0 oy
298 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,705 puan) tarafından
Kizlar 12 haftalik hamileyim boyum 1.50 ve dun tartildim 67 kilo olmusum boyle devam edersem doguma kadar 85 kilo olurum simdiden o kadar kilolu ve kotu gozukuyorum ki boyum çok kisa oldugu için malesef goren herkes 6 aylik hamileyim saniyo Acilen kendime ceki duzen vermem gerekiyo Hamilelikte zayiflayanlari cok duydum girdum buraya sorayim dedim nasil yaptiniz ve zayifladiktan sonra kilo almamak icin neler yaptiniz?

7 Cevaplar

0 oy
(3,191 puan) tarafından
Sağlıklı beslenirsen hem bebeğine faydalı olur hem sana. Düzenli yumurta et tavuk baklıyat bol salata. Hamurişi kızartma yeme zaten bir faydası yok. Yemekte tahıllı ekmekler kullanabilirsin. Böyle beslenmeye alışırsan almazsın da. Canının çektiği şeyleri de tadımlık yiyebilirsin ebem de öyle söylüyordu bana özellikle hamurişi tatlı canın isterse çok az yiyebilirsin diyordu 
(2,705 puan) tarafından
Çok tesekkur ederim canim
-Reklam-
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Ekmek pirinç tatlı hamur işi tüketmedim günlük yumurta kaşar yeşillik bakliyatlari ekmeksiz yoğurt kefir ceviz fındık gibi hem bebeğe yarayan hem bana ağır gelmeye. Şeyler tüketmeye çalışmıştm kızım da 6 kilo aldım kızımda maşallah diyim 3 buçuk kilo doğdu bence sağlıksız şeyleri az tüket canım hem senin için hem bebeğin için
(2,705 puan) tarafından
Çok tesekku ederim canim insallah bende maksimum 6 kilo alirim
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Ben sürekli kustugum için zayifliyodum 9 ay boyunca en fazla 14 kilo aldim iki hamileligimde de
(2,705 puan) tarafından
Benimde midem çok fazla bulaniyo ama kusamiyorum ama kusmakta çok kotu ya
(4,248 puan) tarafından
Kusmak berbat bisey benim vücudum halsiz düşüyodu artık öğütmekten
0 oy
(926 puan) tarafından
Oğluma 81 kilo ile hamile kaldım 

9 ay boyunca kustum bi sabah bide akşam yiyodum onları çıkarmıyordum yeşil elma salatalık domates avokado muz ayva yumurta kefir ceviz fındık falan hep böyle şeyler yedim ekmek yok denecek kadar azdı sebze ve meyveye düştüm hep 37.haftamda tartıldım 78 kiloya düşmüşüm:))

38+0 da acil sezeryana alındım bebeğim 3 kilo 50 gram doğdu elhamdülillah 

Doğumdan 1 hafta sonra tartıldım ve 73 kiloydum sonra 71 e indim

1 buçuk ay böyle gitti sonra ben yeniden gebe kaldım ve emzirme döneminde çok yedim şuan 81 e geri çıktım 
(2,705 puan) tarafından
Son aylarda aniden iştah açiliyor çok feci şekilde
Insallah son aylarda kendimi tuta bilirim
(926 puan) tarafından
Benimde öyle olmuştu ama öncesinden vücut sağlam olunca sorun olmadı
0 oy
(1,140 puan) tarafından
Ben doğuma kadar kustum hatta doğumda bile :) o yüzden sadece 3 kg almıştım hamilelik boyunca. 
(2,705 puan) tarafından
Benimde midem bulaniyor ama kusamiyorum malesef o yuzden ne yesem bende kaliyor en iyisi sebze yemek yoksa 80 kilo olucam bu gidisle
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Beyaz unu bırakmak aburcuburu kesmek kesinlikle ise yarıyor 
(2,705 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim yarindan itibaren bende birakicam
0 oy
(4,354 puan) tarafından
İki bucuk kilo alarak doguma girdim. Bebegimin de kilosu cok iyiydi. Bol kirmizi et yumurta sut ve sebze agirlikli beslendim. Ekmek yiyeceksem cavdar ekmegi pilav yiyeceksem basmati pirinci kullandim ( nişasta oranı daha düşük)  iki bucuk uc litreye yakin su ictim. Geceleri acikirsam salatalik yedim midem de yandigi icin iyi geliyodu.gebelik sekerim oldugu icin kilo almamam gerekiyodu. Ama bes aylik olduktan sonra haftada bir cips yerdim veya canim bisey cekiyosa yine sakinmadim kendimi

(2,705 puan) tarafından
Çok guzel yapmissin canim insallah bende iradeli.ola bilirim tesekkur edrim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
12 cevap 887 göst.
5 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.
15 Kasım 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,673 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,346 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...