0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sorum yukarıda 

6 Cevaplar

0 oy
(7,868 puan) tarafından

Bir hafta sonra ara vererek taktım.  Özellikle geceleri özen gösterdim. Kesi yeri hava alsın diye 

tarafından
Benim de ikinci yolda, oğlum da hiç kullanmadım korse korkudan ama bunda kullanmayı düşünüyorum nasıl yapcam bilmem :D
(7,868 puan) tarafından
O gün bir gelsinde bakarsin;)) Allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah
tarafından
Amin inşallah, teşekkür ederim
(112 puan) tarafından
Nasıl bir korse kullandınız bende almak istiyorum bu aralar hangisini alayım bilmiyorm
(7,868 puan) tarafından
Ben ödünç bisirnden aldım pamuklu biseydi. Bence buraya sorabilirsiniz post açarak.
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından
6.gunum basladim hem hareketlerimi rahatlatti hemde gobegime iyi geldi 40im cikarken gobegim yok denecek kadar azdi
tarafından
Ben korkuyorum yaa bir şey olur diye, ikinci hamilelik benim ve muhtemelen bu da sezeryan olacak nasıl yapacam bilmem
(112 puan) tarafından
Nasıl bir korse kullandınız acaba
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Ben hiç takmadım iki doğumumdada canım ama kesi yerin biraz iyileşsin öyle takmaya başla acıta bilir ve hava alması gerekiyor taze olduğu için dikislerinin 
tarafından
Biliyorum... ben de bundan korkuyorum işte, oğlum da korkudan takamadım canım. Bunda kullanmak istiyorum ama nasıl olcak bilmem
0 oy
(703 puan) tarafından
Bana doktor hastanede hemen aldırdı taktım çok rahat yürüdüm.
tarafından
Ben de bir korku var canım, bakalım nasıl olcak
0 oy
(2 puan) tarafından
Cnm ben bir hafta sonra taktım doktorum takabilirsin dedi 
tarafından
Bir hafta falan beklerim ben de o zaman canım
(2 puan) tarafından
Yine de doktoruna danış istersen nede olsa her insan bir olmuyor bünyeden bünyeye değişiyor
0 oy
(46 puan) tarafından
Doğum yaptım ertesi gün taktım keşke ilk ayağa kalktığımda da taksaydım. Rahat hareket ettim onun sayesinde 
tarafından
Ben korkuyorum yaa, cesaretim yok bir hafta falan geçince belki takarım cesaretim olursa
(46 puan) tarafından
Korkulacak bişey yok aksine karnın aşağı doğru sarkmasını engellediği için daha rahat hareket ediyosun. İlk takarken bende korktum dikişlere etki eder de ağrı ypar diye ama değmiyo bile bahsettiğim belden cırtlı olanlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
6 cevap 110 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde SL (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 172 göst.
22 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde est16 (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 455 göst.
7 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu

409,602 soru

12,313,603 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...