0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (3,524 puan) tarafından

Çocuklarımızdan duyduğunuz değişik kelimeler var mı :D

26 Cevaplar

+1 oy
(2,252 puan) tarafından
Kızım babasına babamda babam daşam da daşam diyor o daşam paşam aslında ಠಿ⁠_⁠ಠ
(3,588 puan) tarafından
Haykırdım resmen
Maşallah kız
(957 puan) tarafından
Hahahah çok iyi ya
-Reklam-
+1 oy
(674 puan) tarafından

Kızımın tüm herseyi birseylere benzetme huyu var ve daha az önce çok afedersiniz  büyük tuvaletini yaptı ve baktı diyor ki anne aynı tursuya benzemiş:D

(3,588 puan) tarafından
Allah'ım ya
 Bu çocuklar harbiden çok tatlı ve
Maşallah
(1,094 puan) tarafından
Hahahhaha benim ki de et diyo
(4,591 puan) tarafından
Benimkide kofte diyor:)
(3,161 puan) tarafından
Hahaha bnmkide ohh iyiki yaptım nasılda rahatladım 4 yaşına girecek 2 ay snra :)))
(18,801 puan) tarafından
Hamur gibi kocaman k..K. yaptım diye sevinen bir oğlum var
0 oy
(4,156 puan) tarafından

Değişik değil de konuşmaya başladığı zamanlar ekskavatörü ondan öğrenmiştim yardımcı arabalar çizgi filminde duymuş:D şimdi de restorana yemek dükkanı diyor kendine göre birleştiriyor benzer şeyleri 

0 oy
(6,170 puan) tarafından
Kızım 6.5,yasında geçen annemle konuşuyo diyo  anneanne annem çaşamır asıyo☺☺☺çok güldük yaa
(2,791 puan) tarafından
Üç defa okumaya çalıştım ahahah:))
(6,170 puan) tarafından
☺☺çamaşır dıcek güya
0 oy
tarafından

Evet bugün oğlumun ağzından değişik bir cümle duydum baba neeedeeee :D 

Geçen günlerde babası bir şey anlatıyordu bana ben de gülerek affedersin sktrrr dedim anı dizlerini vurarak taklidimi yapıyor aynı kelimeyi söyledi bundan sonra oğlumun yanında saha dikkatli seçiyoruz kellmeleri çocuğun yanında küfür etmeyin kamu spotu 

0 oy
(2,127 puan) tarafından

Oglum çok yemek yiyince artık yemek yemiycem karnım şişti diyo bir dahaki sefere yerken diyorum hani yemiycektin anne yemiyorum ki diyo yerken hbshshs 

Ben sürekli diyetteyim dediğim için oğlum gezmeye gidince sevmediği yemek olunca babanesinde babanne ben diyetteyim yiyemem diyo jNshshs
Bir de eşimin ismi rüştü babanın ismi ne diyenlere düştü diyo oglum parkta apartmanimizdaki kadınlarla falan karşilasinca direk oğluma babanın ismi ne baban nereye düştü diye soruyorlar ;) oğlumda babam düştü düştü diyerek cevap veriyor
0 oy
(3,954 puan) tarafından
Değişik değilde çok bilmişlik var bizimkidede geçen gün anne odamı toplarken çok yoruluyorum artık bir kardeş yapımda beraber toplayalım yorulmamayim dedi döndük kaldık 
0 oy
(1,087 puan) tarafından

Valize vazil diyor oğlum 6 yaşında 

Küçüğü anlatsam kelimeler ytmez herşeyi ters:)
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Benimki tuv. Eğitimine yeni başladığımız zaman ilk defa kakasını yapmıştı sifonu çeker çekmez kakam gitti geri getir diye kıyameti koparmışti sjsjs . Dışarıdan sesini duyan çocuğa eziyet ediyorum zanneder o derece ağladı :)
0 oy
tarafından
Ben soyliyim son gunler hep bu kelimeyi duyuyorum"auuuuuaaaaaaüüüüü"
0 oy
tarafından
Yuşamık (yumuşak) :D
0 oy
(432 puan) tarafından

Geçen gün öfkelendi aaaaaamini aaaaamini diye ağladı ama küfürlü olarak değil i harfi ile anlamı nedir bilmiyoruz tepki de vermedik alışkanlık yapmasın diye 

Küfürlü konuşan kişiler değiliz zaten :) 
Bir de avokado akoda diyor. Armut ammuuutt diye bağırıyor. 26 aylık bu arada :)
(2,127 puan) tarafından
Benim oğlum 4 yaşında hala armut yerine amut kullaniyo .d
(432 puan) tarafından
Ama çok tatlı konuşuyorlar ya maşallah hepsine :)
0 oy
(779 puan) tarafından
Geçen gün kızdığım için bna seninle tüstüm dedi bnde bende seninle küstüm üzüyorsun beni dedim baktı baktı benimle mutatap olma dedi:))) çok güldüm ya beyfendiyle mutatap olmayacakmisim:)
0 oy
(245 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında abaca /acaba diyor çok şirin adı Zeynep ilk zamanlar söyleyemediği için soranlara zebek diyordu :) 
0 oy
tarafından
Bata diyor batar yani 

Yemeğe memek diyo 
0 oy
(1,282 puan) tarafından
3 yaşında Kaldirama kaldırmaya diyordu karıncaya karıncana diyordu ☺️:)))))  ayyyy olurum ben ona 
0 oy
(1,609 puan) tarafından
Oglum zor kelimelerinsoyluyor ama bazilarini kendine gore soyluyor mesela kucuk yerine çüküç diyor. Bisiklet yerine pişik diyor
0 oy
tarafından
Benimki kapusitta diyo ne oldugunu hala cozemedik o da bilmiyo arada kafasi eser anne kapusitta nerde der  
0 oy
(1,268 puan) tarafından
Ahhh bücür anne ahh birde yuh anne yuh var 27 aylık daha hadi bücür kelimesini ben arada derim ona ondan öğrendide yuhh kelimesini nerden öğrendi hiç bilmiyorum ya tam cadı bu kız ☺️
0 oy
(698 puan) tarafından
Kızımda budakar diyor (bukadar)

İlgili sorular

0 oy
69 cevap 2,256 göst.
16 Temmuz 2023 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,536 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 529 göst.