0 oy
355 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,627 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler uyumayan çilekeş bacılar niye ayaktasiniz :angel: 

Ben bugün tembellik yaptım kendi ayağıma sıktım bulaşık Makinesi çalıştırmayı unuttum her aklıma geldiğinde birazdan dedim ve sonuç bulaşıkları elimde yıkadım ;) 

Oğlumunda uyumaya niyeti yok dedim ıspanakları seçeyim yarına hazir olurlar :woot: 

Yarın rüzgarımın açılmayan valizleri ile ilgilenicem yemekle fazla zaman kaybetmem :P 

O kadar çok heyecanlıyım ki anlatamam sanki ilkkez anne olacakmış gibi herşeyi alasım  geliyor ama sadece 2 .3 takım hastane çıkışı Alicam kalanı nasıp olursa doğumdan sonra Alicam kullanmak nasip olmazsa hediye ederim :wassat:

image

6 Cevaplar

0 oy
(80 puan) tarafından
Hım ikinci çocuk mu bende kara kara düşünüyorum
(4,627 puan) tarafından
EVET cnm Rabbimin izniyle inşallah
(80 puan) tarafından
Hayırlısı olsun
-Reklam-
0 oy
(245 puan) tarafından
Afiyet olsun ve kolay gelsin benim de bulaşık makinem bozuldu kızımı uyuttum eşimde uyuyor bulaşıkları yıkadım canım dürüm çekti aldım yedim şimdi de çay içiyorum :) 
(4,627 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Aglıyodum uyumaya karar verdim agliyorum diye uyuyamadim. 

Kafami dagitmaya calisiyorum. 

İnsallah saglikla kucagina almak nasip olur ya.

Benimde 4yasinda kizim var üst kat komsunun cocugunu daralatmalarinı gordükce vazgeciyorum 2.den
(4,627 puan) tarafından
Hayrola cnm.niye ağlıyorsun
0 oy
(384 puan) tarafından
Kullanmak niye nasip olmasin cnm içini ferah tut rabbim izin verirse herşey olur korkma. Kortugun başina gelir  iyi dusunnn iyi olsunn ne takımlar eskiticek annesi rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin kız o değilde bulaşıkları niye elde yıkadn atsaydin makineye bende bugün yoruldum bugün benim doğum günümde kardeşlerim sozlesmis supriz yapmışlar pasta almışlar gelmişler çok sevindim eşim yemek yapma dükkana gel burda yiyelim dedi oraya gittim geldik heryerimiz balık kokmuş yeni yikandik yatcm küçüğü uyutursam 
(384 puan) tarafından
İnsanlık hali olur öyle şeyler bazen bende yanlış okuyorum cnm
(4,627 puan) tarafından
Uykusuzluk tan sabah 6 buçuk gibi kalkıyorum eşim işe gitmeden bağırsak torbasıni degistirsin diye o ara uykumda dağılıyor bu sate kalincada gözler görmüyor artik eeee biraz yaşlılıkta var
(384 puan) tarafından
Genç sin kız ben bugün 35,oldum kendimi bı yaşlı cokmus hisseytim varya uykusuzluk bitiriyo insani ya benim dört tane çocuk var hepsine ayrı ilgi biri yatar biri kaksr anne olmak zor rabbim sanada şifa versin biran once iyles cnm
(4,627 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun

MAŞALLAH rabbim bağışlasın.senin işin daha zormuş

Bende Aralık 4 te 29 olucam
(384 puan) tarafından
Ablanim busraa yaşlandım lafı etme citirsinn daha
0 oy
(2,290 puan) tarafından

Kolay gelsin canım ben oturuyorum bugün dinlenmelerdeyim annem sallıyor bakalım ne zaman uyuyacak :D

(4,627 puan) tarafından
Uyur inşallah cnm bende 4 gözle uyanmasını bekliyorum
(2,290 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Uyandı mı yakışıklı paşa ☺️
0 oy
tarafından

Çok kıyafete gerek yok . Bnde birsuru kiyafet hazırlamıştım zibinlar takımlar tulumlar.... çok giyemedi hemen büyüdü. Diğer oğlumdan kalmaydi çoğu gorumcemde vermişti fazla bisi almadım. Şuanda bile çok kıyafeti var koymaya yer bulamıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 460 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,450 göst.
6 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,627 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 571 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 529 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,627 puan) tarafından soruldu

411,615 soru

12,391,348 cevap

43,811 kullanıcı

Kategoriler

...