0 oy
137 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (149 puan) tarafından
Kızlar dudak bağı ameliyatı olan çocuk tanıdığınız var mı süreç nasıl ilerledi ne kadar sürede iyileşti.

1,5 yaşında oğlum 2 hafta sonra olacak merak ediyorum.

3 Cevaplar

0 oy
(61 puan) tarafından
4 yaşlarında komusumuzun çocuğu oldu bı sknti yasamadilar 
(149 puan) tarafından
Kaç günde iyileşti acaba. Korkuyorum biraz ufak da olsa ameliyat olacak
(61 puan) tarafından
İki üç gune sokaklarda kosturuyordu konsuyordu cnm insalalh kolaylıkla atlatrsinz
(149 puan) tarafından
Yaa inşallah teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Neden şimdi yapıyor doktorunuz acaba. benim kızım 2 yaşında onunda var ama doktor şimdi gerek yok bu dişleri dökülünce yaparız dedi. 
(987 puan) tarafından
Benim çocuğum 3 yaşında iki dışı ayrık olunca farkettim. Kesilmese ne olurmuş cnm doktor birşey dedimi
(1,136 puan) tarafından
Bizde de hafif ayrıklik var. Su an bir sorun yok bekleyelim dişler zaten düşecek o zaman yaparız dedi. Bende postu okuyunca merak ettim neye göre karar veriliyor acaba
(987 puan) tarafından
Konuşmaya engel bir durum yok gibi. Sadece dış ayrikligi var. O da artık disin arası doldurularak cozuluyormus. Ameliyata gerek var mı bilmiyorum
(149 puan) tarafından
Ben erken yaptırmak istiyorum keşke daha erken farketseydim çok kızıyorum kendime anestezi ye gerek kalmadan olurdu hem

Evet konuşmaya yeme içmeye zararı yok dedi doktorumuz ama gülünce filan belli oluyo ayrıca bir kaç kişiden duydum peltek konuşmaya neden oluyomus bazı harfleri tam çıkaramadığı için o yüzden ne kadar erken o kadar iyi dedim plastik cerrahiden randevu alıp baktırdım ben
(149 puan) tarafından
Bence tek doktorla kalma benim bu 3. Doktorum
Kimi gerek yok diyo kimi bir an önce yaptır diyo karar sizin
(1,136 puan) tarafından
Biz çocuk diş doktoruna gitmiştik plastik cerrahada mi götürsem acaba
(149 puan) tarafından
Çocuk doktoru
KBB
Diş doktoru
Plastik cerrah
Çocuk genel cerrahi
Bunların hepsi yapiyo bu işlemi kafam rahat olsun dersen bir yere daha danış
0 oy
(1,472 puan) tarafından
2,5 aylık arkadaşımın bebeğine yaptılar hiç uyuşturmamislar bile direk iyi olmuş 
(149 puan) tarafından
Dil bağı beslenmeyi etkiliyo canım onu neden kesmediler ki yazık çocuğa
(1,472 puan) tarafından
Korkma canım çok basit bir işlem
(1,472 puan) tarafından
Çocuk doktoru muayene etti az bağı var sünnet ettirirken cerraha gösterin müdahale etmek isterse etsin küçük bir işlem dedi ama gerek yok dedi, bida götürürsem yine baktırayım bende  :)
(149 puan) tarafından
Anladım canım senin işin benden çokmuş dil bağı dudak bağı sünnet inşallah hepsi birlikte çıkar aradan
3 aylıkken sünnet ettirmiştim ben bilsem o zaman baktirirdim
(1,472 puan) tarafından
Sünneti yaptırdım ama sormadım inanki diğer Dr çok az gerek yok deyince sjsjs

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
18 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 204 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde busra2170 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
28 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ♥İᒪK ᗩᔕKI KᗩᒪᗷIᗰİᑎ♥ (7,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 209 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,585 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...