0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (450 puan) tarafından
Arkadaşlar vajinal varisi olup normal doğum yapan varmı aranızda zor oluyor mu? Doktor sakınca yok normal doğum olur diyor ama bazı doktorlarda normal doğum önermiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(162 puan) tarafından
Benim bildiğim önerilmiyor 
(450 puan) tarafından
Doğuma yakın en iyisi tekrar muayene olmak galiba
-Reklam-
0 oy
(174 puan) tarafından
Vbmm vardı bı sofun olmadı dogumla hepsi gitti şükür normal doğum yptim
(450 puan) tarafından
Doktorda sıkıntı olmaz dedi  doğumdan snra geçiyormuş 3 ay var benim ağrım çok fazla oluyor
0 oy
(5,229 puan) tarafından
Bende vardi canim hem vajina ici hem de disinda varmis. 3 ayri doktor gezdim. Devlet hastanesinde ki bakti suradan kesi atmazlarsa sorun olmaz diyo. Ama o an kendisi olmayacakmis. 

Ozelde 2 doktora gittim birisi dikis tutmaz o risk var dedi. Digeri de dikis tutmaz dogum aninda patlayabilir dedi ama %50 ihtimal dedi. Sen karar ver dedi. Tabi bende netten bissuru arastirma yaptim. Riske atmak istemedim ve ozelde sezeryan oldum. 
(450 puan) tarafından
Ya öyle mi bende de aynı şekilde ve git gide daha çok çoğalıyor doktoruma danıştım muayene olmadım sadece durumdan bahsettim normal doğumda bi sıkıntı olmaz gençsin dedi bazı doktorlar korkutuyor dedi  ama bende korkuyorum doğuma 3 ay var ve şimdiden ağrım çok oluyor
(5,229 puan) tarafından
Canim senin yine vaktin varmis. Benim 1 ay kala cok belirginlesti. Doktor varis corabi onerdi kulotlu corap seklinde. Ama tabi agustos ayi sicagi giymedim. Belki ise yarar sende doktoruna bi danis istersen.
(450 puan) tarafından
Anladim canm 2 tane doktora danıştım hiç bişey onermedi bana ama başka doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar
0 oy
(698 puan) tarafından
Ya bnm birkaç gündür sol taraftan özel bölgem ve bacak arasının olduğu yerde özellikle yürüyünce olan bi ağrı var dün fark ettim sanki damar varda şişmiş gibi geldi elime acaba varis mi oluyor bu sizinki de öyle bişi mi 
(450 puan) tarafından
Evet o şekilde malesef varis siz hamile misiniz?
(698 puan) tarafından
Evet hamileyim ama bebeğim küçük daha 13+5im bu kadar erkenden olur mu ki
(450 puan) tarafından
Hamilelikte oluyormuş doğumdan sonra geçiyormuş bebek baskı yaptıkça çoğalır dedi doktor bende de 4. Ayda oluşmaya başladı
(698 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim ne zormuş anne olmak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
0 oy
14 cevap 280 göst.
0 oy
15 cevap 281 göst.
11 Nisan 2022 Aile kategorisinde Azra05 (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 5 göst.