0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Şimdi saçma bir soru ama ..yatağımiz çok gicirdiyoo.. Ben bebeğimle beraber uyuyorum. Cocugu zar zor uyutup bende yatıyorum iki sağa döneceğim gırrrcc. Sola döneceğin gorrrcc.. wc ye kalkmak zulüm... valla diyorum şuracığa kaçırayim da wc kalkmiyim :)) cocugun uykusu çok hafif zaten hemen uyaniyor.. yatak dediğim de baza gicirdiyor yani yatak yaylı falan değil yepisyeni yatak .. benim kımıl zararlısı kocama 40 kere söyledim ona bir şey yapılmaz deyip öteledi sevimsiz heriff.. kalk ulan bir bak yat üstüne de nere gicirdiyo neden gicirdiyo bi bul. Kalk bazayi kaldır içindeki harçları boşalt bakayım hala gicirdiyor mu? Umurunda değil çünkü beyefendileri salonda yatioo..( bazamiz asiri ağır o sebeple ben kaldıramıyorum güç yetmiyor eşşek ölüsü gibi)

Şimdi sorum şu. Bu bazanın gicirtisinin çözümü var mı? Yağlama falan yapsam düzelir mi? Ne ile yaglanacak ona özel yağ mi var normal aycicek yağı olmaz herhalde :)) bacılar bir bakın hele yaaa. Valla atacam yep yeni yatağı o olcak . 

Kendim halledeyim de ise yaramaz kocama bir ders vereyim

2 Cevaplar

0 oy
(2,481 puan) tarafından
Bizimkide ayni yağladık azaldi özel yağ var
(76 puan) tarafından
Nerden aliniyo
(2,481 puan) tarafından
Nalbur tarzi yerlerde var canim kapilarda gıcırdamaya  baslayinca esim sürüyor
-Reklam-
0 oy
(1,695 puan) tarafından

Aynı ben lavoboya gitmiyorum:D gıcırdatmadan bebeğim benden önce kalkıyor :D

Çaresi şöyle bacım en azından ses minumuma iniyor nevresim yatağın altına doğru serince ses kesiliyor çok ilginç ama öyle 

(76 puan) tarafından
Yaa benim yatak çok yüksek. Nevresimler aşağı kadar zor yetişiyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 338 göst.
0 oy
0 cevap 21 göst.
+1 oy
1 cevap 54 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,634 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 64 göst.