+1 oy
226 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (158 puan) tarafından
Merhaba kızlar sizi gece gece bu konuda rahatsız ettiğim için öncelikle kusuruma bakmayın ben çatı darlığı sebebi ile zorunlu sezeryan oldum 1 yıl önce eşim bana birlikteliğimizde beni hissedemediğini ve genişlik olabileceğini söyleyip duruyor sizce bu şartlarda böyle birşey mümkünmü bu sebepten kadın doğuma gitmek için utanıyorum siz ne düşünüyorsunuz? 

5 Cevaplar

0 oy
(1,671 puan) tarafından
Vajina genişlemsi tek normal doğumla olusan bişey değil kendi sağlıgın için ilk önce doktora gitmeyi düşün 
(158 puan) tarafından
Tabikide çok haklısın gideceğim
-Reklam-
0 oy
(13,981 puan) tarafından
doktora gitmeye utanmamalısın tabii ki
(158 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(29,533 puan) tarafından

Rahim ağzı açıklığı çok farklı çatı kemik darlığı çok farklı eşin bunla karıştırıyor hesaba katmiyor dr gidince net cevap alırsın 

(158 puan) tarafından
Haklısın canım gideceğim umarım herşey yolundadır
(29,533 puan) tarafından
Sorun edecek bir durum yok bnce
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Doktorlardan utanma canım artık onlar o kadar çok normal karşılıyorlar ki günde yüzlerce kişiyi görüyorlar rahat ol doktora danış bence 
(158 puan) tarafından
Çok haklısın birazda utanma sebebim doğumumu gerçekleştiren doktora gideceğim öğle arası onu beklerken yanındaki sekreterlerin insanların arkasından konuşup güldüklerine şahit oldum birazda o aklıma geliyor hep
(1,468 puan) tarafından
Onlar seviyesi ksraketeri yoksun insanlar canım sen sağlık için gidiyosun onlar insanlığından utansın
0 oy
tarafından

O genişlik çoklu normal doğum yapan kadınlarda oluyor sezeryan da 40 ın çıkana kadar eşten uzak duruyorsun kızlık halin gibi oluyor daralıyo yani aksine eşlerimizin işine geliyor :D

(158 puan) tarafından
Bizde herşey tersi oldu galiba bunuda halledecez inşallah :D
tarafından
Ahaha inşallah

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 354 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nurgll (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sevaliss (454 puan) tarafından soruldu
0 oy