0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (507 puan) tarafından
edebiyat okuyodum evlenmeden once ikinci senesinde biraktim simdi iki cocugum var bu sene giriyim sinava cocuk gelisimi okuyim diyorum okuyan var mi aciktan  bitirebilir miyim 

5 Cevaplar

0 oy
(2,527 puan) tarafından
Ben okuyorum açıktan ikinci üniversite olarak kayıt yapabilirsin sınava girmeden ama o anca 2 yıllık olır
(507 puan) tarafından
ilk defa duydum ya insallah olur oyle olursa daha rahat olur isim
(2,527 puan) tarafından
Oluyor kız örnek karşında işte :)
(507 puan) tarafından
tekrar sinava girmeden oluyor yani cok sevindim yaa kayit zamani gelince deniyim
(2,527 puan) tarafından
Kayıtlar bitti yaaa çok az süreyle kaçırdın yaa bizim Atatürk'te bitti bi anadolu ve İstanbul'a bak belki bitmemiştir
(2,527 puan) tarafından
2021 de bir yıl okudum pamdemiye denk geldi 2. Yıl kaldı sonra evlendim işte geçen yıl ikinci üni şansıyla denedim oldu bende yaptım
-Reklam-
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Mezun olanlar için lisans ve onlisans göre ikinci universite sınavsız hakkı var. Tabi belirli bölümlerde

Senin en baştan yeni kayıt olarak başvurmanız gerekir Türk Dili edebiyatı uzaktan öğretim var.

Yada af başvuruda bulunup kaldığın yerden devam edeceksin.

Bulunduğun ilin en yakın universite sitesine gir tarihleri kontrol et.

Bugün baktım itu mesela af için bugün son gün.

Biraz int araştırmalisin universite aof af vs diye.

Bence kesinlikle kendin için birseyler yapmalısın.Sadece meslek için değil.Kesinljkle basvurbtakip et arastir
(507 puan) tarafından
edebiyat okumak istemiyorum o yuzden af istemicem :/
0 oy
(689 puan) tarafından
Açık lise ile başladığım okul hayatımı yüksek lisans ile tamamladım :D suanda da mali müşavir olmak üzereyim inşallah. İnsan isteyince herşeyi başarır Allah'ın izniyle 
(507 puan) tarafından
ayy ne guzel yaa masallaahhh darisi basimaaa
(689 puan) tarafından
Amin canım inşallah ❤️
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Ben edebiyat bitirdim örgünden sonra ikinci uni olarak cocuk geliisimi okudum 3senede bitti 
(507 puan) tarafından
cocuk gelisiminde staj istiyolar mi peki
(1,706 puan) tarafından
Hayir istemiyolar
0 oy
(37 puan) tarafından
Bende şunu sorayım yaş sınırı varmı arkadaslar 34 yaşındayım ikinci ünv okusam atanmam olurmu ki memurlukta yaş sibiri var diye biliyorum öğretmenlikte de internetten baktığımda 40 diyor doğru mu acaba
(507 puan) tarafından
onu hic bilmiyorum ama bende 32 yasindayim universite okumak istiyorum memur.icin var misir sinir bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Siiiiiiiii (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 93 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Canan can (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sblcan (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.