0 oy
111 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (751 puan) tarafından
Bana bilgi verirmsnz fuzul katılım emin ev hepsine tek tek gitmem gerek merkeze uzağız arabada yok bakamiyoruz telefonda da detaylı bilgi olmuyor en azından sizden giden var sa az çok bilgi alsam sizden kafama yatana gitsem 

4 Cevaplar

0 oy
(2,489 puan) tarafından
Katilim eve gitmistik canm en iyi en guler yuzlu ve en guzel bilgi veren orasiydi digerleri ustten ustten anlatip kalkin gidin der gibi davrandi.katilim ev araba icn gitmistik arabanin fiyatina gore katilim payi istiyorr biz ozmam 200bin demistik 20bin katilim payi cikmisti.ama ilerde vazgecersen falan katilim payini asla alamiyorsn o onlara ait oluyor.sonra kuraya kaliyorsn eger pesinat verirsen ona gore kurasi az olan gruba giriyorsn sana cikma sansi yuksek oluyor.sana cikincada belirli sure veriyorlar ve arabnj bul diyorlar oyle canm aklima takilam baska soru varsa crvaplayabilirim
(751 puan) tarafından
Diyelim araba bulduk nasıl ilerliyor siz ne zaman almıştınız girdiniz
(2,489 puan) tarafından
Almadk canm vazgctik ama arabyi bulursan aliyorsn canm taksitleri odemye devam ediyorsn
-Reklam-
0 oy
(5,993 puan) tarafından
tam

olarak sistemini bilmiyorum ama gün mantiginile kura cekimi gibi dusunursek. misal senelik kurada 10. sirada ciktin bir sene icinde ekim ayina kadar hem kira verip hem de oraya gun odemesi yapiliyorsa zor. bir adet oturmalik evin olup kira vermiyorsan . ordan yatirimlik alacaksa. mantikli bana gore . gun yapiyor gibi on ay icinde ev almis olursun.  tabi ay sene miktar kisi sayisi farazi gibi. benim kulaktan dilma bilgim bu
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Kuralı ve kuralsız seçenekleri var biz araba için başvurduk kura bekledik çıkmadı kurasıza değiştirdik 50 bine yakın organizasyon bedeli ödedik önümüzdeki Haziran ayında alacağız inşallah arabayı expere sokuyorlar yanlış bilmiyorsam yani o verilen parayı karşılıyor mu diye bakıyorlar. Fuzuleve başvurmuştuk biz 
tarafından
Exper zorunlu değil artık biz 2 ay oldu alalı gecirmedik tanidik oldgu icin
(17,914 puan) tarafından
Bize zorunlu dendi. Aracın yaşına göre değişiyormuş o durum bilemiyorum
0 oy
tarafından
Babam araba aldi fuzul evimden suan kardesimde ev icin girmeyi dusunuyo cok ayrintili bilmiyorum ama bildigimi anlatiyim butcene gore miktar belirliyosun mesela babam o zaman 300 bin tllik arabaya girmisti oncen bi miktar pesinat verildi sonra aylik 8 bin 8 bin oduyodu her sy birine kura cekiliyo kim cikarsa ona araba aliniyo kura cikinca odeme miktari artiyo tabi babam suan 8 den fazla oduyo ama nd kadsr oduyo bilmiyorum araba cikali 4 5 ay oluyo soyle de bisey oluyo 300 bin tllik arabalar o zaman cok farkliydi simdi cok farkli arabada deger dusmesin diye mesela 100 bin de birkimim var onu da ekleyim daha yuksek model alayim diyosun 300 bin fuzul katiyo 100 bin sen katiyosun 400 bine aliyosun babam 300 de kredi cekti oyle 600 binlik araba aldi ha diyeljm ki vazgectim biriken parani geri veriyolar ama pesinat olaeak odedigin para kaliyo onu alamiyosun e babasinin hayrina yapmiyolaf tabi bunu da onlar da boyle kazaniyolar 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 1,116 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aydagul (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 90 göst.