0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (652 puan) tarafından
Ben Nerdeyse 4 aydır bu illeti atlatmaya uğraşıyorum önceden depresyon bana sıradan birsey gibi gelirdi ama ciddi anlamda içine girince işin ciddiyetini anladım burdan dogum yapacaklara tavsiyem sakın ama sakın kendinizi eve hapsetmeyin fırsat buldukça çıkın bi hava alın gezin stres atın sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın her fırsatta kendinize zaman ayırın 

7 Cevaplar

+1 oy
(920 puan) tarafından
İlk çocuğun depresyonunu ikinci çocukla atlattım.. ikinciden sonra depresyona girecek vakit kalmadı çünkü 
-Reklam-
+1 oy
(555 puan) tarafından
Depresyon çok illet bişey gerçekten depresyonu 7 ayda anca atabildim o da memlekete ailemin yanına gidince sağolsun annemler bir saniye yanlız bırakmadılar gezdik eğlendik ailem sayesinde çıktım depresyondan canım bişeye sıkılsa babam hemen sıkma canını karşındakine laf edemiyormusun niye susuyorsun derdi kardeşim fırsat buldukça aldı kızımı oynattı brnim dinlenmemi sağladı Allah hepsinden razı olsun yaşadığım şehirde sağolsun depresyona sokanlar da koca tarsfıydı 
0 oy
(61 puan) tarafından
Desteksiz atlatamadim :(
0 oy
(254 puan) tarafından
6 ay oldu daha çıkamadım tek başıma yapamıyorum
0 oy
(1,375 puan) tarafından
Ne gibi sıkıntın var canım
0 oy
(18,416 puan) tarafından
Peki biseyler yapınca sana iyi geliyor mu. Ne yapınca kendini iyi hissediyorsun .
0 oy
(414 puan) tarafından
canim ben sana inaniyorum buradaki insanlar tam bi slk hepsi yobaz ve cahil ge.ri ze.kali surusu 

ben de depresyondayim daydim daha dogrusu simdi yavas yavas geciyor ben ev degistirdim simdi daha iyi hissediyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 42 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Sinirlibayan (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
0 oy
7 cevap 127 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,584 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 100 göst.

403,378 soru