+1 oy
255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar günaydın herkese..bir sey danışmak istiyorum sizlere..

Ben dinimizi tam anlamiyla ogrenmek istiyorum ..namaz kıliyorum..kuran okumayi ogreniyorum heceleyerek okuyorum çok şükür..ama bunlar yetmiyor cok iyi biliyorum ki..

Etrafimda malesef ki kitap alabilecegim bir yer yok ..sohbete gidebilecegim yer yok..rusyadayim biliyorsunuz..dini kitaplar cok az sayida burda ve rusca ..

Ben internetten ogrenmek istiyorum nasıl ogrene bilirim hangi kanallari onerirsiniz..bakiyorum karsima cikiyor..yalnis hadisler sunuyorlar  bazi kanallar ..temiz bilgi istiyorum

İyiki burasi var sora bilecegim ablalarim..simdiden teşekkürler herkese☺️☺️☺️❤️

7 Cevaplar

0 oy
(5,226 puan) tarafından
İnşallah istediğin yere kavuşursun ...diyanet kallanlarina bak cnm 
tarafından
İnsallah canim ..tamam teşekkürler ❤️
-Reklam-
0 oy
(7,372 puan) tarafından
Youtubedan peygamber efendimizin hayatı siyer-i Nebiyi izleyebilirsiniz 1-25 bölüm. Bunları bitirdikten sonra sahabe hayatları var onları izleyebilirsiniz. Yani önce bunlarla başlayın derim merakla dinleyeceksiniz sıkılacağınızı asla düşünmüyorum.:) Hz.Musa aleyhisselamin hayatını dinleyin mutlaka Kuran'da en çok adı geçen peygamberdir kendisi. Hayat hikayesi mucizelerle dolu:) kitap alabileceğiniz yerler olsa kitapta önereceğimde yokmuş Trendyoldan sipariş verseniz gelmiyor mu ? Kur'an okumayı biliyorsanız günde 2 sayfa da olsa hem Kur'an'ın kendisini hemde mealini okumanızı da öneririm. 
tarafından
Teşekkürler canım..hayir burda rus proqrami var sifaris veren ..onlarda hepsi rusca..ve çok az dini kitaplar..haliyle musluman ulkesi degil..ben rusca bilmiyorum o yüzden okuyamiyorum da
Cok teşekkür ederim basliycam dediginiz kanallari ogrenmeye..tamda bunu iatiyordum iate..ilk once peygamberlerimizin sehabelerin hayatlarini anlamak
0 oy
(4,071 puan) tarafından
Rabbim isteğinizi hevesinizi artırsın ♥️

Dini doğru şekilde öğrenin, doğru kişilerden öğrenin. Yoksa daha eksiye düşersiniz. Öğrenmek kastınız nedir mesela? Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitaplar alabilirsiniz, Trendyol oraya kargo yapıyorsa çok güzel kitaplar var. Aişe annemiz Hatice annemiz bunları mutlaka okuyun kadın olarak ne kadar eksiğimiz bar göreceksiniz. Rabbim doğru yoldan ayırmasın, sizi ve soyunuzdan gelenleri Kur'an ehli namaz ehli salih ve saliha kullarından eylesin ♥️
tarafından
Cok teşekkür ederim canım emin inşallah..rusyaya malesef kargo yok turkiyeden ..tek ogrene bilecegim yer internet..rusya da cok az sayida kitaplar ve oda rusca
0 oy
(3,911 puan) tarafından
İlk olarak temel bilgiler ilmihalde olur ordan başlayabilirsin. Diyanet ilmihali pdf yazsan çıkar heralde. Kısa surelerin mealini tefsirini okuyabilirsin. Hanımlar için fıkıh dersleri dinleyebilirsin. Efendimizin hayatını dinleyebilirsin. Yine diyanetin sitesinde hadisler var arada ordan okuyup öğrenebilirsin. Burda hoca tartışmasına girmek istemiyorum zaten dediğim dersleri YouTubea yazarsan görürsün hem başka şeyler de çıkar karşına ilgini çekeni izlersin
tarafından
Ay inşallah dogru kaynaktan ogrenirim o kadar istiyorum ki.. teşekkürler ☺️
0 oy
(8,048 puan) tarafından
Kitap indirebilirsin en güzeli kuran meali tefsiri ve hadis kitabı okumak olur hadis kitabı olarak buhari müslim tirmizi bilinen en sağlam kaynaklar 
tarafından
Gogl pleyden mi canim o kitapları..tamam teşekkürler ❤️
(8,048 puan) tarafından
Evet ordan canım bak bı hangileri varsa artık
0 oy
tarafından
Şeyh Nazım Kıbrıs'ı hanımının yazmış olduğu yabancı dilde kitapları var onları bulabilirsin bulunduğun ortamda. Ben de misâl burdan görüntüleyemiyorum kitaplarını çok güzel yabancı dilde yazmış olduğu siyer var. Aslında onların cemaatlerini orda bulursan çok istifade edebileceğini düşünüyorum daha çok diğer cemaatler gibi katı kurallari yok onların vesilesiyle bir çok insan müslüman oluyor. İnsanların açıklığı kapalılığı ile ilgilenmeyen güzel şekilde tebliğ ediyorlar içlerini isindirmak için cehennemden değil cennetten evvelâ Allah'ın sonsuz rahmetinden bahsediyorlar. 

İstanbul'da dergahlarına gittik o kadar çok yabancılar geliyor ki Fransız, İngiliz, Afrikalı yani herkesin aksanı farklı. Ve sohbetleri de çift dille irşad ediyorlar. 

Bunlar haricinde son açtığım posta bakabilirsin. Orda video paylaştım tefsir dersi dinleyebilirsin. En basitinden her gün bir video tefsir bir video hadis alim olursun vesselam.
tarafından
Tamam teşekkürler canım..en kötüsü o ki ben rusca bilmiyorum..
Bakicam canim inşallah teşekkürler
tarafından
Tamam şart değil onu eliyoruz o zaman tefsir attığım kaynaktan dinleyebilirsin. Türkiye'ye gelecek misin ?
tarafından
düzenlendi
Gelirsen not et bunları al

Ömer Nasuhi Bilmen ilmihâl veyahut mızraklı ilmihâl
Nurul izâh şerhi/Bunun dersleri YouTube de var çok çok güzel https://youtu.be/KdfpWrSJIn8?si=Acgds8nGsA15ysaP
Delailul Hayrat/ Kara Davut kırmızı kalın cilt
4000 sünnet mustehab ve edepler
tarafından
Google Play'de uygulama olarak hadis olarak https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hadisktbstte bunu üzerine uygulama tanımam çok güzel.

Dini hikayeler yazarsan onlarla âlâkalı da bir cok uygulama var hepsinin içeriği aynı analiz için indirmiştim bir tanesi kullanış açısından daha kolaydı da format attım yakın zamanda o yüzden silindi sen indirebilirsin.

Namaz uygulaması var en basiti onun içinde dahi rüya tabirlerinden tut ilmihâle kadar çok kitap var. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilexsoft.ezanvakti
tarafından
tarafından
Allah razı olsun cok sağol canım.. türk degilim ben canim turkiyeye gelemem
tarafından
Bu namaz uygulamasindan okuyorum her gün..digerini de simdi yukledim
tarafından
Aaa bilmiyordum kusura bakma lütfen :) kendine canlı yayın tarzında dersler de bulabilirsin.
tarafından
İnşallah canım.. teşekkürler güzel bilgiler için,,☺️
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Diyaneti ara canim son care. İzleyebilecegim videolariniz var mi de. Onlar yardımcı olur. Rabbim azmini ilmini artırsın 
tarafından
Amin canım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 145 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Fatma1112 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 758 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
13 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Mucizemm233 (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,411 soru

12,384,538 cevap

43,433 kullanıcı

Kategoriler

...