0 oy
101 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (128 puan) tarafından
kizlar normal adet olup gebelik testi pozitif olan kimyasal olmadan hamileyken adet gören var mı ? Yerleşme kanamasından bahsetmiyorum bu arada onu biliyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(2,440 puan) tarafından
Benim annem var ablama hamileyken düzenli adet oluyormuş hatta adet olduğu için hamile olduğundan haberi bile yokmuş 
(128 puan) tarafından
Baya normal 7 gün süren demi benim de şüphelerim var testim de silik ama adet oldum kimyasal da olabilir emin değilim ama aşırı uyku problemi yaşıyorum sürekli uykuluyum tekrar test yapicam
(2,440 puan) tarafından
Yani bilmiyorum o kadarını sormadım ama annem her ay adet oluyordum diyordu
(128 puan) tarafından
Anladimm çok teşekkür ederim canım cevabın için
-Reklam-
0 oy
(601 puan) tarafından
Benim arkadaşın yengesi de düzenli adet oluyordu ama hamileydi yani 9 ay boyunca adetini günü gününe gördü doğumdan sonra da kanaması çok çok az oldu hatta 
(128 puan) tarafından
Demek ki olabilme ihtimali var duymuştum ama doktorlar olamaz diyolar bence de olan oluyo herkesin bünyesi bedeni farklı teşekkür ederim
(601 puan) tarafından
Aynen öyle olanlar var yani imkansızsa olan nasıl oluyor rica ederim bu arada ❤️
(128 puan) tarafından
Öyle tabi canım :)
0 oy
(647 puan) tarafından
Evet benim kız kardeşim iki cocugunda da normal adet gördü ikinci ay öğrendi 
(128 puan) tarafından
Benim ilkinde olmadı da öyle olunca da oluyo mu bilmiyorum ama teşekkür ederim cevabın için:)
0 oy
(712 puan) tarafından
Ablam 3 cocuk annesi 3 ündede her ay adet oluyordu şimdi 4 üncüye 5 aylık hamile bundada her ay oluyor doktor bebekte sorun yok senide böyle kabul edeceğiz diyor
(128 puan) tarafından
Çok garip gerçekten ama oluyo işte bide dikkat ettim birinde olan hepsinde oluyo sanırım benim ilk çocuğumda böyle bişey olmadı ama nasip artik

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 317 göst.
0 oy
13 cevap 296 göst.
24 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne-bebek (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
13 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yigidinannesi (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
27 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serennn (1,455 puan) tarafından soruldu

403,619 soru

12,092,683 cevap

36,386 kullanıcı

...