0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (206 puan) tarafından
Esimin ailesine gittiğimde mesela esimin teyzesi işte gorumcem oturduğu yerden hosgeldin dediler.size de böyle oturduğu yerden hosgeldin diyenler oldu mu

14 Cevaplar

+2 oy
(776 puan) tarafından
Böyle şeylere takılmaya gerek var mı bilmiyorum ya :) dün kayınvalidem kayınpederim bizdeydi onlar giderken yerde kızımla oynuyordum kalkmadım görüşürüz hadi Allah'a emanet dedim eşim uğurladı bunda kötü bişey yok ki demeseler hadi neyse derdim ama demişler sonuçta:) 
(411 puan) tarafından
Eşimin ailesi bak bak görüyormusn kalkıp bir geçirmedi derdi hele anaannesi yere giresice herşeye laf ederdi sizinkiler düşünmüyorsa ne güzel
(776 puan) tarafından
Hayat bunlara takılmak için çok kısa inanın bana laf ededebilirler hiç sorun yok eder eder dururlar öyle canım isterse ellerini öperim istemezse öpmem istersem kalkar geçiririm istemezsem geçirmem yapmacık olmaya ne gerek var ki boşverin siz o aileden değilsiniz öyle düşünün eşinizin hatrı için ordasınız dünyanın en iyi insanı da olsak bir ailenin bizi kızı yerine koyması gibi bir ihtimal yok bunu kabullenip en iyi şekilde kavgasız gürültüsüz geçinmek önemli
(411 puan) tarafından
Ay yok cnm bu kadın şeytan eşimin annesi asla böyle bişey işte dedikodu vs. Duymadım ama anaannesi hem yüzüne hem arkandan lafını yapıyor öyle böyle değil yani kadın ölse diyorum oyun havası açarak cenazeye gidicm psikolojik olarak beni yilratti eşimde yaşlı takılma diyor ama kendide sinirleniyor laf ettiği gibi bir insan olsam amenna herkesin içinde kendi gelinleri olduğu halde bana takmış kadın nefret ediyorum düşün
(206 puan) tarafından
Ne.diyor ki sana anane mesela
-Reklam-
+1 oy
(2,132 puan) tarafından
Aynı şehirdeysek arada bi görüşüyorsak gayet normal. Herkes her seferinde sarılıp öpmeyi sevmeyebilir samimiyete göre değişir
(2,049 puan) tarafından
Sarılıp öpmek zorunda değiller ki bence yine de ayağa kalkmak gerekir eve biri geldimi
+1 oy
(1,048 puan) tarafından
Yani saygı olarak kalkıp öpebilirlerdi. 
0 oy
(5,705 puan) tarafından
josbuld de devam et otur sende kaale alma. bide koronadan sonra millet ozellikle kis ayinda hasta olmamak icin ipus kokus olmamaya calisiyor. 
0 oy
(68 puan) tarafından
Herkesin adabı farklıdır canım kimisi ayağa kalkar kimisi oturur fazla umursama sende onlara öyle yaparsın
0 oy
(699 puan) tarafından
  Zor olmuyor mu oturduğunuz yerden hoşgeldin demek diyin ben olsam aynı şeyi geldiklerinde de ben onlara yaparim
0 oy
(1,152 puan) tarafından
Oturduğu yerden hoşgeldin derler gün geldiğinde Oturduğum yerde Hoşgeldin derim:)
0 oy
(4,900 puan) tarafından
Yani gerçekten bunu önemsemeyecek,kafaya takacak kadar vaktiniz ve gücünüz var mı ya. İster desin ister demesin bu kadar önemseme bence yaa.
0 oy
(10,531 puan) tarafından
Oyle olss nolur ki ben boyle seylere hic takilmiyorum bendd sorun var heralde 
0 oy
tarafından
Samimiyete güvenerek yapıyor olabilir mi :)
0 oy
(27 puan) tarafından
Görümcen kalkabilir ama eşinizin teyzesi sizden büyük ve orası kayınvalidenin evi ise siz gidip görüp hoşgeldin teyze diyebilirsiniz ve oda size hoşgeldin demeli.  Sonuçta büyüklerin biz içeri girdik diye kalkmasına gerek yok kendi evi olmadığı sürece 
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Ben takılmam açıkçası. Sonradan gitmişim sonuçta 
0 oy
(3,230 puan) tarafından
Hoşgeldin demekten nefret ediyorum adam demiş daha ne olsun demeseydi de demedi olacaktı 
0 oy
(3,878 puan) tarafından

Kirmizi halimi serecekler ayol :D ben bazen isim olur kaynanam kayinpederim gelmis olur girerlerde oyle hosgeldin derim bazen ona giderim aynisi olur. Neden takilayim ki sonucta surat yapmamis hic hosgeldin dememis degil. Bence herseye fazla anlam yukluyosunuz.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 142 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hatice000 (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Btl33.! (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 455 göst.
18 Haziran 2020 Aile kategorisinde Aysegulbal12 (1 puan) tarafından soruldu

404,095 soru

12,105,537 cevap

36,425 kullanıcı

...