0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından
İyi geceler kızlar 3 . doğum yaptım 2 ay oldu bugün ilk iki doğumda 1 hafta içinde kanamam bitti ve 1 ay içinde de adet gördüm ama bunda bugün tam 2 ay oldu doğum yapalı kanam 37 gün falan sürdü ve hala adet olmadım tüplerimi bağlattım doğumda bundan kaynaklı olabilir mi yoksa normal mi bu durum 

3 Cevaplar

0 oy
(4,173 puan) tarafından
Yok canım normal ben doğumdan yaklaşık 1 sene sonra düzenli adet görmeye başladım 
(4,173 puan) tarafından
Bence alakası yok canım benim sütüm çoktu ondan adet görmedim yani süt hormonu adet olmayı da baskılıyor bi 7-8.ayda bi oldum sonra 11.ayda oldum sonra yavaş yavaş düzene girdi
(361 puan) tarafından
Hadi ya benim ilki sütüm güzeldi ama 3 ay emdi sonra emmedi 2. De aynı şekilde 4 . Ayda bıraktı inşallah bu devam eder çok özeniyorum emzirmeye çocuk emzirenlere ama bakalım hayırlısı inşallah
(4,173 puan) tarafından
Canım eğer sütün iyiyse hiç vazgeçme 4.ay ataklarında çocuklar da en sık görülen belirti meme reddi ben zıplayarak evin içinde kucağımda gezdirerek emzirdim o dönem sonra bi bağlandı tam bağlandı
(361 puan) tarafından
Yok canım ilk 2 çocuğum emmedi ne yaptıysam aldıramadım bu üçüncü bu emiyo çok şükür inşallah bi sıkıntı olmaz 2 aylık şuan
(4,173 puan) tarafından
İşte 4.aya dikkat et canım
-Reklam-
0 oy
(573 puan) tarafından
Yaşınız kaç bende istiyorum ama normal doğum yapacağım doğumda imkansız 
(361 puan) tarafından
38 canım evet normal doğumda olmuyo sezeryanla bağlanıyo ama şimdi yeni bir bağlama yöntemi çıkmış 2 delikle amaliyata gerek kalmadan bağlanıyormuş bizim gelinin arkadaşı öyle bağlatmış birde bağlatmak için eşinin izni var mı
(573 puan) tarafından
Ben 29 yaşındayım 3ye hamileyim normal doğum yaptım bu bebekte spiralli gelecek belki sezeryanla alırlar eşimi ikna ettim ama sezeryan olmazsam kapalı ameliyat olmam lazım yaşım sıkıntı olmaz inş
(361 puan) tarafından
Bizim burda 30 yaş altını bağlamıyorlar her yerde aynı mı bilmiyorum devlette de özelde de aynı
(573 puan) tarafından
Ayy yandım desene hemen hamile kalabiliyorum o yüzden nerde 1 yıl daha bekleyeceğiz
(71 puan) tarafından
Bende 28 yaşındayım bağlatmak istiyorum üçüncüye hamileydim bagliyorlarmi acaba
(361 puan) tarafından
Meryem Burak bende tek seferde ve kaçırmayla hamile kaldım
Sevci hayır canım 30 yaş üstü ve eş imzasıyla bağlanıyor
(573 puan) tarafından
Sizde de varmıydı spiral ben böyle nasıl doğum yapacağım hiç bilmiyorum canlı bomba gibiyim spiralim bebeğim karnımda
(71 puan) tarafından
Eşim istemiyor bağlatmami
(71 puan) tarafından
Ne spiral var bide bebek var karnında öylemi anladım
(361 puan) tarafından
Yoktu canım ama kontrollerini aksatma ki hatta doktorunun seni ayda değil 15 günde bir çağırması lazım kaç haftalık hamilesin
(361 puan) tarafından
Sevci eşin istemiyorsa bağlatamazsın çünki eşinin imzası olmadan bağlamıyorlar doğumdan iki gün önce kanamam oldu acile gittim yatışım yapıldı eşim de şehir dışındaydı baştan tüplerimi bağlatacağımı belirttiğim için direk eşin hemen gelmesi lazım acil sezeryana alırsak tüplerini bağlayamayız dediler ki Allah'tan doğum olmadı eşim ertesi gün öğlene gelebildi çünki
(573 puan) tarafından
Ben 20 haftalık oldum spiral ipi gözükmüyor diye çekemediler böyle doğum yap dediler bu kadar sıkıntısını çektim bari sağlıkla doğsun , doktor sakat da kalabilir dedi en son gittiğimde bebeğin eşinin içinde saplanmıştı inş öyle orada durur
(71 puan) tarafından
Hım eşimde diyor bağlama na gerek yok gidiyorum zaten diyor
(361 puan) tarafından
Aaa evet böyle bi post açmıştın sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama sürekli kontrollü olman lazım bebeğin eşine saplanmış olması daha iyi değilmi en azından hareket edip bebeğe zarar vermez tabi doktor daha iyi bilir benimki sadece bi fikir
(71 puan) tarafından
İnşallah canım
(573 puan) tarafından
Walla canım benim eşimde 4 ayda bir geliyordu aha sonuç 20 haftalık hemde bu kadar korunmaya rağmen
(361 puan) tarafından
Nereye gidiyo ki dönmeyecekmi sanki bi daha birlikte olmayacakmış gibi konuşmuş
(573 puan) tarafından
Evet eşinin içinde dursa çok iyi olur ama doktor dedi bebek büyüdükçe yeri değişebilir bakalım eyer nasibi varsa sağlıklıysa doğsun kızımız
(361 puan) tarafından
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah
(71 puan) tarafından
Yurtdışına gidiyor gelmez 2 sene falan bizide oraya alıcak gitmeme yakında sprel takarim
(361 puan) tarafından
O zaman yapacak bişey yok
0 oy
(350 puan) tarafından
İki yıl olcak bu Şubat'ta hicbi sıkıntı yaşamadım adetim eskisine göre daha düzenli 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 104 göst.
0 oy
6 cevap 92 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pampers (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.

408,407 soru

12,270,308 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler