0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bulaşık makinesinde hangi tableti kullaniyosunuz vede memnunmusunuz çamaşır makinesi de aldık o nasıl peki eşim Altus marka almış hiç bilmiyorum  o markayı iyi çıkar inşallah tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim....

6 Cevaplar

0 oy
(6,943 puan) tarafından
Ortak alanda yıkama ve kurutma makinesini kullandım güzel makinelerdi hatta sonra kurutma makinesi kendimede Altus aldım 
tarafından
Ya benim evde her telden marka var buzdolabı Arçelik kurutmam Beko bide bunu deniyelim dedi eşim bende arada kaldım iyi mi çıkar kötümu bilemedim dedim ama demekki iyiymiş
-Reklam-
0 oy
(12,595 puan) tarafından
altus arçelik in ürünü. kötü çıkacağını düşünemem 
tarafından
İşte eşimde öyle dedi bende hiç bilinmedik bı marka ya arada kaldım ama iyi çıkar ins
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Arçelik firması üretiyor uygun piyasaya sürdüğü marka kardeşimin birinde çamaşır makinesi birinde bulaşık makinası annemde de televizyonu var memnunlar hepsi deterjan olarak da bingo ve asperox kullanıyorlar
tarafından
Bende asperox aldım canım ohh iyi valla içim rahatladi yaa
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Altus bulaşık makinam var 10 yıldır kullanıyorum masallah hiç bir sıkıntı vermedi şimdiye kadar 
tarafından
Ayyy çok sevindim o zamannn
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Annem senelerdir kullanır hala kullaniyor bulaşık makinesi cillop gibi ürün çamaşır makinesi de öyleydi 2 sene öncesine kadar artık çamaşır tartmaz oldu değiştirdiler e çok normal değil mi 15 yılı kesin devirdiler 
tarafından
İçimi rahatlattın valla yaaa ben lkkez duydum Altus marka ve yıllardır varmış baksana
0 oy
(266 puan) tarafından
Altus Arçelik ve Beko hepsi aynı aralarında fark yok sadece etiket farkı var.  
tarafından
Kurutmam Beko eski çamaşır makinemde bekoydu eşim dedi bide bu markayı deniyelim bende hiç duymamıştım oyizden arada kaldım ama herkes iyi yorum yapmış demekki iyi bı marka
(266 puan) tarafından
İşte aynı markalar bunlar hepsi aynı fabrikada üretiliyor bazılarına Beko bazılarına Arçelik bazılarina Altus etiketi basılıyor çok küçük kalite farkları oluyor ama sağlamlık olarak aynılar çünkü motorları aynı sadece dışı farklı gibi düşünün
tarafından
Aynen aynen doğrudur canım cokk teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
0 oy
5 cevap 98 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 230 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy