0 oy
80 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (763 puan) tarafından
Kızlar benim butiğim var biraz sıkıntıya girdim borc vs derken. Ben internette satışı çok istiyorum daha önce bir reklamcı ile anlaştım 2 ayda 50 bn TL felan gitti sonra ev taşıdık eşim işten ayrıldı bildiğiniz sıkıntıdayız.

Ben bu internet satışını çok istiyorum ama olmuyor bir türlü Instagram hesabımı bile değiştim belki diğerinin algoritması bozul diye. Normal butikte ise işler sakin.

Asıl sorum şu ki çok dua ediyorum, namaz kılıyorum dükkanıma birşey olsun istemiyorum. Böyle sıkıntı da olup da ettiğiniz dualar kabul oldu mu, duamın kabulünde asla şüphem yok sadece bazen okuyorm motive oluyorm kızlar. Bana da dua edermisiniz

3 Cevaplar

0 oy
(5,673 puan) tarafından
Bizde 4 aydır çok zor süreçten geçiyoruz hergün dua ediyoruz eşimle ve 1 haftadır vakıa süresi okuyoruz allahın izniyle Rabim elbette derdimize derman olacak dualarla birlikte sende hep dua et Allah büyük
(763 puan) tarafından
Bende 2 gün oldu başlayalı canım vakıa ya sen hangi saatte okuyorsun aksam mı sabah mı yatsımı. Rabbim bu zor günlerimizi kolay bir şekil de atlatmayı nasip etsin inşallah canm
(5,673 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum genellikle akşam namazından sonra okuyorum
(763 puan) tarafından
Anladım canm bn akşam okuyamıyorum vaktim olmuyor o saatlerde ikindi de okuyorum bn de
(5,673 puan) tarafından
Olsun canım yerki insanın niyeti beli olsun Rabim elebete görüyor ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim gerekrt esmalari var onlari internetten bul sayisiyla cek gunluk bi de aksam namazindan sonra vakia yatsi namazindan sonra mulk suresini muhakkak oku cok faydasini goreceksin butuk cok guzel is bi cok kadinin hayali ama gelki nasibin baska yerde olabilir uzulme Allaha guven ibadetlerine dikkat et yapacagin bu gerisi takdiri ilahi 
(763 puan) tarafından
Değilim ben çok çaba sarf ettim ama olmadı demek ki nasip değil belki de sadece dükkana odaklanmam gerekiyor. Akşam namazından sonra vaktim olmuyor ben de ikindi de okuyorum sıkıntı olur mu yoksa akaşam okumaya çalışayım teşekkür ederim canm
tarafından
Yani onu bilmiyorum ben okumaya gayret ediyorum olmadi youtubeden ac dinle kac dk surecek zaten yatsidan sonra da kendin oku garanti olsun
(763 puan) tarafından
Tmam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim gönlündekini hayırlı kılsın
tarafından
Amin canim amin InsaAllah
0 oy
(5,857 puan) tarafından
Herşey Allah'tan cnm bazen nasip olmaz biz giyimciyiz fabrika işine grdik 4 yıl öncenin 3 milyonu zarar ettik kaç ev araba gelirdi oysa .  Rabbim bunu nasip etti biz yine devam ettik ne gelirse Rabbimden diye.. Elhamdülillah toparlandık Allah'ın izniyle. Çokça dua gönlünü ferah tut giden gidiyor Rabbim sınıyor aslında bixi buda bir sınav. Acaba dükkan işlek bı uerde mi ınstagram hesabında bol bol paylaşım hareketlendir. 

Kesfete düşsün çevre yapsan oralarda müşterinin ayağı alışır. Bizim diyarbakirda bı bayan tanirirm internette olan ürünlerin aynısını 500 fazlasını ekler satar burda yıllardır müşteri potansiyeli çok iyi.

Personelini beğenmedim ilgi sıfır ama kıyafetler güzeldi. Müşteri gelince herşeyiyle beğenmesi lazm vala yalan olmasın bu işin içinde oldgm için söylüyorum yanlış anlama lütfen 
(763 puan) tarafından
Canm Instagram var şuan hesabımı yeni açtım hatta diğer eski hesap da sıkıntı vardı. Bilmiyorum icra vs geldi ailem korkutuyor cezaevne girersn diye bnde sevm etmek istiyorm işime

İlgili sorular

+3 oy
30 cevap 547 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sadeci... (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
17 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Leylak kokusu (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 311 göst.
0 oy
19 cevap 354 göst.
24 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sedos (34 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,804 cevap

39,044 kullanıcı

Kategoriler

...