0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (90 puan) tarafından
Diyette olan bacılar tuzlu çubuk çerez falan  tüketiyor 

musunuz 

8 Cevaplar

0 oy
(2,126 puan) tarafından
Bizhamet tüket cnm tatlı değil o kadar zararı olmaz bir paket günlük en fazla olur yada git galeta kiraker al
(90 puan) tarafından
Sağol canım sorsan diyet yapıyoruz ama destek olan yok neyseki burda sizler varsınız çok teşekkür ederim ❤️
(2,126 puan) tarafından
Cnm market girişlerinde ekmek reyonunun yanında oluyo o gelatalarin müptelası oldum ne tuzlu ne tatlı hatta istersen kır corbana bile koy 2 tanesi süper tok tutuyo kilo da asla almazsın kalorisi yok gibi o kadar az
(90 puan) tarafından
İsmi ne peki
(7,257 puan) tarafından
2 galeta 1 dilim ekmeğe eşdeğer canım diyetisyenim söyledi kalorisi var yani ☺️ ama keşke olmasaydı çok severim bende
(2,126 puan) tarafından
Ya banada kalorisiz diğer krakerlere göre demişti arkadaşım o da diyetisyene gidiyor demek ki yanlış oldu ama baya iyi tadı
(2,126 puan) tarafından

Susamlı susamsiz sade çeşitleri de var ben bunu dedim cnm hatta şekli ekmek gibi olanda var peynir sürmek için 

image

(7,257 puan) tarafından
Diğerlerine göre evet değil ama 0 kaloride değil canım hiçbişey değil sınırsız yenmez yani  ben fırından alıyorum mesela sabah kahvaltıda ekmek yerine 2 adet yiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tuz vucudda odem tutuyo canim ama tadini kacirmadan ye bence seker yok un yok hayattan zevk almak yok ne anladim yasamaktan Eabbim esah dunya nimetlerini tattirmayi nasip etsin InsaAllah 
(90 puan) tarafından
Amiiin canım
0 oy
(4,407 puan) tarafından
Çubuk çerez ne oluyo  canım 
0 oy
(7,257 puan) tarafından
10 15 adet çubuk kraker 

2 adet galeta 

Kuruyemiş miktarı 10 15 adet tuzsuz

Leblebi 1 yada 2 çay bardağı tuzsuz
0 oy
(2,323 puan) tarafından

Valla benim hoca çubuk yediğimi gördüğünde elimden almıştı salatalık havuç falan ye bunun yerine demişti :D

0 oy
(4,476 puan) tarafından

Diyetisyenle diyet yapmis biri olarak cubuk kraker yasak diyorum :) tabi asiri yemekte bisey yok ama tuzlu oldugu icin vucut odem tutar. Belirli cerezler belirli olcude yeniyo mesela 10 findik 10 madem 2 ceviz vs.

0 oy
(541 puan) tarafından
Diyet ne uyguluyorsn bende yarın. Baslicam birbirimizi motive edelim
0 oy
(303 puan) tarafından
Şekersiz olsa bile onların da kalorisi var öyle yorumlarda yazıldığı gibi bir paket falan yenilmez 2 galeta bir dilim ekmeğe eşit galeta yediğin gün ekmek yememen gerek öyle öyle denge kurabilirsiniz. Şu tuzlu çubuk kraker zaten insanlığa yapılmış en büyük kötülüklerden biridir hiç masum değildir bilginiz olsun 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,164 göst.
12 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 410 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben anne (3,886 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
12 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 277 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Civcivim (1,110 puan) tarafından soruldu

411,966 soru

12,402,188 cevap

44,469 kullanıcı

Kategoriler

...