0 oy
686 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
Hanımlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Eşim uyumak için yatağa yattığımızda herhangi bir dokunma sarılma olmadan uyuyor ancak uyuduktan sonra ki ben de uyuyor olduğum için uyku arasında farkına varıyorum, bana sarılıyor ve yakınlık kuruyor. Bu son zamanlarda arttı. Acaba nedir sebebi. Yani yakınlık deiğimden neyi kastettiğimi tahmin edebilirsiniz, ancak normal sarılma da uyuduktan sonra gerçekleşiyor. Acaba bilinci yerinde olarak mı yapıyor ve kötü birşey mi ya da tam tersine iyi mi

13 Cevaplar

+5 oy
(4,397 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben demek istediğinizi anladım. Bence başkasini hayal etme gibi birşey değil de aranız limuni ise eğer uyanıkken yapamadığını uykuluyum ayağına yapıyor. Bir gecede siz erken davranın bakalım tepkisi ne olacak :)
-Reklam-
+5 oy
(3,015 puan) tarafından
Hayatımda bu kadar saçma bir post görmedim kocanın sana sarılması neden kötü birşey olsun 
tarafından
Kesinlikle ya bir durdum ne alaka ya diyorum bence normalde sarılan yakınlık göstermeyen biri olduğu için rüyada başkasını mı hayal ederek bana dokunuyor demek mi istiyor diye düşünüyorum
(58 puan) tarafından
Ya siz tam anlayamamış olabilirsiniz ya da ben belki izah edemedim. Evet sarılmak tabi ki güzel. Fakat eşimle özellikle son aylarda sorunlar yaşıyoruz, gün içinde böyle şeyler yapmıyor. Özellikle uyku arasında uykulu yapması ve bunun giderek artması dikkatimi çekiyor
tarafından
Özlüyor demek ki sende ona sarıl aranızdaki gerginlikler temas edince en azından bir nebze iyi gelir
+1 oy
(382 puan) tarafından
Kendine dertmi ariyon gece gece bende sarılıp uykuya dalamam öyle nefes nefese gece bı bakiyom sarmaş dolaş bı sekildeyix niye acaba yaa 
(2,126 puan) tarafından
Hahahshshshshshs Allah'ta seni güldürsün Mükremin jsjdjd
(382 puan) tarafından
Aminn kuzumm
0 oy
(4,795 puan) tarafından

Adam rüyasında başka kadınları görmüyor da seni görüyor bilinçaltında sana sarılırken farkında olmadan da sarılıyor. Uyur gezer gibi bir şey :D

(58 puan) tarafından
Tam olarak anlayamadım cevabınızı, başka kadın meselesi. Çünkü bu nokta özellikle beni düşündüryor, acaba gün içinde görüp beğendiği başka birileri etkilemiş olabilir filan
(257 puan) tarafından
Böyle düşünürsen hayat geçmez,ilişki sırasında acaba başkasını mı düşünüyor dersin? Ya da sana sarıldı uykusunda kimi görüyor diyorsun , sarılmış işte sende sarıl başka birşey düşünme
(4,795 puan) tarafından
Aslında sevinmen lazım başkasını görse düşünse sana sarılmaz mesela ben böyle bir şey olduğunda soruyorum rüyanda kimi görüyordun diye. Sürekli güvensizlik sana da zarar verir alt tarafı bi rüya
(4,795 puan) tarafından
Benim eşimde küsken çok yapar gün içinde konuşmaz yanaşmaz uykuda bi bakarım sarılmış öpüp koklar uykusuna devam eder. Size karşı bi özlemi var yani
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Yani canım benim eşimde sarılır uyurken derki içimden gelmiş sarilmisim ne kafanı karıştırıyor ki 
0 oy
(4,620 puan) tarafından

Bu soruyu öylesine sormuş olarak düşünüyorum yada bizlerle dalga geçtiğinizi düşünüyorum 

0 oy
tarafından
Kocan abicim sarılacak tabi niye herşeyden bişey arıyonuz sarılsa suç sarılmasa suç 
0 oy
(652 puan) tarafından
Daha neler okuyacağız acaba :D 
0 oy
(6,878 puan) tarafından
Düşünme böyle tadını çıkar sende :D bende uykuya daldıktan sonra bana sarılmasını çok seviyorum aşırı hoşuma gidiyor :D 
0 oy
(13,586 puan) tarafından
dertsiz başıma dert ararken ben
0 oy
(51,939 puan) tarafından
gün icinde yüz bulamıyor demek ki uykuluyum deyip sirnasiyo bakiyo sende tepki vermiyosun ☺️bulmus isini ☺️
0 oy
(3,269 puan) tarafından

Ben seni anladım . Benimkide yapar arada . Özlemiştir belkide . Belkide bilinçli yapıyor uyku arası uyanıyor o arada sen uyuduğunu görüp sarılıyor . Sende ver karşılık ;)

0 oy
(128 puan) tarafından
Bizde yatarken sarıl et yaparız uyucak zaman sırt srta veririz yoksa horluyo . Benimde sağ tarafa rahatım. Gece sırtüstü dönüp horlarsa ağzına elimi kolumu koyuyorum o korkuyla çocuk uyancak diye . Elimi kolumu öpüyo uyurken farkında degil çok hoşuma gidiyo. Siz de sarılın kime sariliyosun falan diye sorun . Bazen uykusunda konuşur sorarım kime diyosun diye Ahmet Mehmet der uyurken cevap verir he tamam ozaman derim bende. Uykusunda sayiklayan biriyse ve kokulariniz varsa soru sorun uyurken hafif dürtüp. Denendi buda
tarafından
Post eski , uyumuşlardir şimdi
(298 puan) tarafından
bende bu soruyu hatırladım başlığı görünce niye aynı soruyu sormuşlar tekrar dedim bı baktım post ex:)))
(128 puan) tarafından
Allah seni ya bende bakmadim cjcjcj

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 320 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 157 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2801 (740 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
8 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 569 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu

411,510 soru

12,387,906 cevap

43,617 kullanıcı

Kategoriler

...