0 oy
68 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (402 puan) tarafından
Mesela çocuğu uyuttunuz  dıyelm ilk 20 dk  ıcınde su içinde kalıyor ve baştan sona full degısıyorum bidaha terlemıyor uykuya gectıklerı ilk 20 dk asırı terleme oluyor atlet penye hep ıslak  mecbur beklıyorum 20 dkyı bulur  bakıyor terleme bıttı soyup yenıden gıydırıryorum bende öyle uyuyorum resmen Çin işkencesi  var mı böyle olan ıkı cocugumda aynı yaşlar 1 ve 3 

4 Cevaplar

0 oy
(753 puan) tarafından
Bunun için bir doktorlarla görüştünüz mü yani çünkü ben ilk defa duydum 20 dk terlemesini 
(402 puan) tarafından
Aaa cıdden mı. Kız esım cahili de dıyor kı ohoo herkes böyle kız anam ben  maf olmuşum çocuğu yatırdım ya bıde 20 dk sonra mutlaka full degısırım çünkü kafasından tut bacagına kadar terlıyor ıyıde ne olabilir kı  bak uyudular şimdi yerli üst degıscem ıyıce terlesın bitsin dıye beklıom
(753 puan) tarafından
Ne olduğunu bende bilmiyorum yani 1 yaşında kızım var hiç bir şekilde terlediğini görmedim o derece He sadece kızımdan yola çıkarak bu yorumu yapmadım etrafımdaki hiç kimsenin çocuğu öyle değil o yüzden şaşırıyorum ne ablalarımın ne arkadaşlarımın hiç böyle bişey dediğini duymadım bir doktoruyla görüşün isterseniz durumu Bi anlatın altında yatan sebebi mutlaka bulurlar
-Reklam-
0 oy
(683 puan) tarafından
Benim kızımda öyle ben 2 saat öyle değiştiriyorum ondan sonra duruyor terlemesi ama hasta olduğunda sabaha kadar öyle terler uyudugunda. Doktora sorsanız da bir şey demiyor kaç defa sordum bilemiyorlar. 
(402 puan) tarafından
Sen 2 saat mı nöbet tutuyon kız aboo bende kendi halımden memnun degıldım    aslında bence bır nedeni var
(683 puan) tarafından
Evet valla kaç defa değiştiriyorum hasta olduğunda ekstra terliyor ama normalde de terliyor valla çok yorucu
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Benimde oğlumda malesef öyle canım ilk uykuya daldığı zaman sırt bölgesi filan terler popo. Kısmı da bende mecbur hep bekleyip üzerini değiştirip öyle uyuyorum. Ama benim oğlumda astım çıktı bağlantısı var mı bilmiyorum doktora soracağım.  Geniz eti varsa da öyle terleme oluyorbiz hiç baktirmadikdaha ama film cektirecegim geniz eti için. 
(683 puan) tarafından
Bizim geçen yıl geniz eti vardı ama bu yıl doktorumuz iyi dedi ama bronşit oluyor griplerinde bende ondan mı diyorum acaba
(2,493 puan) tarafından
Bilemedim ki yaaa
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Bnmde 1, 3 yaş arasindaki çocuklarım terliyor tek uykuya geçince de değil iki ziplasinlar su içinde kalıyorlar 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 114 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Musab (1,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
0 oy
11 cevap 316 göst.

404,741 soru

12,124,237 cevap