0 oy
98 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (369 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Ikı kızım var ..biri anasınıfına gidiyor diğeri 2 bucuk yaşında. Okullun servisi yok  yürüyerek gidip geliyoruz. Mesafe de baya var. Bızım bebek arabamız İlk kızımdan kalma 5 yıllık ve artık tekerlekleri bozuk cok zor gidiyor bazen yolda takılıyor fkn.  Bile korunaksız baston model.  Her tarafı acık ve kızım haliyle üşüyor. Ne kadar sarsamda ayak bacak dışarıda. Neyse eşime dedım alalım bı tane buyuklerden. Travel sistem yatabılen oda tmm dedı. Alırız ilerde yine cocuk dusunuyoruz onada kullanırız dedık. Arkadaşım da diyor kızın buyuk alma fln. Zaten ilerde de lazım olur dedık bız. Simdi sız bnm yerimde olsanız 2 bucuk yasındaki çocuğa yenı bebek arabası alır mısınız 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (3,705 puan) tarafından
Ay canım iki çocuk var ikisi de küçük ucuncuye nasıl cesaretin var ben hayattan soğudum 2. De :(
önce (369 puan) tarafından
Simdi degil zaten 4  yda 5 yıl sonra. Ama istiyorum kalabalık aile seviyorum
önce (3,705 puan) tarafından
Hayırlısı canjm zor ama ilk okula geçince daha da zor okumaydi odevdi derken ben oğluma ödev yaptırırken kızım çıldırıyor çok zor valla bu arada bnim kızım da iki buçuk
-Reklam-
+1 oy
önce (731 puan) tarafından
Kimseyi ilgilendirmez kimsenin lafına da bakmam

Koca benim

Çocuk benim

Para benim

Araba benim

İstiyorsak alır geçerim 
0 oy
önce (345 puan) tarafından
Ben alırım. Benim büyük 3 yaşına girecek bir kaç ay sonra ve çoğu kez yürümek istemiyor. Çok yorulunca taşı diyor. Ve kardeşi var 9 aylık, onu görünce oda pusete binmek istiyor. O yüzden ikiz arabası aldım.

Siz sonrası için de saklayacaksınız, şimdiden alıp, kızınızda yararlanabilir. 
0 oy
önce (3,632 puan) tarafından
Millete bakma yaşayan bilir sen ve çocuklar rahat edeceksiniz tabiki al
0 oy
önce (273 puan) tarafından
Hemen düşünüyorsan ikiz arabası da tercih edebilirsin canım benim şimdi 6 aylık var üç aylık ta hamileyim ikiz arabası aldik 
0 oy
önce (592 puan) tarafından
Bende ayniydim kızım anaokuluna giderken diğer kızım 2 yaşındaydi. Nasıl olsa kocaman çocuk öldü artık gerek yok yeni arabaya dedim. Belimde 8 tane fıtık var şuan. Bugün evi supursem yarin anca siliyorum. Bı bulaşık yikasam 1 saat yatıp dinleniyorm
0 oy
önce (2,936 puan) tarafından
Alıyorsan al ama travel sistem çok kullanişsiz daha kullanışlı bı araba alman mantıklı olur nasıl rahatına geliyorsa öyle yap bencede.
0 oy
önce (14,185 puan) tarafından

4.5 ve 2.5 yaş çocuklarım var 

Parka vs giderken kızım bazen yürümek istemiyor 

Oğlum da kızım da önlü arkalı oturuyorlar bebek arabasına :) bizim bebek araba bundan Arkaya doğru eğliyor geniş yer oluyor 

Travel sistem çok ağır arkadaşımın var sürüşü zor 

image

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 316 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Humakus (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
0 oy
7 cevap 145 göst.
17 Ekim 2024 Aile kategorisinde Demet90 (426 puan) tarafından soruldu
0 oy