0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10 puan) tarafından
Adetimin yarın 5. Günü sipral taktırmak için randevu aldım takarlar mı ve çok acı yapar mı ilk defa taktiricam doğum yapalı 2 buçuk ay oldu bilgisi olan varmı 

3 Cevaplar

0 oy
(572 puan) tarafından
Genelde 2 yada 3 gün takılıyor yoğun kanama olunca rahat takılıyor diye ama kan testi verip normal günde bile takan var ben defalarca taktım bi cimcik acısı o kadar ve 10 saniye sürüyor acısı yok yan etkisi yok 
(10 puan) tarafından
Randevu bulamadığım için mecbur kaldım inşallah takarlar acısından korkuyorum sadece
(572 puan) tarafından
Acısı yok ya ben ilk taktırdığımda 19 yaşındaydım korkma cesaretli ol hemen bitiveriyor
(10 puan) tarafından
Bende şuan 19 yaşındayım kaç sene korudu peki
(572 puan) tarafından
10 yıl kalabilir vücudunda yılda bir kere kontrol için kadın doğum gidiyorsun karnına ultrason ile bakıyorlar yerinde mi diye ben yaklaşık 5 yıl korundum ama en sonda şuan spiral ile hamileyim spiralim kaymadan hamile kaldım +geri çekilme olmasına rağmen oldu spiralin ipi gözükmüyor dediler alamadılar böyle doğum yapacağım bakalım inş sağlıkla gelir
(6,664 puan) tarafından
Canım ben bugün taktırdım ama karnım kasıklarım dehşet ağrıyor ne zaman geçer bu. Adetsiz taktım ben
(6,664 puan) tarafından
Ayy deme kız bende + geri çekilme yapacağim korktum bak
(572 puan) tarafından
Yeni takınca oluyor ağrı oluyor ama çok sürmez 3.4 güne ağrı kalmaz bence ben adetin 2.günü taktırdım adet bitene kadar sancılı geçmişti
(572 puan) tarafından
Canım doktor bile şoka girdi dedi spiral kaymamış bebekle komşu 20 haftalık oldum inş sağlıkla doğar çok riskliyim her an bebeğim ölebilir sakat olabilir engelli olabilir doğumda ölebilir bana sorarsanız spiral+prezervatif kullanın çünkü oluyor işte
(6,664 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla doğar canım. Elin kendi nden emin mi
(572 puan) tarafından
Eşim emin kendinden demek gitmiş bulaşmış bir şeyler olmuş ayrıca hapta içiyordum :) her şeye rağmen kızım gelmek istedi
(6,664 puan) tarafından
Yok artık kız hapa rağmen
Sağlıkla gelsin valla nasip işte
(572 puan) tarafından
Evet canım Yasmin içiyordum walla nasip oldu artık başta istemedim ama artık tutundu inş sağlıkla kucağıma alırım ameliyat olurum DHA 3 çocuk yeterli bana
(6,664 puan) tarafından
Benim de 3 çocuğun var korkuyorum.
(572 puan) tarafından
En güzeli ameliyat eşimi ikna ettim buda doğsun sağlıkla inşaallah ameliyat olacağım çünkü ben iğnede denedim olmadı hap spiral denedim olmadı tek kurtuluş ameliyat
(6,664 puan) tarafından
Bende öyle dedim ameliyat için anlaştık ama bebeğim küçük diğer çocuklarımda küçük bırakıp ameliyat a gidemem diye spiral taktım
Of yeminle psikolojim bozuldu arkadaş biride spiralim kaymış çeksem bişey olur mı demiş ay zaten ağrım var okuyunca kendimden geçtim
Hamilelik korkusunu hiç saymıyorum bile oda ayrı dert
(572 puan) tarafından
Kadın olmak çok zor bende böyle diyorum da belki eşimde beni kandırır vermez imza bilemem ,özelde sordum 25 bin falan kapalı yapıyorlar ama yaşım 29 inş yaş sınırı yok
(6,664 puan) tarafından
Bende özelde yaptıracaktım canım 3 küçük çocukla çok zor. Ben kaldım valla başka bi yöntem daha kullanmam lazım
-Reklam-
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Rahminin durumuna bakarlar canım henüz toparlanmamış olabilir belki biraz daha bekletirler 
(10 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim☺️
(572 puan) tarafından
Normal doğumdan 2 ay sonra gelin diyorlar genelde
(4,173 puan) tarafından
Annem sezeryanla doğum yapmıştı doktor uygun değil deyip geri göndermişti bidaha ki ay da adet görmedi yani doğumdan 4 ay sonra falan taktırabilmişti
(572 puan) tarafından
Bi kadın gelmişti sezeryanla sanırım ona 3 ay sonra gel anca toparlarsın demişti doğum şekline göre seçiyorlar galiba
(4,173 puan) tarafından
Seçmek değil de canım iyileşme süresi değişiyor olabilir onu muayene eden doktor bilir atıyorum ikimizde sezeryan yaparız sen iyileşirsin sana üçüncü ayda takar bana beşinci ayda herkesin farklı olur
0 oy
(6,664 puan) tarafından
Bugün taktım 3 ay önce doğum yaptım. Adetsiz taktırdım canım. 

O an takarken sadece hafif karnıma adet sancısı gibi sancı girdi ama eve geldikten sonra karnımın içi yara gibi yanıyor sancı giriyor bugün doğru düzgün yürüyemiyodum. Şuan daha iyiyim. Ama sanırım ben adetsiz olduğum için böyle oldum yengemler adetli taktı ağrı vs olmadı dediler
(10 puan) tarafından
Anladım canım aile planlamasına sorunca bakalım ne diyecek belki ondan olmuştur seninki
(6,664 puan) tarafından
10 gün sonra kontrole gideceğim. Doktor kendisi taktı. Adetli takmak en iyisi
(10 puan) tarafından
Acı ağrı olur diye söylemedimi size hiç
(6,664 puan) tarafından
Dedi canım rahmin kasılacak dedi kasılıyor da zaten

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 90 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
15 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 206 göst.
1 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,218 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler

...