı ama dilini tutamıyor çok üzülüyorum onun için azab görür diye  Allah korusun yani
(4,388 puan) tarafından
Bazı insanlar öyle canım kaç yaşına gelmiş bu saatten sonra değişemez
+1 oy
tarafından
Omru uzamistir canim bizde oyle derler annen anlatma diyosa anlatma o onun huyu simdi braz korkar toparlanir kac gun gider cok korksa bi sene gider sonra yine eskiye doner bosver 
(677 puan) tarafından
Yarını bekliyoruz:))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 743 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde girls188 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
5 cevap 283 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,603 puan) tarafından soruldu
0 oy