0 oy
508 göst.
Aile kategorisinde (56 puan) tarafından
Hanımlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Eşim uyumak için yatağa yattığımızda herhangi bir dokunma sarılma olmadan uyuyor ancak uyuduktan sonra ki ben de uyuyor olduğum için uyku arasında farkına varıyorum, bana sarılıyor ve yakınlık kuruyor. Bu son zamanlarda arttı. Acaba nedir sebebi. Yani yakınlık deiğimden neyi kastettiğimi tahmin edebilirsiniz, ancak normal sarılma da uyuduktan sonra gerçekleşiyor. Acaba bilinci yerinde olarak mı yapıyor ve kötü birşey mi ya da tam tersine iyi mi

12 Cevaplar

+6 oy
(3,729 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben demek istediğinizi anladım. Bence başkasini hayal etme gibi birşey değil de aranız limuni ise eğer uyanıkken yapamadığını uykuluyum ayağına yapıyor. Bir gecede siz erken davranın bakalım tepkisi ne olacak :)
-Reklam-
+4 oy
(2,413 puan) tarafından
Hayatımda bu kadar saçma bir post görmedim kocanın sana sarılması neden kötü birşey olsun 
(388 puan) tarafından
Kesinlikle ya bir durdum ne alaka ya diyorum bence normalde sarılan yakınlık göstermeyen biri olduğu için rüyada başkasını mı hayal ederek bana dokunuyor demek mi istiyor diye düşünüyorum
(56 puan) tarafından
Ya siz tam anlayamamış olabilirsiniz ya da ben belki izah edemedim. Evet sarılmak tabi ki güzel. Fakat eşimle özellikle son aylarda sorunlar yaşıyoruz, gün içinde böyle şeyler yapmıyor. Özellikle uyku arasında uykulu yapması ve bunun giderek artması dikkatimi çekiyor
(388 puan) tarafından
Özlüyor demek ki sende ona sarıl aranızdaki gerginlikler temas edince en azından bir nebze iyi gelir
+1 oy
(154 puan) tarafından
Kendine dertmi ariyon gece gece bende sarılıp uykuya dalamam öyle nefes nefese gece bı bakiyom sarmaş dolaş bı sekildeyix niye acaba yaa 
(2,133 puan) tarafından
Hahahshshshshshs Allah'ta seni güldürsün Mükremin jsjdjd
(154 puan) tarafından
Aminn kuzumm
0 oy
(2,482 puan) tarafından

Adam rüyasında başka kadınları görmüyor da seni görüyor bilinçaltında sana sarılırken farkında olmadan da sarılıyor. Uyur gezer gibi bir şey :D

(56 puan) tarafından
Tam olarak anlayamadım cevabınızı, başka kadın meselesi. Çünkü bu nokta özellikle beni düşündüryor, acaba gün içinde görüp beğendiği başka birileri etkilemiş olabilir filan
(261 puan) tarafından
Böyle düşünürsen hayat geçmez,ilişki sırasında acaba başkasını mı düşünüyor dersin? Ya da sana sarıldı uykusunda kimi görüyor diyorsun , sarılmış işte sende sarıl başka birşey düşünme
(2,482 puan) tarafından
Aslında sevinmen lazım başkasını görse düşünse sana sarılmaz mesela ben böyle bir şey olduğunda soruyorum rüyanda kimi görüyordun diye. Sürekli güvensizlik sana da zarar verir alt tarafı bi rüya
(2,482 puan) tarafından
Benim eşimde küsken çok yapar gün içinde konuşmaz yanaşmaz uykuda bi bakarım sarılmış öpüp koklar uykusuna devam eder. Size karşı bi özlemi var yani
0 oy
(3,190 puan) tarafından
Yani canım benim eşimde sarılır uyurken derki içimden gelmiş sarilmisim ne kafanı karıştırıyor ki 
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Bu soruyu öylesine sormuş olarak düşünüyorum yada bizlerle dalga geçtiğinizi düşünüyorum 

0 oy
(162 puan) tarafından
Kocan abicim sarılacak tabi niye herşeyden bişey arıyonuz sarılsa suç sarılmasa suç 
0 oy
(592 puan) tarafından
Daha neler okuyacağız acaba :D 
0 oy
(6,406 puan) tarafından
Düşünme böyle tadını çıkar sende :D bende uykuya daldıktan sonra bana sarılmasını çok seviyorum aşırı hoşuma gidiyor :D 
0 oy
(10,901 puan) tarafından
dertsiz başıma dert ararken ben
0 oy
(50,745 puan) tarafından
gün icinde yüz bulamıyor demek ki uykuluyum deyip sirnasiyo bakiyo sende tepki vermiyosun ☺️bulmus isini ☺️
0 oy
(2,741 puan) tarafından

Ben seni anladım . Benimkide yapar arada . Özlemiştir belkide . Belkide bilinçli yapıyor uyku arası uyanıyor o arada sen uyuduğunu görüp sarılıyor . Sende ver karşılık ;)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
8 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 548 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 272 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu

403,381 soru

12,083,573 cevap

36,362 kullanıcı

...