+1 oy
549 göst.
Diğer kategorisinde (3,886 puan) tarafından
Kızlar selam beni bı kaç gün önce işten çıkardılar raporum vardı beni zorladılar bi ise bende yapmam diyip laf söyleyince zitlasinca raporum var ağır iş yapamam diyince çıkış yaptılar 

Neyse bugün eşim kaynanami aradı napıyon diye eşimi işten çıkardılar kimseden duymayın diye soylim dedi Oda başladi benimkini fistiklemeye iş yerinde verilen ise niye karşı gelmişim niye susup yapmamışim benden adam olmazmış  bilenler bilir ağır bir operasyon geçirdim ağır kaldırmam kesinlikle yasak bende riske gitmedim elin işi için .

Neyse yok hemen başka iş bakayımmis boş durmayimmis niye aramıyor musum onu geçen temizlik yaparken aramış niye acmamisim bende elimde kaynanam arasın da açayım hazır bekliyorum zaten . Neyse geliyorum yüzüme bakmıyor bilmem ne geldi mi saygısızlık etmem ama yaranilmiyor işte eşim de sus anne artık dedi aradığıma pişman etttin beni dedi 

Bende arkadan çalışmıyorum tasası sana düşmedi nankör dedim 

Arasın da kusayim diye bekliyorum ben böyle nankör fesat hain insan görmedim el kızıyım diye acıması yok yapsın essek gibi niye tersleniyor diyor 3 ay çektiğimi ben bilirim doktor boşa vermedi o raporu hele gelsin evime görsün nasıl oluyor saygısızlık 

Siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?

18 Cevaplar

+4 oy
(4,356 puan) tarafından
Ben yaticam kocam bakacak deseydin. Agzina geleni soyle herşey mustehak
(3,886 puan) tarafından
Öyle dedim arkadan eşim bağırdı duymadı herhalde beni arasın da görsün nankör evine geliyorum yüzüme bakmıyor diyormuş köpek daha ne yapcam önüne sofra koyuyorum yatağını açıyorum onca yaptığın şeye rağmen saygısızlık etmiyorum
(4,356 puan) tarafından
Yüzü var mi ki bakacaksın. Kendi evladi olsa o lafları edebilecek mi bakalim. Vicdansiz pislik. Hepsi birbirinden beter bunların
(3,886 puan) tarafından
Aynen öyle canım hep ben kötüyüm nankör
-Reklam-
+2 oy
(1,471 puan) tarafından
Oğlunun parasını yicem hasedinden çatla de
(1,471 puan) tarafından
Senin yerinde olsam ona nispeten paylaşım yapardım sadece o görecek şekilde 'kocamin hediyesi' falan de bilmediği takıları paylaş hediyeler aliyomus gibi ya da dışarda yiyomus gibi şeyler yap o görsün kivransin. Sırf oğlunun parasını yemeni istemediği için yapiyo emin ol sen mutlu oldukça kudurcsk
(1,471 puan) tarafından
De valla hatta niye bekliyisunki sen ara konuş uykusu kaçsın sana dert olacağına onun içine dert olsun
(3,886 puan) tarafından
Ay gece gece uğraşamam :D o kudurdu şimdi yarın arar beni kesin
(1,471 puan) tarafından
Tamam yaz yine merak ederim. :D dök içini ferahla
(3,886 puan) tarafından
Kız neler dicem ona herifim sağolsun gitme diyor oda bunu bildiği için kuduruyor ya :D
+1 oy
(17,989 puan) tarafından
Çok çalışma meraklısı isen iş bulup çalışabilirsin ben evde oturup koca parası yiyeceğim bu da kimseyi ilgilendirmez derim 
(3,886 puan) tarafından
Kız kocamiň bagrisindan duymadı beni. Hele arasın bak görsün hain gelin nasıl oluyor
0 oy
tarafından
Kızı senin yaşadıklarının aynısını yaşasa tepkisi ayni mı olurdu acaba ?

İşe bile gitmesine izin vermezdi 
(3,886 puan) tarafından
Vermezdi tabi kendi kızı yatıyor öğlene kadar hemen iş baksın yevmiyeye gitsin diyor gitmicem kes sesini dedim bende inat değil mi yatcam bı kaç ay
tarafından
Ya ne insanlar var
(3,886 puan) tarafından
Beni arasın da ağzına edeyim diye bekliyorum
0 oy
(923 puan) tarafından
Canım senin eşin çalışmıyor mu senjn de rahatsızlığın varsa çalışma evde kal sanki evde kalınca bişey yapilmiyormu bütün sorumluluk evde bitiyor 
(3,886 puan) tarafından
Çalışıyor hamdolsun benim gelinim onların köyünde benim gibi çalışan gelin yok elalemin gelini o günden bu güne koşuyor evinde çocuk büyütüyor kredi çektik hanım korktu kendi ödücem diye herhalde
(923 puan) tarafından
Ayy Sanki ona kaldınız korksun içi içini yesin öyleyse
(3,886 puan) tarafından
Nankör hele arasın agzina etmeyen Büşra değil. Görsün saygısız nasıl oluyor saygısız ne arıyor ne geldim mi yüzüme bakıyor diyor
0 oy
(16 puan) tarafından
Ahh canım daha önceki postlarını okumuştum. Gerçekten cok üzülmüştüm. Bu Kaynanalar niye boyle hic insaflari yok. Kendi kızları bu durumda kalsa böyle davranırlar mi hiç sanmam... 
(3,886 puan) tarafından
Aa kendi kızı yaşasa benim yaşadığımı burnunu çıkartmaz evden
(16 puan) tarafından
Ahh bacım Allah yardımcın olsun. Aynı kaynanadan bende de var bir tane yalniz degilsin.
(3,886 puan) tarafından
İnsan karaktersiz olmasın . Ahh nankör benimki iyilikten anlamaz
0 oy
(592 puan) tarafından
Canım çok yüz göz olmuşsun böyle olunca arsızlaşıyo insan. Bu kaynanaları da konuşturan kocalar işte sert bi tepki koysa bi daha ağzını açabiliyor mu
(3,886 puan) tarafından
Kız benim herif neler diyor ağzına etti yok karşıdaki arsız olunca anlamıyor laftan . Ben insanlık ettim ama karşımdaki insan değilmiş eve geliyormuş ben yüzüme bakmıyormusum var ya gelcem desin hele bı nasıl saygısızlık oluyor görsün
0 oy
(2,636 puan) tarafından
Boyle diyenlere, koca parasi yemek cok tatlı, ne calisacam derim. Hic orali olma, evin reisi değil mi, mecbur bakacak de.
(3,886 puan) tarafından
Kocam essek gibi çalışıp bakar ne caliscam Dicem daha neler neler hele yüzsüz arasın
(2,636 puan) tarafından
Bence bu kadarini deme, sonucta kendi kocana hakaret etmis olursun, hos olmaz. Kocanin kulagina gider bosu bosuna aran acilir, agzini bozmadan de bence
(3,886 puan) tarafından
Dur sen hele arasın nasıl saygısızlık oluyor Görcek o
(2,030 puan) tarafından
Bence de canım mimozaciceğim katılıyorum.
Sonuna kadar haklısın ama essek gibi tabiri hiç hoş değil kocana hakaret ediyorsun.(kocanı eşek gibi görmüyorsun herhalde)
Onun yerine kocam bakacak de kocam değil mi de mecbur çalışıp eve bakacak de .
Haklı iken haksız olursun.
0 oy
(21 puan) tarafından
İğrenç bir kaynananın var. Benim kayınvalidemde ben şirket küçülmeye gidince işten çıkarılınca hemen iş bulamadım bana kaldırıp iş seçiyor sun kurumsal diyip duruyorsun demişti.suan konuşmuyorum mesela.kendi kızları olsa bakalım aynı mı davranacak lar işine geldiği gibi tavırlar 
(21 puan) tarafından
Banada kalkıp kurumsal iş arıyor iş seçiyor demez mi.4 sene üniversite okumusum calismisim tabiki düzgün iş aricam sanane yani sanane
(3,886 puan) tarafından
El kızısin sen napcan düzgün işi :D okuduysan okudun kaynanan düşünmez onu
(21 puan) tarafından
Bak benim kocam asla kıyaslama yapmıyorum iki senelik üniversite tahsilli aldıkları gelin oğlundan daha tahsilli ama ne fayda iş secemezsin yasak.kesinlikle muhatap olma bacım kayınvalidenin ağzı çöp kovası gibi
(3,886 puan) tarafından
Oğlundan tahsilli olduğun için daha iyi iş bulursun diye korkmuş seninki :D

Bağlicam onun ağzını korkma :D
(21 puan) tarafından
Hepsinin köküne kibrit suyu
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Valla alır telefonu benim derdim seni mi gerdi hayırdır evimin aşını çorbasını sen mi veriyorsun ne konuşuyorsun ne oluyor ne bitiyor bişeyden haberin yok her halta muhalefetsin der yüzüne kapatırdım en azından içim soğurdu ve yapıyor dediği saygısızlığı gerçekten görürdü az bile yapmışsın yani gülüm
(1,392 puan) tarafından
Amaaan s*ktir et öyle insanın yüzünü şeytan görse tövbe çeker oh nankörmüymüşsün hak etmese olmazdın sen onlara fazlasın aşkım
(3,886 puan) tarafından
Kesinlikle canım sagolsun kaynanam da bu seviyesizce konuşmalarla beni kocamın gözünde iyice yüceltiyor :D aşk tazeliyoruz o böyle fitne soktukça ;) gribim hafif gecenin bu saatinde bana portakal limon almaya gitti istedim diye :)
(1,392 puan) tarafından
Valla aşko kocandan yana yüzün gülüyor Allaha şükür Allah bozmasın o fitne fücur da kudursun köpek
(3,886 puan) tarafından
Allah'a bin şükür rabbim herkese kıymet bilen eş nasip etsin ♥️
(1,392 puan) tarafından
Amin canım amin ❤️
0 oy
(4,396 puan) tarafından
Burdaki kaynanalari görünce şok oluyorum. Canım bence sen en başta samimi olarak ne söylerse söylesin alttan alarak hata etmişsin. Ben olsam yüzüne bile bakmak
(3,886 puan) tarafından
Evet başlarda sustum şimdi arsız oldu iyice ama şimdi susmuyorum doğum yaptım yapalı açtım gözümü ediyorum ağzına . Bakmıyorum evine adım atmıyorum ne zamandır
0 oy
tarafından
Hatirladigim kadariyla kadin hastaliklarindan ameliyat olmustun dimi kaynana iste bosver takilmaya degecek biri degil sikisirsinizda yardim istersiniz diye korkuyodur canini sikma iyi yapmissin el isi bulunur bulunmasada ac kalmazsin Allah rizka kefildir saglik herseyden onemli bende esime cok soyluyorum biyerin agridimi hemen mudahale et sagligin olmadan hic calisamazsin elin isi icin 3 5 kurus icin kendini paralasan nolcak bi kac sene sonra hastaliklar baslayacak 
(3,886 puan) tarafından
Evet canım açık miyom ameliyatı oldum ama baya ciddi bı operasyon geçirdim yaram iç dikişim çok . Kanama yaşadım ağrı çektim çok sindirim sistemi falan alt üst yeni kendime geliyorum ve oranın işi ağır diye doktor rapor verdi onlar da rapor olduğu için zorladilar kendim bırakıyim diye tehdit falan ettiler geçen gün de ekibim kendi makinemizde olduğu halde beni zor yere verdiler temizlik yapılan yeri gelince koca makinelere çıkıp uzanacak ve düşme riski olan bj yer ve kocaman kapaklar var demir kaldırmam gerekti ve ağrım oldu bende soylendim ondan çıkardılar beni zaten ses çıkardım diye. Sa.lak mıyım ben niye riske atayım yeni düzeldim

Kaynana hanım da diyormuş ki niye ses ediyor yapsın verdikleri işi diye karaktersiz
0 oy
(1,298 puan) tarafından
neden ciktigini esin mi soyledi o zmn onunla basla dilini tutsun oyle kadina laf mi verilir ayrintisina kadar anlatti noldu simdo
(3,886 puan) tarafından
Aman yapsın o kocam arkamda diye bu kadar kuduruyor hep diyordu zaten onun yanında karımdan değerli değil bı şey diye
(1,298 puan) tarafından
kocayi bosver simdi ne yapiyo kocan keyfine bakiyor uyuyordur belki eeee sende sabaha kadar arasinda soveyim derdiyle rahat rahat uyuyamazsn kaynanannda amaci belli swni huzursuz etti cekildi yarinda aramaz unuttu ayagi ceker olan uykuna oldu
(3,886 puan) tarafından
Yok kız ne dert etcem onu kızı uyuttum mu vurcam kafayi yatcam :D kudursun dursun ahh gelin işten çıktı oğlum napcak borçları diye gelin beni aramıyor gelmiyor diye düşünsün onun derdi kudurtayim beni arasin ararsam serefsizim bu kadar netim ona karşı :)
(1,298 puan) tarafından
o da aramaz ararsa anlatirsin hos arayan insan o zmn arardi
(3,886 puan) tarafından
Yok aramaz o kudurur bu gece eşim evde ya kızar diye cesaret edemez yarın arar
0 oy
(7,746 puan) tarafından
Canım kaynananın böyle ağzına geleni söyleyebilmesi eşinden aldığı cesaretten ötürü. Burada eşin onu dinleyeceğine ağzının payını vermeliydi. Sen kadınsın çalışmak zorunda değilsin eşin sana bakmak zorunda. 

Raporun olmasına rağmen işten çıkarıldıysan ki umarım istifa imzalatmamışlarır. Dava açabilirsin güzel bir tazminat alirisn. Aynı şeyi bir arkadaşım yaşamıştı dava açtı kazandı. 
(3,886 puan) tarafından
Kız kocam afedersjn ağzına ediyor ama benimki yüzsüz sus dedi neler söyledi telefonda ama yok kaçıncı seviye yüzsüzluk çözemedim. Ama ben el kızıyım çalışsın diyormuş nasıl gecindircen sen diyormuş kendi kızı öğlen ezanına kadar yatıyor ama

İmzalattti se,refsiz adam . Sadece kıdem vercek
0 oy
(961 puan) tarafından
Keyif kahvesi paylaş iyice delirsin sonuçta ona ne ki senin ne yaptığın keyfine bak durumun varsa çalışma hatta durumun yoksa kaynanan çalışıp size o baksın 
(3,886 puan) tarafından
Biraz kredi borcumuz var canım az daha caliscam ama hemen değil :)
(961 puan) tarafından
:)) haklsiin mecbursan ama şimdi lütfen keyif ve paylaşımlar yap
(3,886 puan) tarafından
Aynen canım umrumda değil :) giderli laf sokmalı sözler
(961 puan) tarafından
Aynn öyle:)
0 oy
(2,030 puan) tarafından

Benim kaynanam benzeri bir kaynanan var:-)

Ben çalışmıyorum ama eşim memur üstelik müdür kaynanam çıldırıyor :D

Sen zaten hastasın iyileşmedin bile tam. Çocuk isteğin de var Yanlış hatırlamıyorsam. Boşver çıldırsın. 

Hem senin normalde de çalışma gibi bir zorunluğun yok. Bu durumda hiç çalışamazsın. İslam'da evin geçimi koca yapar.

Acaba kaynanan ne iş yapıyor bu kadar söylediğine göre kendisi bir gün boş durmaması lazım çalışması lazım ve görümcenin

(3,886 puan) tarafından
Yevmiye ye gidiyor . Evet tam iyi olmadım canım hala rahatsızım
(2,030 puan) tarafından
Her gün her zaman mı gidiyor.
Evlendiğinden gibi hep gidiyor ki böyle konuşabiliyor.
Ki böyle konuşmasını hiç bir zaman haddi yok ama.

Sen kendine iyi bak canım boşver onları.
Seni sevmeyen ne beklersin ki
(3,886 puan) tarafından
Ne bileyim hep çile çekmiş hep ise gitmiş hep ****** bakmış da bilmem ne . Banane cektinse bende mi cekeyim
0 oy
(568 puan) tarafından
Bendede buna benzeri var. Hatta daha hastalıklısı. Mesafeyi koy. İnsanlık yapıyorsun, iyi davranıyorsun sonra gelip tepene çıkıyorlar. Ben 3 yıldır evliyim gelmez evime gelmez, nankördür haindir. Herkese hak ettiğini vereceksin. Madem savaş istiyorsun al diyeceksin. Erkek anası olunxa kendilerini evin büyük annesi, idarecisi velisi zannediyorlar. 
(3,886 puan) tarafından
Aynen canım kendini söz sahibi görüyor hanım ya Allah'tan kork geldi mi yüzüne bakmıyor musum terbiyesiz haram olsun hakkım önüne yemek altina yatak koyuyorum son dk haber veriyor kaç oldu demedim bı şey ama demek lazımmış
(568 puan) tarafından
Bende anne demiyormuşum.. Neymiş duyulmuyormuş felan. Önce giderim kalbimi kırar sonra konuşmuyon yok aramıyon... Hatır sorarım napıon anne nasılsın diye, bu gün de hava yağışlı der geçer. Sorsan iletişim problemli gelinim. Kendileri samimiyet kuramaz yakınlık kuramaz, bi gönlüne kucaklayamaz bi kere kızım demez. Sonra gelir anne demiyon derler. Allahtan ölücez de görücez. Tabikide demek mesafe koymak lazım. Ben görüşmüyorum işlerine gelirse
(3,886 puan) tarafından
Bende görüsmüyorum oda onu yediremiyor işte
(568 puan) tarafından
En güzeli.. Ee daha ne, mutlu olun. Kimse sizden kıymetli değil..
(3,886 puan) tarafından
Aynen çok şükür biz eşimle iyiyz takma kafana ne zaman iyi olursan o zaman git üzülme sende değerli değil diye teselli ediyor beni kaç gündür ağlıyorum diye yapmadığı kalmadı
(568 puan) tarafından
Ne güzel eşiniz yanınızda bu çok kıymetli. Ama ağlamayın gerçekten hayat bu kadar basit değil.. Allah can sağlığı versin
(3,886 puan) tarafından
Ben hakkımı yediler benim sağlık sorunumu aleyhime kullanıp öyle çıkardılar tazminatıma el koydular bide yalan söyleyip günahıma girdiler ona ağlıyorum Allah sorsun
(568 puan) tarafından
Bi avukata gitsen olmazmı. Davacı olursun. Katıyla alırsın. Zaten iş hakkına son veriyorlarsa tazminatını vermek zorundalar. Sende raporunla gidip davacı olacaksın aslında avukata bile gerek yok. Davacı ol mutlaka aracı gelir en sonunda kazanırsın. 1 alacaksan 3 alırsın hakkını.. Peşini bırakma bu işinde. Sen ağlayacağına onlar ağlasın
(3,886 puan) tarafından
Onlar işi kendi bildiği gibi çevirmiş kağıdı imzaladım saf gibi akıl edemedim o anlık şokla o yüzden pek de şansım yokmuş
(568 puan) tarafından
Evet o konuda sanırım hata etmişsiniz. Ama yine de bi bilene danışın belki bi yardım alırsınız bi çaresi vardır. Böyle şeylerde ben nedense biraz daha dikkatli oluyorum bide kendime ait bi imza atmıyorum. İmzam sabittir böyle şeylerde yuvarlak felan bi imza atıyorum :) saçma ama ne bileyim... Yani hu dünyada olmazsada öbür dünyada adalet var Allah bu dünyada da göstersin acısını. Bu arada nerde yaşıyordunuz yada iş yerinin adı ne gitmeyelim
(3,886 puan) tarafından
İşte imzalamama hakkım varmis bilmiyordum daha önce hiç çıkışim verilmedi kendim bıraktım nikahtan. Yani bilsem imza atmazdim . Yok dediler cuma vakti Allah sorsun yanına birakamasn

Manisa Akhisar boşver isim vermim bide :D
(568 puan) tarafından
Anladım... Amin Allah sorsun inşallah... Peki :)
(3,886 puan) tarafından
Allah a havale ettim ben hakkımı oyuna getirdiler kendileri de düşsün
(568 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(411 puan) tarafından
Hiç umursama el işte insana acımaz kendi değerini kendin bil canına eziyet etme. Söylerse de korkma senden bişey istemeyiz ne diye bu kadar korkuyorsun dersin. Bırak kudursun hiç elleme 
(3,886 puan) tarafından
Kudursun nankör kö.pek . Ahh bı arasın bak kıyamet nasıl kopuyor o Zaman

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 760 göst.
0 oy
10 cevap 396 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 572 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Prensannesiii90 (590 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 315 göst.

408,649 soru

12,280,539 cevap

37,877 kullanıcı

Kategoriler

...