0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (343 puan) tarafından
normal doğum olucak Allah n izniyle 36+3üm daha hiiiccc bişey hazirlamadim bu ay olucak doğum ne koycam kendimle ilgili hiçbir fikrim yok özellikle normal pedmi kullansam yoksa hasta kilodumu hangisi iyi

6 Cevaplar

+1 oy
(912 puan) tarafından
Valla bunun bi garantisi yok sizin herşeye hazırlıklı olarak gitmeniz lazım bi farkı da yok çok fazla zaten normalle sezaryen arasında sadece sezaryende normal külot ve ped zorlar onun yerine depend kullanmak daha iyi olur kendinize gecelik pijama ped ve depend atlet çorap koymalısınız 
(343 puan) tarafından
hazirlicam canım valizi depend zaten istiyolar 2 paketde hasta kilodu sızdırmaz doğumdan sonra falan diye düşündüm ama
-Reklam-
0 oy
tarafından

36+3 iyi cesaret çanta hazırlamamak :D

(343 puan) tarafından
valla hazirlamadim kız okdrda uşeniyom ki karnım burnumda hareket edemiyom ama artık hazırlamam lazım yarında kontrolüm var :D sadece bebeğin kiyafetlerini yıkadım utuledim valize yerleştiren işte bide kendim için biseyler oyle
0 oy
(275 puan) tarafından

Bebek icin

3 takim

3 zibin

1 tulum

Çorap 

İnce battaniye kalın battaniye 

Muslin bez

15 tane bez

Emzik

Kendim için 

Hasta bezi  

2 yazma

Çorap 

Pijama

Etek üst 

Peçete 

Islak mendil

İc camasiri 

Biberon 

Hirka

Hemsireye vermek icin 

1 bez

Hastane çıkışı 

Zıbın 

Muslin battaniye kalın battaniye 

Sapka eldiven

Bende 37+5oldum 
(343 puan) tarafından
yazdıklarını dikkate alarak hazirlicam valizimi canım teşekkür ederim Sağ saglim alalım kucagimiza
(275 puan) tarafından
Amin cnm dun doktora gittim konstlltrole 3 cm aciklik var dedi dunden beri stresteyim sanci falan yok
(343 puan) tarafından
benimde kontrolüm yarın çatı muayenesi yaparmi acaba bilmiyorum ama aşırı çok yalancı sancı çekiyorum ya
(275 puan) tarafından
Benim alta baski vardi hastanaeye gidecegimin aksamk cok gec uyudum baskidan dolayi doktor alttan bakar belki seninde hayirlisiyla dogursaydik saglikla kucagimiza aliriz inşallah
0 oy
(4,253 puan) tarafından
Depend var kulot bez, iki dogumumda da onu kullandim cok rahattim. Normal ped yetmez. Rahat bi gecelik (emzirme kismi olan) veya pijama koymalisin mutlaka. Ama bi an oncr hazirla 37den sonra dogum ayina giriyosun ben 37+6da birini 38de birini dogurdum normal :)
0 oy
(3,441 puan) tarafından
Mutlaka göğüs ucu kremni al canım ben çok çektim sen çekme
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Hasta bezi koymalısın 2 yada 3 tane ne olur ne olmaz diye kendin için iki tane takım koy biri hastanede rahat olman için diğeri hastaneden çıkarken giyinmen için çorap koy terlik mutlaka koy ve her ihtimale karşı yanına sıcak su torbası al ben almadığım için pişmanım, bakım yapmak istersen bakım malzemelerini koy birde ped al yanına hasta bezinden sonra kanama biraz yavaşlıyor pede geçmeni söylüyor doktorlar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 219 göst.
0 oy
6 cevap 391 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
0 oy
14 cevap 222 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (673 puan) tarafından soruldu

408,400 soru