0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Saçım çok dökülüyor doktora gitmiştim sarımsaklı şampuan yazdı biraz kullandım azaldı gibi sonra yine basladi işe yaramadı bittim sabunu aldım kullanıyorum oda döküyor heryerde saç bıktım kızlar saçım inceldi artık saç dökülmesine çözümü olan varmı kullanıp memnun olan bide saç diplerinde kaşıntı oluyo kepek de var 

3 Cevaplar

0 oy
(1,122 puan) tarafından
Beklmeden kalayım benimkide dökülüyor doğumdan sonrda baya döküldü iyice kestim ince olmasinda değilim her yer kılım bıktım gece bile eşarpla yatyom kizmda çekiyor iyce maf etti 
-Reklam-
0 oy
(2,230 puan) tarafından
Süpürge diyolarya benimkide öyle heryerde büyük ihtimal dogumdan sonra oldu öncesi yokdu...su kosedeyim bilgi veren olursa:)
0 oy
(4,826 puan) tarafından
1.si vitaminlerine baktir. Yanlis hatirlamiyosam cinko eksikliginde oluyodu. Yanlissam bilen duzeltsin lutfen.

2.si saclarini duzenli kestir ucundan da olsa. 

3.su dogum sonrasi ise baya dokuluyo ama sonra duzeliyo.

Benimde baya dokuluyodu. Ben urban in dokulme karsiti tonigini kullandim bir de saclarimi kestirdim. Suan icin dokulme eskisinden cok daha iyi. Avuc avuc dokuluyodu. Iyi beslenme de sac dokulmesini onluyor.
(253 puan) tarafından
Kestim saçımı çok işe yaramadı kan ilacı kullaniyom ferrum o yapar mı acaba .
Doğum yapalı çok oldu ama 3 sene oldu
Bide 3 aylık iğne yaptırmıştım 1 sene oluyo kanamam çok olduğu için hormon ilaçları çok kullandım kanama dursun diye onlarin etkisi olabilirmi
(4,826 puan) tarafından
Hepsi olabilir bunu ilgili birimlere sorman lazim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 177 göst.
25 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde gamii (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
+1 oy
6 cevap 149 göst.
13 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Slnelk (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
10 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,073 soru

23,688,776 cevap

310,764 kullanıcı

...