0 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (423 puan) tarafından
Merhaba ikili tarama testi yaptırdım dünde özel hastaneye doktora muayene için gittim hemde cinsiyet öğrenmek için doktor bana ikili testi tekrarlayalim dedi bende hocam yaptirdim zaten dedim sonra bana durduk yere serum yazalım dedi bende neden diye sordum sancım var demedinmi dedi hocam ara sıra giriyor ama doğal degilmi dedim serum istemediğimi söyledim ozaman aşağıda kan idrar tahlili ver dedi esimle gitmistik zaten esimde doktoru hic sevmedim resmen ticaret yapıyor dedi ilk gebeligimdede özele gidiyordum ama doktorumdan çok memnundum testleri sağlık ocağında yaptiriyordu bana burda ödeme diye simdi 10 gün sonra tekrar randevum var ama kan idrar vermediğim için adamın yanına nasıl gidicem diye düşünüyorum ücretsiz olacak ikinci kontrol bu fırsatı kaçırmak istemiyorumda bana bir akıl verin bu arada ilk doktorum hastaneden ayrıldı bu doktora ilk defa gidiyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(12 puan) tarafından
Emin ol tekrar gittiğin de senden ne istediğini  dahi unutuyorlar. Benden de test isterdi doktorum  yaptırıp  gittiğim  zaman ben söylemesem test istediğini  dahi unuturdu. Bir de eğer doktordan  memnun değilsen hamileliğin iyice ilerlemeden başka doktor bul kendine.  İçine sinmeyen doktorla doğum da da rahat edemezsin. 
(423 puan) tarafından
Yok devam etmiycem bu doktorla ama sadece ikinci hakkimida kullanmak istiyorum testi beş dakika sonra getir odama demişti bende sağlık ocağında verip gitsem hocam eger kabul etmezseniz vereyim baska test desem kabul edermiki
-Reklam-
0 oy
(11,262 puan) tarafından
istediği tahlilleri devlet hastanesinde ya da eğer hepsi oluyorsa sağlık ocağında yaptır 
(423 puan) tarafından
Aynı gün yaptır odama çık bes dakika sonra dedi o detayı atlamisim
(5,740 puan) tarafından
sacmalamasin be . 10 gun ucretsiz kntrol hakkin var. saglik ocaginda yestini ver gitur sonucunu goster.  bosa para akitmaya be gerek var anasinin nikahi olmus kan testleri. ikiliyi saglikocagi zaten yapmio da
(423 puan) tarafından
Evet ikiliyi devllette yaptırdım gittim hatta hocam sizle devam edicem artik falan dedim
(5,740 puan) tarafından
bence direk o doktoru degistir. o doyor sende gereksiz okadar cok sey isterki bariz belli
(423 puan) tarafından
Amacım ikinci kontrolde belki cinsiyet netleşir diye gitmek istiyorum açıkçası
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Devlette yaptır yada saglik ocağında resmen ticaret ya 
(423 puan) tarafından
Bencede ticaret esimde veteriner hekim bizdede patron böyle bir aşı yaptirimaya geliyorlar hemen vitamin vs vermeye çalışıyoruz yada extra olmayan seyler için muayene ediyoruz ücret aliyoruz dedi aynı sekilde burası da böyledir unutma sürekli bunları yasayacaksin diyor haklida doktor kan idrar ver bes dakika sonra odama gel demisti
(2,474 puan) tarafından
Allah'ım yarabbim Allah ıslah etsin benjm doktorum da ozeldeydi ben 7 aylıktım geçti ama hic boşa tahlil yapmadı bana
(423 puan) tarafından
Benimde ilk doktorum cok iyiydi ama ayrılmış kendi kliniğini açmış baska yere simdi 10 gün SONRA ücretsiz olacak 1200 tl para verdim gitmekte istiyorum nasıl yapsam
(2,474 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım eşinle karar ver ama boşa para devlette yok mu düzgün biri
0 oy
(3,965 puan) tarafından
Başka doktorda da kontrole gidebilirsiniz
(423 puan) tarafından
Ücret ödersiniz dediler kabul etmiyorlar
0 oy
(2,137 puan) tarafından
Testleri devlette yaptir git, birdahada o doktora gitme ve sikayet et saglik bakanligina ve sikayetvar uzerinden sikayet et
(423 puan) tarafından
Gideyim değilmi ya bes dakika sonra gel demisti bende hocam sağlık ocağında vermek istedim kanı ama doktor yerinde degildi simdi verebildim ancak desem
(2,137 puan) tarafından
Bahane bile demene gerek yok, ozele akitacqk param yok gerekli testlerin aynisini devlette yaptirdim diyebilirsin
(423 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim cesaret oldu
0 oy
(3,742 puan) tarafından

Doktor doktorluk yapmıyor varsın ücretsiz hakkim yansın hayatta gitmem 

(423 puan) tarafından
Devlet söylemiyor açıkçası cinsiyeti merak ediyorum o sebeple tekrar gitmek istiyorum bir tahminde bulundu ama net bisey diyemem dedi
(3,742 puan) tarafından
15. Haftadan sonra söylüyor siz kac haftalıksiniz

4 cu hamileligim hepsini devlette öğrendim

Böyle bir doktorun söylediklerinede inanmamki dediklerini yapmadığınız icin geçiştir me ihtimali yüksek
0 oy
(5,114 puan) tarafından
Saglık ocaginda tahliller bekledigi icin bazi doktorlar kabul etmiyor dogru sonuc vermeye biliyor cunku benim basima geldi haftasonum bana zehir olmustu oglumun 9.ayda alinan kaninda b12 si cok yuksek cikmisti pazartesi tekrar tahlil yaptirdigimizda aksine oglumun b12 normal seviyedeymis bende hamileyken idrar yolu enfeksiyonu olmussun dediler doktor kontrolumde test tekrarlandi cikmadi gene birsey o yuzde doktorlar saglik ocagi testlerine pek guvenmiyor kendi labaratuvar sonuclarina bakiyorlar
(423 puan) tarafından
Anlıyorum ama daha öncede sağlık ocağında yaptiriyordum böyle biseyle karşılasmadim
(5,114 puan) tarafından
Belki doktor farkli dusunuyordur bazıları kabul etmiyor
0 oy
tarafından
Canım bu süreçte özle gitmek sağlıklı degil haberlerde hersek acik ama tahillerini devlete yaptır 
(423 puan) tarafından
İlk dogumumda aynı hastanedeydi bir sorun yaşamadım bide amacim aslında cinsiyet öğrenmekti devlet söylemiyor çünkü buda net bisey demedi ikinciye tekrar gitmek istiyorum belki netleşir diye
tarafından
Devlet bana söyledi cinsiyet ama devlet tte
(423 puan) tarafından
Kaçıncı haftada
0 oy
(3,921 puan) tarafından
Icine sinmediyse hic bi daha gitme. Benim doktorumda devletin yapmadigi 2 test haric diger herseyi saglik ocaginda yaptirdi. Ben hoslanmadim acikcasi tavrindan.
(423 puan) tarafından
İnanın bende ya sadece cinsiyet öğrenmek için gitmek istiyorum net bisey demedi çünkü
(3,921 puan) tarafından
Baska bi doktor arastirabilirsin cunku dogum zamani istemedigin bi durum olusmamasi icin.
(423 puan) tarafından
Yok doğum icin devam etmicem zaten sadece ikinci hakkimida kullanmak istiyorum
0 oy
(423 puan) tarafından
Yukarı çıksın 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 265 göst.
12 Ocak 2022 Aile kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
10 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 149 göst.
0 oy
9 cevap 269 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,550 puan) tarafından soruldu

404,759 soru

12,124,738 cevap

36,483 kullanıcı

...