0 oy
123 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (215 puan) tarafından
Uyumayan herkes yazarsa çok sevinirim yarın kaynanmlar geliyor köyden yaza kadar bizimle kalıyorlar haliyle hosgeldin demeye çocukları bize geliyo eşimden hariç 6 çocukları var hepsi evli çocuklu yemeği kaynanam yapar o konudan düşüncem yok ama çayın yanına tatlı ay tatlısı var youtubede o var kurabiye tuzlu kurabiye var aklımda 2 gün misafir gelir gider çok çıksın en az 20 kişi diyelim kişi başı 2 olsa 40 yuvalrlasak 50 adet ne yapabilirim

6 Cevaplar

0 oy
(215 puan) tarafından
İki çeşit yapamam maddiyattan malzemeleri alamam tek çeşit lazim
-Reklam-
0 oy
(367 puan) tarafından
Cnm tek kurabiyeyi nasıl koymayi düşündün bilemedim 2 tane koyarım dedin bence 2 tepsi pasta tarzı birşey yapsan 1 err dilim koyardin 
(367 puan) tarafından
Hiç olmadı bı kakaolu kek yapıp ustunede bir sos yapsan oda olur
(215 puan) tarafından
Baktım çoğu tarife ama malzeme eksik bu ay 4 bin eksideyiz maaş yattığı gibi 4 bin kesilecek o yüzden eşime de demek istemiyorum bugün evde makarna pirinç azdı mecbur geliyorlar misafir gelicek diye aldım bin TL de öyle harcadım sadece kuru bakliyat
0 oy
(18,413 puan) tarafından
Aynen o ay tatlısı olabilir.2 ölçü yapsan ancak yeter benc3 
(215 puan) tarafından
O zmn onu yapım ölçüleri 2 kat yapım yani dime 1 şu bardağı ise 2 koyim o şekilde mi
(18,413 puan) tarafından
Aynen öyle yap bence
(215 puan) tarafından
En son 2 tepsi ıslak kek ve kurabiyeye karar verdik çok teşekkür ederim
0 oy
(6,009 puan) tarafından
Bence onların yerine yap bir irmik tatlisi ikişer dilim koyarsın oldu bitti 2 tepsi yapsan yeterli herhalde
(215 puan) tarafından
Aslında ben gittiğimde hiç tatlı falan asla yapmazlar ama oğlumda seviyo tatlı kurabiye her birlikte yaparız yaptığımız zaman ama ay tatlisinda kaldi aklım Bi deniyim dedim
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Bence ıslak kek ya da ağlayan pasta güzel olur. Kurabiye olmaz cılız kalır 
(3,727 puan) tarafından
Ya ben onların tarifleri hiç sevmiyorum kazulet gibi oluyor. Oktay usta çok iyi canım
(215 puan) tarafından
Bende kek kurabiye tatlı ordan yaparım güzel olur ama Oktay usta dan yapim o zmn
(3,727 puan) tarafından
Sen bilirsin canım ben evliliğin ilk yillarinda hep nefis yemek tariflerinden yapardım oktay ustayi keşfettim onun tarifler çok daha lezzetli oluyor
(215 puan) tarafından
Tatmamdir bende ordan bakim çok teşekkür ederim valla hiç aklıma gelmemişti Allah razı olsun
(3,727 puan) tarafından
Rica ederim canım ♥️
0 oy
(50,745 puan) tarafından
hira tatlisi kolay ve bereketli oluyo 
(215 puan) tarafından
Hala düşünüyorum en son ıslak kek yapacaktım ama eşim kakaolu yemiyo büyük ihtimal ay tatlısı ne tuzlu kurabiye yapicam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 306 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde asllyd (596 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.

403,382 soru