0 oy
49 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (104 puan) tarafından
Ben çok sık bas ağrısı çekiyorum diye nörolojiye gittim mr çekildi mr da burun kemiğinde eğrilik tespit edildi ve sinüslerim kapali oldugu söylendi kbbye git denildi ama 1 haftadır kbbde randevu da sıra da bulamadım. Bu durumu yaşayan var mı önemli bi durum mu gitmesem bi sıkıntı olur mu kac gundur uğraşıyorum mhrsden talep de oluşturdum ama randevu çıkmıyor böyle bisey yaşayıp da doktora gidene var mi doktor ne dedi ?

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,009 puan) tarafından
Ameliyat ediliyor canim bence burundaki egrilik ..git her ihtimale karsi 
-Reklam-
0 oy
önce (9,962 puan) tarafından
Esimde var ahni durum surekli burnu tikali sinuziti dd zaten vardi gecen bogazinds agri var diye kbbye gutti gitmisken onu ds soylemis burnum surekli tikali bas agrim cok oluyo nefes almakta zorlaniyorum demis doktor bakmis burnun ***** demis ameliyat olmsn gerekiyo demis esim kabul etmedi yasin gencken yaptir ciksin ne zamana kadar cekecek agri sanci ilerde iyilesmen dd zor olur diyorum dinlemiyo 
önce (104 puan) tarafından
Burnun ne demiş onu anlamadim
önce (9,962 puan) tarafından
Yanuk demis burnuna zaten sinüzit vardi bide
0 oy
önce (1,096 puan) tarafından
Kuzum sadece rahatsız ediyo seni nefes almanda ben ameliyat oldum rahatım 
Ameliyat diyorlar mı sürekli bas ağrısı yapıyor ve sürekli burnum tikali
önce (1,096 puan) tarafından
O zaman ameliyat ol kurtul kuzum ben alerji için gitmiştim doktor burun kemiğini almamız gerekiyor dedi bende olur dedim gun verdi oldum
0 oy
önce (1,759 puan) tarafından
Baş ağrısı eğrilikten değildir büyük ihtimalle sinüslerdendir. Talep açsan mesaj gelir boşluk olunca. Eşimin de dün çıktı sonuçları burun eğriliği ve et büyümesi vardı eğrilik için ameliyata gerek görmemiş ilaç tedavisi başlamış belki sana da başlar sinüs için ihmal etme git bence
Talep açtım ama 1 haftadır çıkmadı.
0 oy
önce (3,258 puan) tarafından
Benim de burnum eğik canım başım ağırıyor benim de sğnizitte var migren de cumarresi saat 4 de bak canım
Nereye bakiyim saat 4te
önce (3,258 puan) tarafından
Mhrs ye
0 oy
önce (5,543 puan) tarafından

git tabi ne guzel bahaneyle estetik de ilursun . burnun nasi bilmiyorumda illaki daha guzel bir sekle gelir;))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 72 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde yigitmira (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 66 göst.
3 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (4,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 57 göst.
26 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melektrn (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...