0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Oğlum 3.5 yaşında 4-5 gün önce kendi odasindan koşarak geldi anne bir kadın sırtıma elledi kovuyor beni odadan dedi bende rüya gördüğünü düşündüm ama şimdi gecenin dördünde ortamızda yatıyordu eşim lavaboya gitti oğlum yatağın içinde çığlıklar atmaya başladı kedi geldi yatağın içinde bana dokundu dedi hayali şeyler görüyor sonra tekrar aynı şeyi gördüm dedi çok korkuyorum. Televizyonda çizgi film izliyor gündüzleri birde akşam babası gelince telefondan YouTube izliyor bundan kaynaklı olabilir mi şu saatten sonra asla eline telefon vermem TV de açmam.. urkuyorum ne olur yaşayan varmı yada fikri olan 

16 Cevaplar

+1 oy
(93 puan) tarafından
Cocugunuzu okuyun sürekli ve okutturun rüyasında korkutuyor olabilir izledigi baktıgı seylerrde sınır ve yas gurubuna göre seylere baksın 
(4,915 puan) tarafından
Canım nekadar da yaş sınırı olsa da o YouTube kids de bile çok saçma şeyler var
(93 puan) tarafından
Orası öle canım da öbür iyce abuk subuk seyden yine bi nevi iyi cok fazla bakıtma ama mutlaka okuyun
tarafından
YouTube kids daha tehlikeli lütfen silin full cinsel lgbt içerik gizli çizgi filmlerde bilinçaltına  subliminal yerleştiriliyor cocuklarin
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aynı yaşta ve aynı durumdayız canm . Odasını ayırdım ama her gün koşarak yanıma grldi korkuyorum diye ağladı zirladi kurtarin beni sen gidince canavara donusuyorlar canavar geliyor falan demeye başladı . Odama aldim
(540 puan) tarafından
Bende odama aldım neden böyle oluyor anlamıyorum ya
tarafından
Ay bilmiyorum canm hayal güçleri gelişiyor diye mi .
0 oy
(4,915 puan) tarafından
Büyük ihtimalle telefondan izlediği videolar yüzünden Canim ne çıktığı belli değil orda çünkü 
(540 puan) tarafından
Evet ama görseydin çocuk kucağımdan atladı o kadar cirpindi aşırı korktum
(4,915 puan) tarafından
Canım uyku terörü de olabilir kızımda yaşamistik neler çektik Allah şükür düzeldi kendini yerden yere atoyrdu uykuda
0 oy
(551 puan) tarafından
Telefon yüzünden TV yüzünden oluyor bunlar şu illet boş boles video çeken insanların videoları böyle yapiyor. YouTube elif sinem diye birşey var kızım onu izlediginde ayni bu sorunları yaşıyorduk. Bir gece uyandı dedi anne orada birisi var gidiyor ben bile korktum yemin ederim. Sonra onu yasakladim izlemiyor şimdilik sorun yok.
(4,915 puan) tarafından
Ayy hiç sorma bir elif sinem birde fatih selim var kadının sesini duydummu tüylerim halay çekiyor
(540 puan) tarafından
Bende kesicem TV telefon inşallah düzelir
0 oy
(138 puan) tarafından
Geçen gün anne beni kim okudu diye uyandı korkmuş  tam olarak anlatamadı da sadece biri beni okuyordu dedi korktun mu dedim evet dedi hergun koruyucu dualar okur oyle yatarım sabah ezanında oldu bu olay tekrar okudum üfledim yatağını odasını iyi bir temizledim ekmek bisey olur falan diye sizde bol bol okuyun Allahını izniyle bosey olmaz 
(540 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim gerçekten çocuk yatağın içinde cirpindi çok kötü bir gece gecirdik
(138 puan) tarafından
Korkutmuslar rüyasında siz bol bol nasılsın Felak ihlas ayetel kursi okuyun sirkeye bismillahillezi var onu okuyun nazar dualarını okuyun em azicik icirin hemde o suyla dus aldirin odasına temizleyin ekmek yemek yatağa çiş falan kaçırdıkları onlara bakin korkmayın siz korkmazsın hemen geçen TV tablet tlfon biraz uzak tutun yada sinirlandirin
0 oy
(188 puan) tarafından
Ya canım benim kızda 4 yasında konusan Tom dan cok etkıleniyodu gece yatagın dan kosup yanımıza geliyordu yatakta biletler konusuyorum sesler duyuyom diyordu ne zaman telefonu yasakladım oxman duzeldi cok sukur 
0 oy
(3,165 puan) tarafından

Tvde takip etmek daha kolay olur telefonu vermeyin bence alışınca size de zor olur zaten. Benim açtığım sayılı çizgi film var mesela motor ricky yardımcı arabalar dr mac wheeli bunlar temiz ama bazılarında noel cadılar bayramı falan var o bölümleri de izletmem. İçinde hayalet falan geçiyor çünkü. 

Çocuk gündüz ne düşündüyse gece onu görüyor. Benimki de arada bağırıyor anne o benim oyuncağım benim yastığım falan diye :)

0 oy
(922 puan) tarafından
Canım izledigi şeylerden kaynaklı bir hafta ya oldu ya olmadı benim kızımda aniden kalktı dedi korkunç geldi maskeli yatağıma kızım yanımızda yatiyor ben dedim bişey yok kızım uyu bak yanınızdsyiz eşim yanına aldı sarıldı uyudu halen etkisinde anne rüyamda bana korkunç geldi diyip duruyor bir tane YouTube de kuzey elif var onu izliyor onlar bu tarz vidyolar çekiyor maskeli şeklinde daha sildim izlettirmedim 
0 oy
(704 puan) tarafından
Büyük ihtimal izlediği şeylerden belki aynı şeyler olmuyordur izlediklerinde ama bilinçaltına korku olarak yerleştirmiştir sen felak nas ayetel kürsi kalem suresinin son 7 ayetini oku çocuğa toparlar inşallah 
0 oy
(2,673 puan) tarafından
Benim kızıma YouTube verdim çizgi film izlerdi sonra kendi kendine korkmaya başladı odamda canavar diye oysa canavarın ne oldugunu bilmez bak sonra bir gün izlerken yandan baktım youtube shortsa giriyor kaydırıyor inanılmaz korkunç şeyler var izledikçe daha cok çıkıyor keşfetine uzun saçlı ölü kadınlar kanlı bıçaklar uzaylılar yaratıklar şeytani cinli şeyleraşırı korkunç ama anlatamam Ben bile korktum sonra youtube kids verdim zamanla ordada buldu en son yputube yasakladım telefon vermiyorum çok isterse tabletinde ve teşefonumda oyun var cocuk oyunu ona giriyor sadece onu oynuyor
(540 puan) tarafından
Haklısın bende vermiycem ya
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Odasında birlikte yatın bir kaç gün birsey olmadığını gorsun gündüzde oyuncakları ile odasında oynayıp vakit geçirin.Odasinda kısa süreli yalnız bırakıp hemenngeringidin bir kaç güne süreyi uzatın.Ve kesinlikle ekran vermeyin.Yada kontrollü verin.Izleyecekelrini sadece siz seçin.Yasina göre şeyler.Mesela hop hop baykuş.

Yatmadan 1 saat önce kesinlikle ekran olmasın bol sarılmalı temasli neşeli vakit geçirin. Ekran parça parça gunluk 40 dk geçmesin.
0 oy
(5,154 puan) tarafından
Olmasa bir muska yaptır cnm korku icin tek uyutma yanınızda yatsın kendini güvende hisseder eline telefun filan verme
0 oy
(51,324 puan) tarafından
okudun mu felak nas falan
0 oy
(884 puan) tarafından
Bol bol okuyun yavruya tvden bıraz uzaklasştırın
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Tv ve telefondan oluyo cnm bnm kızımda öyleydi hep çığlık atarak uyanirdi. Yok örümcek geldi beni yedi işte birileri var gibi. Sonra geçti tv ye ne kadar bakarsa gece korkuları o kadar artar öyle korkunca oku sen
(540 puan) tarafından
Evet haklısın çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Canım yatagın başına ayatelkürsi yazısını as 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 371 göst.
0 oy
6 cevap 304 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Alisimm (2,515 puan) tarafından soruldu
0 oy