0 oy
258 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,085 puan) tarafından
Kilo vermek evet zor ama ben ideal kiloya ulaşınca koruyamıyorum. Diyet kafasından çıkınca 1 kilo 2 kilo derken tekrar 80 kilo oldum. 2 buçuk  aydır diyetteyim 8 kilo verdim hedefim 60. 60 a bir şekilde düşücem bunu biliyorum kendime toplam 6 aylık hedef koydum. Daha önce de 20 kilo verdim ama tekrar 60 dan 80 e ciktim hamilelik falan olmadığı halde. Kilo verdikten sonra nasıl koruyorsunuz çok iştahlıyım hamur işini severim. Tekrar almak istemiyorum ama bugün yiyeyim haftaya baslicam diyete diye diye 20 kilo aldım tekrar o kilolara çıkmak istemiyorum.

5 Cevaplar

0 oy
(7,140 puan) tarafından
Ömür boyu diyetli olarak mı devam edilir bilmiyorum ama dengelemek önemli bence ya birgün fazla kaçırınca ikinci üçüncü gün dikkat edilirse sıkıntı olmaz 
(3,085 puan) tarafından
Evet hemen abarttığın günün peşine dikkat wdip vermek gerekiyor yoksa kalıyor haklısınız
(6,211 puan) tarafından
aynn ben bi gun kacirsam uc dort gun dikkat ederim. yada mesela onceden haberim olmasi lazim. atiyorum haftasonu sunu yapalim der annem . ben sali gunundan kismaya baslarim kendimi. haftasinuna kadar limit asarim gunluk 200 gramdan 5 gunde bi kilo falan eksiltmeye calisirim kendimi. haftasonu yedigimde ekstra eklenmesin kiloma diye3)
-Reklam-
0 oy
(86 puan) tarafından
Bikac gün ye bikac gün detoks yap bu şekilde koruyorum bende 
(3,085 puan) tarafından
Ne kadar süredir koruyorsunuz
(86 puan) tarafından
Bir yıl oldu
0 oy
(12,879 puan) tarafından
Valla ben heo koruyorum alsamda rn fazla 2 kilo olur onuda hemen veririm ve korurum. Ama evde hamurisi kizartma tatli falan yapmiyorum. Ekmek hic almiyorum eve. Paketli gida almiyorum. Bi yerde denk gelirsem yerim yada misafir gelince yaparim ve yerim. Ama sonrasinda yine yemiyorum. Fastfood çok nadir yedigim mesela esim hic sevmez yemez evede soylemiyoruz. Hepsine bayiliyorum aslinda olsa dibini gorene kadar yiyorum. Mesela poğaça çikolata patates kizartmasi. Ama yedigin icin almiyorum da yapmiyorumda
0 oy
(1,750 puan) tarafından
Hamur işi insanı yalancı bir şekilde karnını doyuruyor hayatından çıkar diyemem ama azaltmalısın günlük protein alımına dikkat et her gün yemeye çalış protein yağların yerine geçip kas yapma görevi görürr bol.bol  tüketerek yağlarından kurtulabilrisin bu pek tartıya yansımaz ama aynadaki mezuradaki görüntü seni çok tatmin eder ayrıca tok tutar günlük protein miktarı da alamayınca beyin vücuda sürekli aç olduğunun sinyalini gönderir asla hafife almamak gerek çok önemli bir konu bu 
0 oy
(967 puan) tarafından
Aslında cevabı yazdıklarınızda. Hamur işi özellikle kilo aldırır. Tabiki yiyebilirsiniz  ama ölçülü olarak. Bu hafta iyiyim, haftaya yememden ziyade canınız istediği zaman az ölçüde tüketin. Tamamen kesince sonradan daha çok istiyor insan. Bir de düzenli spor yaparsanız bence kilonuzu çok rahat korursunuz. Açlık hissedince su için. Zamanla mideniz de ufalır. Belki iştah da azalır böylelikle. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 210 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu

411,216 soru

12,377,866 cevap

42,973 kullanıcı

Kategoriler