0 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (860 puan) tarafından
Kızlar dün sezaryen oldum sidettli omuz ve baş ağrım var iğne ağrı kesici yemeden gitmiyor çok aşırı sidettli granul kahve içiyorum bol su ama geçmedi tavsiyesi olan varmi

5 Cevaplar

0 oy
(4,558 puan) tarafından
Üç gün çektim canım hiç bişey de fayda etmedi yok böyle bir ağrı tabiki sezryan acısı ile de birleşince katlanıyor ve dayanılmaz bir hal alıyor kafanı dik tut emzirirken daha çok oluyor dik otur
(860 puan) tarafından
Ya ben uzanamiyirum uzaninca çok sidetli oluyor hep oturuyorum haliyle heryerim ağrıyor bugün 6 kere iğne vuruldum ağrım şiddetli oluyor
-Reklam-
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Omuz ağrısı gaz sancısı oldugu için oluyo dedi benm doktorum . Şekerli türk kahvesi iç sade dondurma ye. Narkozdan dolayı baş ağrın büyük ihtimal sade nescafede içebilirsin ama en iyi şekerli türk kahvesi
(628 puan) tarafından
Sade kahve icilse olmaz mı benimde az kaldı :)
(860 puan) tarafından
Ya banada dr acı kahve dedi bende granul aldım iyi gelir diye
(1,625 puan) tarafından
Ben sağ onzuma vurmuştu ve felaket ağrıyodu ben üşüttüm sandım :D doktor yanıma gelince söledim hemen şekerli kahve iç bi iki tane günde dedi üç fincan içtim hatta o gün rahatlamıştım
(860 puan) tarafından
Bende aynı yapıyorum granul kahve içiyorum ayni sağ omuz
0 oy
(628 puan) tarafından
Canım gecmiş olsun hamilemiydin benim nasıl geçicek bakalım :) 
0 oy
(1,752 puan) tarafından

Filtre kahve

Bitter çikolata 

Bol bol su
Baş ağrısı için mentolbox var onu sür alnın şakaklar ve omuza 
(860 puan) tarafından
Bu mentolbox u kim yaziyir dr mu
(1,752 puan) tarafından
Yok yok Trendyol da aktarlarda falan var ben ilkte aktardan almıştım bitince Trendyol dan almıştım doktora sormuştum herhangi yan etkisi yok kullanabilirsin demişti 2 tane bitirmiştim sanırım ☺️ dolaba atyodum soğuk soğuk uyguluyodum çok iyi geliyordu aynı vicks gibi kokuyor
(860 puan) tarafından
Anldim canim bende kullanayım o zmana
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Olsc disinda hicbirsey fayda etmedi bende cnm, Allah kolaylik versin. Yurumwye calis bikac gun sonra rahatlarsin insaAllah ama cok feciydi cok iyi anliyorum seni
(860 puan) tarafından
Valla çok kötü  sezaryen yeri bile bu kadar agrimiyor 1 dk bile dayanamıyorum hastanedeyim diye hemen iğne yapiliykrum belki taburcu olurum bugün evde agrimizaz inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 90 göst.
0 oy
5 cevap 102 göst.
0 oy
5 cevap 89 göst.
0 oy
0 cevap 25 göst.

403,526 soru

12,089,568 cevap

36,380 kullanıcı